Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απολύτως επιτυχημένη η αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών


Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την αιμοδοσία που έγινε χθες στη ΔΕΕ

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε σήμερα 20-4-2021 αιμοδοσία στην «Αίθουσα Μουσείου» της Δ.Ε.Ε., στην οποία η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν για άλλη μια φορά συγκινητική, σε μια χρονική συγκυρία που λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού υπάρχει τεράστια έλλειψη αίματος στα νοσοκομεία.

Οι συνάδελφοι που υπηρετούν στη συγκεκριμένη Διεύθυνση προσήλθαν κατά δεκάδες για να επιτελέσουν το «ιερό τους καθήκον» αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Ο μεγάλος όγκος των μονάδων αίματος που συλλέχθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για τους συναδέλφους-μέλη μας, τα οικεία τους πρόσωπα που χρειάζονται αίμα, για τους συμπολίτες μας καθώς και για τους πάσχοντες από μεσογειακή αναιμία που χρήζουν μετάγγιση αίματος.

 Πρέπει επίσης να γνωρίζουν οι συνάδελφοι ότι η Ένωσή μας διατηρεί τράπεζα αίματος στο νοσοκομείο «ΣΩΤΗΡΙΑ» στο κτίριο αιμοληψίας, στο οποίο μπορεί όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δώσει αίμα, να μεταβεί κατά τις ώρες 08:00-14:00, ή σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο που διαθέτει μονάδα αιμοληψίας, αναφέροντας τον υπ’ αριθ. 11894 αριθμό μητρώου της τράπεζας αίματος της Ένωσής μας και δηλώνοντας ότι επιθυμεί να δώσει αίμα για τη συγκεκριμένη τράπεζα αίματος. Να τονίσουμε ότι και σε αυτή την αιμοδοσία τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. υγειονομικά πρωτόκολλα για την αποτροπή διασποράς της πανδημίας, την τήρηση των οποίων επιμελήθηκαν μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι, που υπηρετούν στη συγκεκριμένη Διεύθυνση.

Η συμμετοχή των συναδέλφων στις αιμοδοσίες της Ένωσης που είναι συνεχώς αυξανόμενη, μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με ανάλογες μελλοντικές δράσεις που προβάλλουν την προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στο κοινωνικό σύνολο.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Διευθυντή της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Υποστράτηγο κ. ΜΗΝΙΑΤΗ Πηνελόπη για την παραχώρηση της αίθουσας και την άριστη φιλοξενία της.

Δίνω Αίμα Σημαίνει Δίνω Ζωή!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος


easya.gr








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ε μόνο για αυτά είστε εκεί στις ενώσεις, το μόνο σοβαρό που κάνετε είναι η αιμοδοσία. Όλα τα άλλα για κλάματα.