Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καθυστερεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία - Ποιο είναι το κώλυμα


Για τα μέσα Απριλίου ήταν προγραμματισμένη η εμφάνιση στα ΑΕΙ της χώρας των πρώτων Ομάδων Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων, αλλά φαίνεται ότι τελικά αναβάλλεται και μάλιστα άγνωστο για πόσο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λεωφόρο Κατεχάκη, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου και της ΕΛ.ΑΣ δηλώνουν έτοιμες να προχωρήσουν στην εφαρμογή του σχεδίου, τα Πανεπιστήμια δεν έχουν -από την πλευρά τους- προχωρήσει στα απαραίτητα βήματα ώστε να υποδεχθούν τους άοπλους αστυνομικούς στα Ιδρύματα.

Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr δεν μπορούν σε αυτήν τη φάση να υπολογίσουν πότε η ΟΠΠΙ θα γίνει πράξη. Διευκρινίζουν, όμως, ότι σήμερα προκηρύχθηκε η πρόσληψη των χιλίων ειδικών φρουρών, οι οποίοι θα στελεχώσουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην κανονική μορφή της.








Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποτέ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποτέ να μην εφαρμοστεί η Πανεπιστημιακή Αστυνομία -ΟΠΠΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
΄Αλλοι χίλιοι που επειδή δεν πρόκειται ποτέ να τους καλωσορίσουν τα πανεπιστήμια και επειδή κάποια στιγμή θα έχουμε εκλογές, προβλέπω ότι και αυτοί θα καταλήξουν σε ΔΙΑΣ, ΔΡΑΣΗ, ΟΠΚΕ κλπ κλπ κλπ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν μας βλέπω να πάμε σαλόνικα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
'Αλλοι χίλιοι μη ανακριτικοί υπάλληλοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να τους εξετάσετε καλά στα αθλήματα και ειδικά στο τρέξιμο. Ακόμα μια άκυρη υπηρεσία της ΕΛ.ΑΣ . Βαρέλι δίχως πάτο το κάνετε το μαγαζί φωστήρες από τα lidl