Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ελπίζω οι εκλεγμένοι να πουν ένα "ευχαριστώ" έστω και ετεροχρονισμένα''



Δημοσιεύουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Εδώ και λίγες μέρες, υπάρχει κινητικότητα στις συνδικαλιστικές παρατάξεις. Σε λίγο θα αρχίσουν οι καθιερωμένες επισκέψεις σε υπηρεσίες, με τις απαραίτητες φωτογραφίες. Πλησιάζει ο καιρός των εκλογών. Επίσης, σε λίγο θα γίνονται προτάσεις σε συναδέλφους για να μπουν στο ψηφοδέλτιο της κάθε παράταξης, πιστεύοντας έτσι ότι θα "κερδίσουν" τις υπηρεσίες ή έστω θα μειώσουν ψήφους από κάποιους που θεωρούν δυνατά χαρτιά. Θέλω να ευχηθώ στους μελλοντικούς επισκέπτες, να βρουν εύκολα τον δρόμο προς την κάθε υπηρεσία. Λογικά θα δυσκολευτούν λίγο, εφόσον έχουν περίπου δύο χρόνια να τις επισκεφτούν, όμως τους έχω εμπιστοσύνη, θα βρουν άκρη. 

Ελπίζω οι εκλεγμένοι να πουν ένα "ευχαριστώ" έστω και ετεροχρονισμένα, για την στήριξη των συναδέλφων στο παρελθόν. (ούτε αυτό δεν έγινε σε πολλές περιπτώσεις). Καλώς να έρθετε λοιπόν, εδώ είμαστε, θα σας ακούσουμε, θα ψηφίσουμε με κριτήριο τις γνωριμίες, το ατομικό συμφέρον, ο καθένας για τον λόγο του.

Πείτε λοιπόν το ποιηματάκι σας και καλή σας επιτυχία.

ΥΓ: δεν φωτογραφίζω κανέναν, δεν αναφέρομαι σε όλους.

ΥΓ: θα χαρώ πολύ να δω υποψηφίους γνωστά πρόσωπα, αυτούς που βλέπω κάθε μέρα στο πεζοδρόμιο.








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πάρε τώρα που γυρίζει,για συνδικαλιστικές άδειες και ρουσφετακια.Το παρεάκι να είναι καλά.ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Συνδικαλισμός πρέπει να βοηθάει από τη μεριά του για καλύτερες υπηρεσιακες συνθήκες όλων των αστυνομικών και όχι να "βολεύει" τον αστυνομικό,για το ψηφαλακι φυσικά...