Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάιν: Πέρασε κιόλας μια βδομάδα χωρίς τον Γιώργο


Κείμενο τού Κάιν: Μια βδομάδα χωρίς τον Γιώργο,με τις σφαίρες μαύρη θύμηση στο σώμα του,με τραυματισμένη σοβαρά την ελευθεροτυπία και ερευνητική δημοσιογραφία που τόσο πιστά υπηρέτησε ο Γιώργος Καραϊβάζ μέχρι το ματωμένο μεσημέρι τής περασμένης Παρασκευής!Μια "ώσμωση θανάτου" παντού όπως γράφει το glyfada web http://www.glyfadaweb.gr/2021/04/blog-post_23.html επικρατεί παντού αλλά η νεκρολαγνεία δεν θα νικήσει. Σε τούτη την ζωή θα σπάσουμε τα όπλα των μαφιόζων και των προστατών τους και θα τα πετάξουμε στην φωτιά, θα τους ισοπεδώσουμε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής που έχουν μολύνει με τον φασισμό τους, το οφείλουμε στον κάθε αγωνιστή Γιώργο Καραϊβάζ τούτου του πλανήτη που οι κάθε λογής εξουσίες (πάνω και κάτω...) ασελγούν πάνω στο σώμα του,στο σώμα ολάκερης της ανθρώπινης κοινότητας!!! Ενας ασπασμός από εδώ χαμηλά σε εσένα εκεί ψηλά,φιλιά να δώσεις και στον Σωκράτη..... Κάϊν

 

σημείωμα απαραίτητο.....εγώ δεν ξεχνώ αλλά ούτε και συγχωρώ(χωρίς να εξουσιάζομαι παράλληλα από αισθήματα μίσους και εκδίκησης)  'Εγκλημα και Δολοφόνους γιατί αν αφεθώ σε τούτη την "αποδοχή" αυτόματα  συναινώ και επιτρέπω σε τούτη την βαρβαρότητα ολόγυρα  παντός απεχθούς είδους και μορφής να κυκλοφορεί ανέμελη,ελεύθερη  και νομιμοποιημένη να στοχοποιεί και να σκοτώνει την Ζωή,την αυταξία της ζωής του καθενός μας!!!!!


Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Κάιν

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνεχίστε και εσείς το έργο του Γιώργου και μη σταματήσετε μέχρι να βρεθούν οι υπαίτιοι, κυρίως οι Ηθικοί αυτουργοί
Ο χρήστης Frosaki koka είπε…
Ξέρουν ήδη ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός αλλά δεν βλέπουμε κάτι καινούριο όμως. Πάλι συγκάλυψη βλέπουμε. Για αυτές τις συγκαληψεις έχασε την ζωή του ο δικός μας Γιώργος καραιβαζ!