Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΠΟΑΣΥ: Ο Αστυνομικός θα σταματήσει να σας ξελασπώνει για να είσαστε πάντα εσείς στο απυρόβλητο


Ανακοίνωση τής ΠΟΑΣΥ: Μετά τις τελευταίες εξαγγελίες του κ. Υπουργού Προστασίας του Πολίτη εκδόθηκε η υπ΄ αριθ. 1005/21/672886 διαταγή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με θέμα «Διακριτικά, δηλωτικά ταυτότητας του ένστολου προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας – Τροποποίηση της υπ΄αριθ. 7012/6/103 από 16-7-2009 απόφασης του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας «Στολή Αστυνομικού Προσωπικού» (Β΄1426)».

Η Ομοσπονδία μας ανέκαθεν υποστήριζε και υποστηρίζει ότι η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός δεν έχουν να κρύψουν ούτε φοβούνται τίποτε. Ευλόγως όμως γεννώνται κάποια ερωτήματα:

Ποιος θα επωμιστεί το κόστος των προβλεπομένων αλλαγών; Ο Αστυνομικός;

Ίσως  κάποιοι θεωρούν ότι λόγω του «μεγάλου ενδιαφέροντος» που έχει δείξει η πολιτεία για τον Αστυνομικό τα τελευταία 2 χρόνια, του δίνουν το περιθώριο να ξοδέψει χρήματα για λογαριασμό τους.

Αρνούμαστε να  πληρώσουμε χρήματα εμείς για εσάς, γιατί, όπως λέει και ο λαός μας, «με ξένα κόλλυβα δεν κάνεις μνημόσυνο».

Ο Αστυνομικός θα σταματήσει να σας ξελασπώνει για να είσαστε πάντα εσείς στο απυρόβλητο.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και εσείς να σταματήσετε να εκπροσωπείτε τον έλληνα αστυνομικό γιατί τα κάνατε ρόιδο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχα τι μας λέτε ξυπνησατε από το λήθαργο;Δύο χρόνια τώρα μόνο εμπαιγμό και χρησιμοποιηση από την κυβέρνηση και εσείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, αλλά όταν περιμένεις προσωπικά οφέλη τι σε νοιάζει για τους υπόλοιπους, μήπως άλλαξε κάτι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειπες και κατι σωστό μπράβο μια φορά. Να είστε κάθετοι σε αυτό κ στην εφαρμογή του,μην την φάμε εμείς πάλι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Είναι ανακοίνωση της Ποασυ σίγουρα ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι άλλαξε ; Η ποασυ λέει αρνουμαστε όνειρο βλέπω η αυτοί ξύπνησαν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έτσι μπράβο ετοιμάστε διακριτικά για έκαστο εφ'υμών που δίναμε 20 ευρώ για το κάθε ζευγάρι,και αφού θέλετε και ομοιομορφία στην στολή ετοιμάστε και μια καλή παραγγελία για την μπουφανάρα της ΕΛΒΙΤΕΞ που στο εμπόριο κοστολογείται με 140 ευρώ.Και επειδή ο αστυνομικός σε όλες τις σύγχρονες αστυνομίες πρέπει να έχει και άνετα υποδήματα για να αντέχει την πολύωρη ορθοστασία και μία παραγγελία στην ΑΕΡΟΠΕΛΜΑ που ένα ζευγάρι άρβυλα κοστολογείται απο 60 έως 90 ευρώ.Και μην ξεχάσετε και αδιάβροχα με υψηλή αδιαβροχοποίηση για τον χειμώνα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άχρηστοι της ΠΟΑΣΥ, διεκδικήστε βαθμολογιο, επικίνδυνο κι ανθυγιεινό και θα τα πληρώσουμε μόνοι μας τα υπόλοιπα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
η μόνη λύση είναι κατάργηση του συνδικαλισμού...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συναδελφοι, η γυμνη αληθεια ειναι πως η ΠΟΑΣΥ (επειδη εκπροσωπει τους περισσοτερους αστυνομικους -η ιδια το λεει), ειτε απο ανικανοτητα, ειτε απο προθεση, στα μεγαλα θεματα (μισθολογιο, βαθμολογιο, αναγνωριση επικινδυνοτητας επαγγελματος, βελτιωση της εργασιακης μας καθημερινοτητας, προγραμματισμος υπηρεσιων, κ.λπ.) που απασχολουν το σωμα της ΕΛ.ΑΣ. εχει αποτυχει παταγωδως. Τα υπολοιπα ειναι για εσωτερικη καταναλωση και αποπροσανατολισμο. Θετικη η ανακοινωση για το ανωτερω θεμα, αλλα δεν φτανει.Ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος, και μεχρι τωρα δεν εχουν δειξει καλα δειγματα. Στο τελος, θα γινει ο απολογισμος και η δικη μου προβλεψη δεν ειναι καλη. Μακαρι να διαψευστω!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα, ξυπνήσατε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιτέλους κάνατε κάτι σωστό τους τα είπατε χύμα πως κ έτσι ; Φτάνει η κοροϊδία μας γέμισαν ψέμα κ εμάς
Ο χρήστης Αλεξ είπε…
Θελω να δω τον κ. Προεδρο ξαπλα στο διαδρομο του Γ.Λ.Κ οπως εκανε επι ΣΥΡΙΖΑ. Αλλα τωρα αλλαξε η Κυβερνηση και εγιναν φιλοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και αλεξίσφαιρα να μας πάρουν. Και όλα τα διακριτικά να μας φέρουν. Και καπέλα. Και ζώνες. Και θήκες.. Και γενικά ότι μας υποχρεώνουν να φοράμε. Όταν μπήκαμε στην αστυνομία δεν υπογράψαμε πουθενά πως θα τα πληρώνουμε από την τσέπη μας... αναρωτιέμαι αν έχουν δει πουθενά υπάλληλο καθαριότητας να αγοράζει τον κάδο που θα μαζέψει με το απορριμματοφόρο? Άντε μας τα έχουν κάνει τσουρέκια επιτέλους