Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυπαρισσία: Για δύο χιλιοστά έχασε τη ζωή του - Γιατί τον πυροβόλησε


Δυό χιλιοστά. Αυτή ήταν η απόσταση που χώριζε τη ζωή από τον θάνατο για τον 39χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος στο κέντρο της Κυπαρισσίας, που έπεσε νεκρός το μεσημέρι της Τετάρτης από το περίστροφο ενός συνταξιούχου λαχειοπώλη. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, κατά τη νεκροψία - νεκροτομή, ο ιατροδικαστής είδε ότι εάν η βολίδα καρφωνόταν δύο χιλιοστά μακριά από το σημείο, όπου έπληξε τον 39χρονο, μπορεί και να μην πάθαινε το παραμικρό.
Για το κίνητρο τού εγκλήματος ακούστηκαν πολλά από την πρώτη στιγμή. Αρχικά ότι διαπληκτίστηκαν, επειδή ο ηλικιωμένος δεν φορούσε μάσκα, αργότερα ότι παραπονέθηκε για το ύψος του λογαριασμού. Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης όμως αναφέρουν ότι η πραγματική αιτία ήταν ότι ο 72χρονος παραπονέθηκε, επειδή δεν λάμβανε έντυπο τον λογαριασμό κινητής τηλεφωνίας, με το θύμα να προσπαθεί να του εξηγήσει ότι το συμβόλαιο, το οποίο είχε υπογράψει πριν από λίγους μήνες, προέβλεπε κάτι τέτοιο. 
Ο ηλικιωμένος άνδρας πήγε πρώτα στο ταχυδρομείο, όπου και εκεί τσακώθηκε για τον ίδιο λόγο με τους υπαλλήλους, μετά πήρε το περίστροφο και επέστρεψε στον 39χρονο. 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια