Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί συμβαίνει με τα αλεξίσφαιρα της ΕΛΑΣ; Επικίνδυνα για τον αστυνομικό ή όχι;


Από αναγνώστη, αδήλωτης ταυτότητας, εάν δηλαδή πρόκειται για αστυνομικό ή όχι, λάβαμε την ενημέρωση που ακολουθεί.
 
"Προσπαθούν να επαναπροωθήσουν τα αποδεδειγμένα επικίνδυνα βουλγάρικα γιλέκα στους αστυνομικούς με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ παράλληλα επιχειρούν ν' αλλάξουν τις προδιαγραφές σκόπιμα για να ευλογήσουν συγκεκριμένο έμπορο.
 
Οι προδιαγραφές που είχαν τεθεί στο διαγωνισμό ήταν τόσο αξιόλογες και αναβαθμιζόμενες που από τις τέσσερις εταιρείες που συμμετείχαν, μόνο μία πέρασε επιτυχώς.
 
Την πρώτη την απέρριψαν για διάτρηση, τη δεύτερη για μεγάλο βύθισμα και η τρίτη επειδή είχε βάλει περισσότερα φύλλα υλικού απ' ότι προβλεπόταν και του έβαλαν πρόστιμο...."
 
Εάν συμβαίνουν όλα αυτά και από την πρώτη διερεύνηση που κάναμε φαίνεται πως ισχύουν στον ακέραιο βαθμό, το πρώτο ερώτημα που ανακύπτει είναι πόσο σοβαρά ενδιαφέρονται ή τους νοιάζει στο υπουργείο η ασφάλεια του αστυνομικού; 
 
Δεν θα υποκύψουμε στον πειρασμό να ρωτήσουμε ποιος και γιατί επαναφέρει από το παράθυρο νέα διαγωνιστική διαδικασία και ποια εταιρεία σκοπεύουν να επιλέξουν και με τί αντίτιμο. Αυτά είναι για τις εσωτερικές που είμαστε απόλυτα βέβαιοι πως θα εγκύψουν στο όλο ζήτημα. Ή μήπως όχι; Ξεχάσαμε. Οι αδιάφθοροι ελέγχονται και λογοδοτούν μόνο σε ένα και μοναδικό όροφο του υπουργείου.  

Μένουμε στο πρώτο. Νοιάζεται κανείς για την ασφάλεια και τη ζωή του αστυνομικού;
 
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
    








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φυσικά και νοιαζεται:Η μάνα που τον γέννησε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστός.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να αρχίσουν οι εκπτώσεις παιδιά καλά τα μεγάλα λόγια μη ξεχάσουμε κ την τέχνη του ότι αρπάξουμε....ας επιστρέψουμε στην κανονικότητα....στις επόμενες κρίσεις να γίνουν οι υπόλοιπες διορθώσεις . ..