Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θέρμη: Εξιχνίαση τριών υποθέσεων από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης



Κατόπιν ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης, κατάφεραν να προβούν στην εξιχνίαση των παρακάτω αξιόποινων πράξεων:

(α) Εξιχνιάστηκαν (16) κλοπές σε εταιρεία αποθήκευσης και διανομής οινοπνευματωδών ποτών, που εδρεύει στη ΒΙ.ΠΕ. Θέρμης, που έγιναν κατά την διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και κατά τις οποίες οι δράστες με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση απέσπασαν από τους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας εμπορεύματα αξίας άνω των 50.000€. 

Σε βάρος των δραστών εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν τέσσερεις ημεδαποί και αναζητείται ακόμα μικρός αριθμός αγνώστων συνεργών τους, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή εμπορευμάτων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, η οποία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης

(β) Εξιχνιάσθηκαν πλήρως οι διακεκριμένες φθορές και η καταστροφή του Εθνικού μας Συμβόλου, που έγιναν παραμονές της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου, στο χώρο του 3ου Γυμνασίου Θέρμης στη θέση Αποθήκες της Θέρμης. Δράστες όπως προέκυψε ήταν δυο ημεδαποί ανήλικοι 14 ετών, οι οποίοι ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ αποκαταστάθηκαν πλήρως στο σύνολο τους οι φθορές που προκλήθηκαν με την καταβολή των απαιτούμενων δαπανών. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες είχαν μπει στο 3ο Γυμνάσιο έσπασαν (2) παράθυρα, κατέβασαν και έσκισαν την Ελληνική σημαία, κατέστρεψαν προστατευτικά στρώματα γυμναστικής στις κολώνες του γηπέδου μπάσκετ και αναποδογύρισαν ζαρντινιέρες και κάδους απορριμάτων, ενω άφησαν ανοιχτές βρύσες στο χώρο του σχολείου. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Σχετικά με το περιστατικό μπορείτε να δείτε το σχετικό δημοσίευμα της THERMISnews.gr εδώ

(γ) Εξιχνιάσθηκε κλοπή αλυσίδας από αμέριμνη ηλικιωμένη που έγινε στις 19/4/2021 στην Σουρωτή όταν ημεδαπή δράστιδα την πλησίασε και με διάφορες προφάσεις, αγκαλίαζοντας την της αφαίρεσε από το λαιμό μια (1) αλυσίδα με χρυσό σταυρό, αξίας (300) ευρώ περίπου. Η δράστης αναγνωρίσθηκε από το θύμα της, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία θα υποβληθεί Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

THERMISnews.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Εξαιρετική