Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μένιος Φουρθιώτης : Παρέμβαση οικονομικού εισαγγελέα για τις δραστηριότητές του


«Η κυβέρνηση θα προσφύγει άμεσα στον Εισαγγελέα ζητώντας την πλήρη διερεύνηση όλων των πτυχών της υπόθεσης», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ήδη, αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές,” έχει παρέμβει οικονομικός εισαγγελέας και διερευνώνται οι οικονομικές πτυχές της υπόθεσης” ανέφεραν κυβερνητικές πηγές σχετικά με την υπόθεση Φουρθιώτη, σημειώνοντας ότι “τον λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη”.

Νωρίτερα ο Μένιος Φουρθιώτης προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας  ώστε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική και παράνομη η πράξη του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία μειώθηκε η φρούρησή του από αστυνομικούς και άνδρες της Ασφαλείας.








Δημοσίευση σχολίου

16 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καραμαλάκης ως αρχηγός, Λαγουδάκης ως επιτελάρχης (καθώς και ο "τέως επιτελάρχης" Ντζιοβάρας), Σπανουδάκης ως διευθυντής επισήμων (καθώς και ο"τέως διευθυντής επισήμων" Κατσιαμάκας), Χαρδαλιάς ως διευθυντής αντιτρομοκρατικής, Τζεφέρης ως διευθυντής ασφαλείας αττικής, Σανιδάς ως αττικάρχης (καθώς και ο "τέως αττικάρχης" Γιάννινας), Κολλίντζας ως διευθυντής της βορειοανατολικής αττικής, Δούκης ως διευθυντής της κρατικής ασφαλείας και Πολύζος ως διευθυντής της διεύθυνσης προσωπικού. Αυτοί ευθύνονται. Ας τους διώξει όλους αν είναι μάγκας ο Χρυσοχοΐδης. Nτροπη τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το χειρότερο απ όλα είναι, ότι αυτός ο "Κύριος", εισέπραξε χρηματα ,τοσο απο τη Λίστα Πέτσα, αλλα και απο το πρόγραμμα ΣυνΕΡΓΑΣΙΑ.
Δεν πρέπει να εκδοθεί ένταλμα σύλληψής του;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά αυτοί έχουν υπογράψει την πράξη για να έχει αστυνομικους ως προσωπική ασφάλεια ο Φουρθιωτης.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τους παραπάνω ποιος τους διέταξε.....;;;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πανέξυπνε μόνο ένας υπογράφει ο πρώτος!
Άντε μάθε πρώτα πριν γράψεις την βλακεία σου φθάνοντας στο σημείο να ονοματιζεις άσχετους ανθρώπους!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σύμφωνα με σημερινή δήλωση Υπουργού στην τηλεόραση, ο ανωτέρω παρουσιαστής, εξαπατώντας την Επιτροπή, πρόλαβε και εισέπραξε το συνολικό ποσό των 200.000 ευρω, που αντιστοιχούν σε ποσά τριών μηνών , από 80.000 ο καθε μήνας και μετα τον αντιλήφθηκαν είπε, αλλα μετα εγινε ανασχηματισμός...
Το κράτος όμως έχει συνέχεια;;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακριβέστατα οποίος έχει τα ‘’κακαλα’’..σπίτι τους τωρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει απόλυτο δίκιο. Αυτοι αποτελούν την επιτροπή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε φίλε γιατί γράφεις βλακείες ενώ είσαι άσχετος! Ρώτα τουλάχιστον πριν ασχοληθείς με θέματα που δεν γνωρίζεις!!!
Αλλά δεν φταίτε εσείς αλλά ο Καραιβαζ που επιτρέπει να γράφονται σχόλια με ασυστολα ψεύδη και συκοφαντίες πίσω από την ανωνυμία...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο υφυπουργός Οικονόμου. Τακτκτικος προσκεκλημενος στις εκπομπές του Φουρθιωτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Αρχηγός υπογραφεί την τελικη απόφαση, αλλά προηγούμενως έχουν γνωμοδότησει θετικά και έχουν προσυπογραψει όλοι οι προηγούμενοι, όπως ακριβεστατα αναφέρονται παραπάνω.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ετσι εξηγείται ....ή μάλλον πολλά εξηγούνται!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστά μονο ο αρχηγός υπογραφει αγου πρωτιστως εχει λαβει γνώση των εισηγήσεων ,των γραπτών.......αλλα και των δια της ακουστικής........!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είσαι σίγουρος ότι όλοι οι παραπάνω αποτελούν την επιτροπή;
Άκου λοιπόν επειδή είσαι άσχετος ότι κανένας από αυτούς δεν είναι μέλος της επιτροπής η οποία επιτροπή ανήκει στην ΓΑΔΑ και απαρτίζεται από αξκους της ΓΑΔΑ και μόνο.Αντε επιτέλους Με τον καθένα εδώ μέσα που αμολαει την βλακεία του...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είμαι σίγουρος ότι είσαι ένας από τους παραπάνω χαχαχαχ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι είσαι ο Φουρθιώτης!!! Γιατί αυτούς μηνύει...