Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο αστυνομικός του ΑΤ Ραφήνας, ΚΑΖΑΣ Παρασκευάς, ξεκαθαρίζει δημοσίως την θέση του


Δημοσιεύουμε δήλωση τού αστυνομικού, ο οποίος φέρεται ότι θα συμμετείχε σε εκδήλωση αλεξιπτωτιστών, στην Κρήτη, μία εκδήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις: Κατόπιν χθεσινών δημοσιευμάτων περί εμπλοκής μου στους “Ευρωπαίους Αλεξιπτωτιστές” δηλώνω τα εξής:

«Αρχικώς, ως πρώην καταδρομέας και νυν αλεξιπτωτιστής είμαι μέλος σε λέσχες Ελληνικές και ξένες. Όσον αφορά το εξωτερικό, ήμουν μέχρι πρότινος στο Δ.Σ. των “Ευρωπαίων Αλεξιπτωτιστών”, η οποία είναι διεθνής Ένωση στελεχωμένη από μέλη κυρίως των Ειδικών Δυνάμεων διαφόρων Κρατών υπαγόμενη στο ΝΑΤΟ, η οποία δραστηριοποιείται μόνο με το αντικείμενο της και μηδέποτε δραστηριοποιήθη σε θέματα αλλότρια του σκοπού της.

Το πρωί της 13-4-2021 ενημερώθηκα για το όλο θέμα των αναγραφόμενων επί της αφίσας για την επέτειο της Μάχης της Κρήτης. Αμέσως καταδίκασα δημοσίως τα αναγραφόμενα και ο,τιδήποτε άλλο προσβάλλει την μνήμη των προγόνων μας οι οποίοι πολέμησαν τους κατακτητές για την ελευθερία της Πατρίδος μας, τα οποία σημειωτέον δεν δημοσιοποιήθηκαν από κανένα ΜΜΕ παρά την επικοινωνία μου μ’αυτά.  

Ο σχεδιασμός της αφίσας έγινε εν αγνοία μου στο εξωτερικό, ουδεμία σχέση έχω με αυτήν, αδυνατώ εκ των πραγμάτων να γνωρίζω οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία έτερων μελών στο εξωτερικό και ουδέποτε ως μέλος του Δ.Σ. συμμετείχα ή συμφώνησα για αυτήν. Επικοινώνησα στο εξωτερικό και ζήτησα να αποσυρθεί η εν λόγω αφίσα διότι μας προσέβαλλε ως Έλληνες, γνωστοποίησα την αντίθεσή μου και παραιτήθηκα παραχρήμα από το Δ.Σ. για λόγους ευθιξίας.

Τέλος, όσον αφορά συγκεκριμένες εφημερίδες οι οποίες με συκοφάντησαν, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου. Αξιώνω από τα ΜΜΕ όπως αποκατασταθεί η πραγματική αλήθεια βάσει της παρούσης επιστολής μου». 









Δημοσίευση σχολίου

56 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα τα λες και σεβαστο το χομπυ σου. Θα πρεπει να γνωριζεις ομως οτι η πουλαδα που φερεις και η κονκαρδα σχολειου οπου την αλλη δεν προβλεπονται και ως εκ τουτου τις φορας παρατυπα και υπεχεις πειθαρχικη ευθυνη.

Για να γνωριζεις, και οι αλλοι φιλτατατοι συναδελφοι σε δραση διας, μπορεις να φορας τα σχολεια των ενοπλων δυναμεων εφοσον το σχολειο το εχεις περασει καταψτο χρονο που ησουν στο Σωμα που υπηρετεις τωρα. Αρα, πουλαδα που απεκτησες ως φανταρος δεν μπορεις να την βαλεις αν σε υστερο χρονο μπηκες στο Σωμα. Πρεπει να κανεις αναφορα στο ΑΕΑ και να εγκριθει. Το αρχηγειο δεν ειναι υποχρεωμενο να εγκρινει εφοσον την απεκτησες εκτος Σωματος.

Για την ιστορια γνωρισμα του λοκατζη ειναι η μετριοφροσυνη και η σεμνοτητα. Συνεπως δεν χρειαζειαζεται να επιδυκνυεις τα σχολεια σου κομαντο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσα χρονια εχεις φαει στα γραφεια?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά να είναι αυτός που του γράψε την απάντηση.
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Ο καθένας φοράει ότι θέλει ! Έχουμε τόσους βαθμοφόρους - κ άλλους τόσους που θέλουν να γίνουν - κ κανείς δεν ελέγχει το κανονικό της στολής. Την πουλαδα το κομάντο κ το σχολείο των ΕΔ δεν ξέχασε να τα βάλει το κομάντο, τα μητρώα όμως που είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ δεν τα φορά. Όλα αυτά από έναν υπάλληλο που σκάρτα έχει έναν χρόνο στο Σώμα?
Ο χρήστης Dimfot είπε…
Κύριε ανώνυμε θα ήθελα να σας γνωρίσω ότι ο εν λόγο Αστυνομικός που αναφέρεσαι και καθένας που έχει περάσει από σχολές ειδικών δυνάμεων και υπηρετεί στις ειδικές αποστολές των ΕΚΑΜ έχει δικαίωμα που του παρέχει και η υπηρεσία του να κατέχει τα διακριτικά του της οποίας σχολής έχει εκπαιδευτεί αλεξιπτωτιστών ,βατράχια και οποία άλλη .Έτσι λοιπόν σου γνωρίζω ότι δεν το κάνει για χόμπι ούτε για να περνάει η ώρα του έχει την υποχρέωση να εκπαιδευεται και με αυτόν τον τρόπο να τιμάται η χώρα του ο ίδιος και ανάλογα η υπηρεσία του .Έτσι λοιπόν μπορεί και είναι τιμή του που φέρει την πουλαδα .Όσο για τον λόγο και που θα έπερνε μέρος για τους αγώνες το ξεκαθαρίζει σαφέστατα στην επιστολή του .Επώνυμος αναφέρομαι Δημήτριος Φωτιάδης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
προβλέπετε η πουλάδα στην στολή ? υπάρχει στον κανονισμό στολών της Αστυνομίας κάτι τέτοιο ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ φοράω του προσκόπου και του εθελοντή αιμοδότη. Εσείς που ξέρετε από αυτά, αυτές προβλέπονται; Ευχαριστώ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ό,τι να'ναι ...Χύμα ,ότι θέλει ο καθένας κάνει και ότι θέλει ο καθένας βάζει ποιος ελέγχει κανείς!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σαν το σεφερλη που ειχε και στη πλάτη παράσημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ που έχω υπηρετήσει στα τεθωρακισμένα μπορώ να φέρω κάποιο έμβλημα των ΤΘ στην στολή μου;
Ο χρήστης Dimfot είπε…
Επειδή δεν γνωρίζεις και έχεις ερωτήματα σε ενημερώνω : ΑΠΟΦΑΣΗ 7012/6/103 ΦΕΚ 1426/Β/16-7-2009 Δίνει να φορούν στο σώμα ενδείξεις Παρασημων Μεταλλείων και διακριτικά αποφοίτων σχολών και οι απόφοιτοι αυτών τον σχολών τα φέρουν πάνω στην στολή και οι σχολές των ειδικών δυνάμεων τα χορηγούν για να τιμήσουν αυτούς που τις τίμησαν αυτά φίλε μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πουλαδα σας πείραξε; εδώ οι μισοί πηγαίνουν στην υπηρεσία με τα πολιτικά... Επιτελεία κλπ κλπ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΑΙ ΕΓΏ ΒΆΖΩ ΒΕΝΖΊΝΑ ΣΤΗΝ SHELL,μπορώ να φοράω το λογότυπο στην στολή μου ??? Αφού μόνος μου βάζω βενζίνη στο ίδιο βενζινάδικο, πάνω από 15 χρόνια . Τέλος πάντων ας σοβαρευτούμε μερικοί. Εκεί στο Α.Τ. Ραφήνας, οι διοικούντες επιτρέπουν στον συγκεκριμένο, να κυκλοφορεί με διάφορα διακριτικά που τα έχει αποκτήσει εκτός σώματος, όταν ακόμα ήταν ιδιώτης ή φαντάρος και να μην φέρει τους αριθμούς επωμίων του ??? Αν θέλει να φοράει πουλάδες κλπ, ας πάει στον στρατό ΟΠΥ ή ΟΒΑ κλπ. Υπάρχει λύση. Να σέβεται αρχικά το σώμα που τον έχει στις τάξεις του και να φέρει την στολή του κανονικά και χωρίς λιλιά και πετραχείλια. Κύριοι διοικούντες του Α.Τ. Ρφήνας, φροντίστε να βγάλει τα << άρβυλα >> ο συγκεκριμένος.
Για τυχόν << στρατόκ@ulous>> : Κάποιος ας πούμε ότι υπηρέτησε στην στρατονομία. Εκεί τον έστειλε η πατρίδα. Είχε ειδικότητα προανακριτής. Ενεργούσε δηλαδή προανακρίσεις. Αν όμως δεν γίνει Αρχιφύλακας ή Αξιωματικός, με εξετάσεις, δεν μπορεί να ασκήσει προανακριτικά καθήκοντα στην ΕΛ.ΑΣ.Είναι απλά τα πράγματα. Μην μπερδεύετε τα σχολεία της ΕΚΑΜ στην ΕΛ.ΑΣ.( όπως λέει κάποιος πιο πάνω ) με την θητεία στο στρατό που μπορεί ο συγκεκριμένος να είχε απολυθεί και ως ανθυπολοχαγός.Εδώ στην ΕΛ.ΑΣ. ,αυτά δεν έχουν σχέση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαλαρώστε ρε μαγκες. Πέσετε να τον φάτε τον άνθρωπο. Στην φωτογραφία το μόνο που είδατε ήταν η πουλαδα? Το γεγονός ότι από πίσω έχει σημαίες εφέδρων ειδικών δυνάμεων δεν το είδατε? Είστε και αστυνομικαρες τρομάρα σας. Σα δε ντρέπεστε λίγο. Προφανώς το παλικάρι ανέβασε φωτογραφία από κάποια εκδήλωση λέσχης ειδικών δυνάμεων. Έλεος πια. Επίσης. Τι και εάν φόραγε την πουλαδα με την στολή? Πιο ακριβώς το πρόβλημα? Αν δεν προβλέπεται καιρός να προβλεφθεί... προς τιμή του είναι. Από εμένα μπράβο στον συνάδελφο. Καιρός είναι να αναθεωρήσουμε τα δεδομένα και να επιτρέψουμε στο προσωπικό να φοράει ορισμένα διακριτικά (νομιμα) όπως πχ.διασωστης-δωρητής οργάνου-σχολεία ειδικών δυναμεων κλπ κλπ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και η ομάδα αίματος απαγορεύετε σύμφωνα με τον κανονισμό (ο οποίος φτιάχτηκε όταν δεν είχαν ανακαλυφθεί ακόμα ομάδες αίματος) αλλά τον φοράμε.. σωστά? Εκεί δεν αντέδρασε κανένας όμως γιατί ομάδα αίματος έχετε όλοι, σχολείο ειδικών δυνάμεων όμως δεν έχετε και σας προβλημάτισε.. ώρα να ξυπνάμε αδέλφια. Συναδελφοφαγια τέλος.
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΞΕΡΟΛΕΣ... ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟΛΗΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ "ΦΩΤΙΑΔΗΣ"... ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΕΡΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ... ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ" ΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΕΛΟ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.... ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ
ΑΠΟΦΑΣΗ 7012/6/103 - ΦΕΚ 1426/Β/16-7-2009
ΣΤΟΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάχιμος στο ατ Ραφήνας; έλα στην Αθηνών από το πολύ πλύσιμο η στολή χωρίς ρεπό τρεις μήνες ξεχνάμε να βάλουμε κ τα παράσημα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ είχα λάβει μέρος στα μετρα, κατά την διενέργεια των Ολυμπιακών Αγώνων το 2004, αποφάσισα να βάλω μια κονκάρδα με τον Φοίβο και την Αθήνα..... Επίσης έλαβα μερος στα μέτρα τάξης κατά την διενέργεια της Δ. Ε. Θ., θα βάλω από μια κονκάρδα για το κάθε έτος που έλαβα μέρος..... Μπροστά μου τύφλα να 'χουν οι Στρατηγοί με τα παράσημα......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Νομίζω πως δύναται να έχεις τα διακριτικά των σχολείων που έχεις περάσει αν αυτά έλαβαν χώρα μετά την είσοδο σου στην Αστυνομία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού δεν υπάρχουν Αξιωματικοί να ελέγχουν το κανονικό της στολής ότι θέλει φοράει ο καθένας.Απο σεβασμό άστα να πανε.Θα δείτε όμως την κατάντια της ΕΛ.ΑΣ σε 10-15 χρόνια.Λυπαμαι ...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Από όλη αυτή την ανάρτηση, επικεντρωθηκαν ορισμένοι στην πουλαδα. Εντάξει, δεν πρέπει να την φοράει, φτάνει όμως με αυτό.
Δηλαδή, αν κάνουμε μια βόλτα στο κέντρο, θα παρατηρησουμε ομοιογένεια στη στολή;
τα "σχολεία" που είναι εξωυπηρεσιακα με τους βετεράνους του εξωτερικού προβλέπεται να τα φοράμε;
Χαλαρώστε λοιπόν ορκισμένοι, εντάξει την φόρεσε, καλώς ή κακώς, στην τελική πουλαδα φόρεσε και όχι κάτι που ντροπιαζει το σώμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τον φάγατε ζήλια τι άλλο να πω δεν έκανε έγκλημα κ μετα θελετε συναδελφικότητα οι παλιοί ξέρουν τι λέω. Δυστυχώς θα δείτε πολλα ακομη για αυτο ο κόσμος μας αποκαλεί ξέρετε πως
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακου καραγκιόζη , εάν ζητήσει άδεια μπορει να τις φοράει, τραβα τώρα γράψε κάνα δικογραφο και μην μας πρήζεις τον πεο..
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
Πού κολλάει αυτό που λες τώρα ρε φίλε...ποιά ζήλια???Το να είναι κάποιος μη τυπικός τη στολή του και εμείς να σχολιάζουμε αυτό είναι ζήλια??? Ας κάνει αναφορά στο αρχηγείο και αν εγκριθεί να φοράει 18 πουλάδες όχι μόνο μία... αυτά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε 3 μήνες περίπου παίρνω δίπλωμα για ελαφρά αεροσκάφη από Αερολέσχη.Θα φοράω κ γω λευκή πουλαδα ιπτάμενου,σωστά.Δεν νομίζω να μην συμφωνητε κ συναδελφοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δλδ επειδή το λεει ο κανονισμός της στολής είναι και σωστός? Δες ποτέ γράφτηκε πρώτα, μετά βγες και λίγο βόρεια Ευρώπη και μετά τα ξαναλέμε. Σας έπιασε ο πονος για την πουλαδα και για να μην πεθάνετε βάζετε όλοι ομάδα αίματος στην στολή. Εκεί γιατί δεν φωνάζετε για τον κανονισμό? Προβλέπεται? Όχι βέβαια αλλά θα έπρεπε λέω εγώ. Ξυπνάτε λίγο γιατί μας βλέπω να φοράμε πηλήκιο και σκαρπινια για πολλά χρόνια ακομα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί να φοράει κάποιος την πουλαδα του. Στο κάτω κάτω προς τιμήν του είναι. Αυτό που ενοχλεί είναι πως η ηγεσία κοιμάται όρθια. Κανονικά θα έπρεπε χθες να έχει επιτρέψει να φέρονται επιπλέον διακριτικά όπως ομάδα αίματος- διάσωσης - δωρητής οργάνων κλπ.. Αλλά να μου πεις τι ζητάω τώρα? Εκσυγχρονισμό στην ΕΛ.ΑΣ που ακόμα και για ηρωικές πράξεις τιμώνται με επαίνους την ίδια στιγμή που στο εξωτερικό τους απονέμονται μετάλλια. Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν στην ΕΛ.ΑΣ ότι οι κανονισμοί των στολών δεν είναι σαν τα ευαγγέλια αλλά πρέπει να προσαρμόζονται με την εποχη. Κατά τα λοιπά μπράβο στον συνάδελφο που αρνήθηκε την συμμετοχή του στο αλμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επισης οσοι εχουν εκτελεσει υπηρεσια σε μπλοκα ελεγχων για την πανευρωπαικη δραση κατα των κλεμμενων οχηματων (ξερουν αυτοι) , δυναται να βαλουν κονκαρδα με τον κεραυνο mcqueen
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα σχόλια είναι τουλάχιστον λυπηρά για ένστολους και δείχνουν ζηλοφθονία. ως συνάδελφοι δεν θα έπρεπε να φέρεστε έτσι κάνοντας σαν τους "δημοσιογράφους" που δικάζουν χωρίς να ρωτήσουν ενώ είναι πολύ εύκολο να μάθουν. Τα διακριτικά ο συγκεκριμένος τα πήρε μετά από σχολεία που πέρασε όσο ήταν στο σώμα και τα φέρει μετά από αναφορά. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάος με αυτα ασχολείστε κ με το τι κάνουν οι άλλοι. Αν σας γίνει επιθεώρηση κ πέσουν τα πρόστιματα τοτε θα τρέχετε κ θα βρίζετε σοβαρευτείτε μονο για βαθμό λεφτά κ μετάθεση στο χωριό ψάχνουμε αλλα για δουλεια πέρα βρέχει άντε κουράσατε
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
Επειδή είσαι αδιάβαστος και αρνείσαι μάλλον να διαβάσεις πριν απαντήσεις, ο κανονισμός στολής μπορεί να γράφτηκε το 2009 αλλά η τελευταία του τροποποίηση είναι πριν τρεις μήνες. Επίσης η στολή είναι στολή και δεν είναι καραγκιοζιλίκι του καθενός να κοτσάρει πάνω ότι γουστάρει. Ότι σχολείο ή εκπαιδευτικό σεμινάριο Τελείωσε ο καθένας κάνει στο τέλος αναφορά στο αρχηγείο και αναλόγως δίνεται η άδεια να το φέρει. Από μόνος του δεν μπορεί να βάζει ο καθένας τίποτα Γιατί εκτός από παράνομο είναι και πειθαρχικό παράπτωμα... τ
Τέλος... είτε το καταλαβαίνετε είτε όχι όταν φέρετε μία στολή είναι δημόσιο υλικό ούτε στη στολή βάζεις ότι νά ναι ούτε σε κράνη ούτε σε τίποτα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΚΟΨΤΕ ΤΕΣ ΝΕΟΙ..Έτσι θέλει και τα φοράει για να γουστάρει στην λέσχη που πήγε και με το παράστημα του και με το υφος του..Αν είναι τώρα κάποιος απο τους σχολιαστές σε κάποια θέση να του βαλει κανα προστιμο ας μιλησει .Οι υπόλοιποι βουβα ψαρακες. Βγάζετε γλώσσα κατιναρες για να έχετε να λέτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το παλικαρι ειναι εξαιρετος συναδελφος και για οποιον δεν τον γνωριζει να μην σχολιαζει σαν ανωνυμη γυναικουλα. Ο ανθρωπος εχει περασει διάφορα σχολεία και μαγκια του. Προσγειωθείτε και μην ασχολειστε με τα πληκτρολογια απο τον καναπε σας. Μπραβο στον συναδελφο που δεν κρυβεται και αποστασιοποιηθηκε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο στον παλληκάρι για τις διακρίσεις και το ηθος για όποιον τον γνωρίζει. Τιμή και μαγκιά του η πουλάδα και τα σχολεία του. Για τους υπόλοιπους η ζήλια και η κακία βγάζουν μάτι, ελεος ασχοληθείτε με τις κουκουλες σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συνάδελφος είναι αξιοπρεπής, δημοσιως καταδικασε το γεγονος και παραιτηθηκε. Τι αλλο να εκανε δηλαδη? Οσο αφορα την πουλαδα του την απεκτησε προσπαθώντας, εσεις οι ξερολες τι εχετε να περηφανεφθείτε ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο στον συναδελφο που εκανε το αυτονόητο !
Αφηστε τον λοκατζή ξερει τι κανει και μην σχολιάζετε με ζηλια και κακια για πραγματα που δεν είσαστε ενήμεροι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολυ θεμα για τιποτα. Εγινε οτι κακο εγινε και ο ανθρωπος βγηκε δημοσιως και επωνυμα και ξεκαθαρισε την θεση του και μαγκια του. Εσεις οι υπολοιποι δεν εχετε με κατι αλλο να ασχοληθείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν η ζηλια ηταν ψορα θα κολαγε ολη χωρα !! Αλεξιπτωτιστης ειναι με κυπελλα και διακρίσεις στην Αστυνομια, μαγκια του η πουλαδα. Μετα απορούμε γιατι εξω δεν μας χωνεύει κανενας, οι παλιοί καταλαβαινουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τοσες μερες συκοφαντειτε εναν ανθρωπο που εχει ξεκαθαρισει απ'την 1η στιγμη την θεση του μονο και μονο επειδη ειναι αστυνομικος. Ξυπνηστε προβατα ρε !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφε ψηλα το κεφαλι και μασας. Σε κραζουν ασχετοι και φαινεται και η ζηλια τους για την πουλαδα μας. Αφηστε τον ανθρωπο να ηρεμήσει ρεεεε. Δεν εχετε να ασχοληθειτε με την καμπουρα σας αγωνιστες του πληκτρολογιου ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου. Και εγώ είμαι αθλητής (σκάκι) σε ένα άλλο σωματείο Λέσχη (Ολυμπιακού ) να φοράω στην στολή το σήμα ?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Πολύ σωστά τα λες, αν και θα προτιμούσα να ήσουν επώνυμος.... Αφού χαρακτηριζεις ανώνυμες γυναικουλες κάποιους σχολιαστές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλως επραξε το παλληκάρι. Ειναι λεει αστυνομικός, και τι μ'αυτο ? Να τους περασει δηλαδη στρατοδικειο ?
Εναντιώθηκε δημοσιως και παραιτηθηκε, τι να λεμε τωρα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για ολους εσας τους του γραφειου που κοιτατε στον αερα και φοβαστε μην σας πεσει κανενας αλεξιπτωτιστης στην στρογγυλοκαρεκλα σας, θα σας φαει η ζηλια και η αντισυναδελφικοτητα κυριοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μακαρι να ήσασταν ολοι σαν τους πρασινοσκουφηδες που κατηγορείτε. Οτι δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμαστάρια κουφαλες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θελω να δω το καλοκαιρι ποιος ξερολας θα παει να πιει καφε στην Ραφηνα ήσυχα στο λιμανι. Το αυτοφωρο θα πεσει απο ψηλααα !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ηρεμήστε με τον συναδελφο, δεν βρισκω καποια ευθυνη του. Οσοι ειναι εξω απο τον χορο τα ξερουν ολα, μαζευτείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητε φιλε και εσυ ανωνυμα απαντας. Εγω αναφερομαι στους ανωνυμους που συκοφαντουν απροσωποι και κρύβονται πισω απο μια οθονη εναν ανθρωπο χωρις λογο. Συμφωνουμε και οι δυό μας και πρεπει επιτελους να προστατεύονται και οι αστυνομικοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ανθρωπος τιμησε την στολή και τα παντελόνια που φοραει. Εκανε δημοσιως το αυτονοητο και μπραβο του. Ολα τα υπολοιπα ειναι να'χαμε να λεγαμε...
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
Επειδή κάποιοι με τις βλακείες που γράφατε με κάνετε και διάβασα όλα τα σχόλια... που είδατε να σχολιάζει κάποιος αρνητικά για το ότι ο συνάδελφος είναι αλεξιπτωτιστής.;;;το σχόλιο ήταν ότι για να φέρεις οτιδήποτε άλλο στη στολή πλην των προβλεπομένων κάνεις αναφορά σου απαντάει το αρχηγείο και το φοράς... ΤΕΛΟΣ. Ξεκινήσατε κάποιοι να λέτε για συναδελφικότητα. .. άλλοι για ζήλια για τους πρασινοσκούφηδες... αγοράκια αφήστε το PlayStation πλέον είστε στην αστυνομία... μερικοί δεν το έχετε καταλάβει. Κάποιοι άλλοι μιλάτε για συναδελφικότητα. .. η συναδελφικότητα κρίνεται από το να πεις σε ένα συνάδελφο ότι η στολή πρέπει να είναι τέλεια γιατί η στολή είναι εικόνα αυτού που πρεσβεύει το σώμα;;;; ειπώθηκε από άλλον για γυναικούλες. .. από μένα προσωπικά ασχολίαστο γιατί θα πω πολλά Αν αρχίσω. .. απλά για να μην κουράζω η αντίληψη μερικών προβληματίζει....
Και για να τελειώνουμε Μπράβο όχι μόνο σε αυτόν το συνάδελφο και σε οποιονδήποτε αφιερώνει χρόνο και ή γυμνάζεται ή βελτιώνει τόσο το μυαλό όσο και το σώμα πράγμα το οποίο ωφελεί και την υπηρεσία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά RAMBO ηρέμησε.... 🤣😜🤣
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μία χαρά ο νέος και κακώς απολογείται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος είναι αστυνομικός στην Ελλάδα ότι και να γίνει φταίει, πληρωμένοι δημοσιογράφοι.
Όσο αφορά τον εν λογω αστυνομικό απ'οσο κατάλαβα τον φάγανε χωρίς να φταίει. Καλά έκανε και βγηκε δημοσιως και παραιτηθηκε, μαγκας. Τωρα για την πουλαδα ψαρουκλες και γιωτάδες τι να κανουμε, ας πηγαινατε και εσεις στους καταδρομείς αν μπορουσατε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβαζα τόση ώρα τα σχόλια. Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο, πολυ κακο για το τίποτα. Όσο αφορά τον συνάδελφο μια χαρά επραξε , σωστό τον βρίσκω. Όσο για τους υπόλοιπους η διχόνοια κι η ζηλοφθονία είναι εξόφθαλμη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οποιο σχολείο και αν πέρασε στον στρατό ή στην ιδιωτική του ζωή είναι εκτός άστυνομιας. Αν είχε το σώμα δική του σχολή εκπαίδευσης αλεξιπτωτιστών ή αν μας έστελνε στην ΣΧΑΛ να εκπαιδευτούν έως αστυνομικοι - αλεξιτωτιστες να είχε το δικαίωμα ο αστυνομικός να βάλει στην στολή την πουλαδα. Όλα τα άλλα πιστεύω ότι είναι περιττά. Δεν γνωρίζω τον κ. Συνάδελφο,λέτε ότι είναι εξαιρετικός συνάδελφος και έτσι μπορεί να είναι. Ίσως και μάχιμος περισσότερο από κάποιους άλλους. Αλλά η πουλαδα και ότι άλλο εκτός άστυνομιας ανήκει σε μιαν άλλη εποχή αυτής της στρατιωτικής θητείας είτε ως κληρωτός είτε ως πενταετής κ αυτή τελείωσε πριν την αστυνομία. Ας κατανοήσουμε όλοι μας. Και κάποιοι ας πολεμήσουν και τα κόμπλεξ τους θάβοντας τις ταμπέλες του μαχημου καταδρομές,πεζοναύτη κτλ. Γιατί οι περισσότεροι από αυτούς που.γνωριζουν ειδικότητα μάγειρα η κψμ είχαν στην καλύτερη προσβάλλοντας τους πραγματικά μαχημους. Αλλά είπαμε,αυτά σε μια άλλη εποχή,παλιότερα. Τώρα όλοι με τον ίδιο μισθό κ την ίδια υπηρεσιακή ζωή ......ως αστυνομικοι.
Ο χρήστης O.Y.K. 65 είπε…
Να κάνω μιά ερώτηση σε αυτούς που γνωρίζουν, το διακριτικό αυτό είναι των Ελλήνων Αλεξιπτωτιστών η, των Αλεξιπτωτιστών του Ναυτικού των ΗΠΑ;