Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόθεση Φουρθιώτη: Ο γνώριμος των αρχών και οι πυροβολισμοί που οδήγησαν στην προσαγωγή του


Μυστική για τουλάχιστον έξι ώρες κατάφεραν να κρατήσουν την επιχείρησή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, τα οποία το πρωί της Τρίτης εισέβαλαν στο σπίτι και το γραφείο του Μένιου Φουρθιώτη, παρουσία εισαγγελέα, κατέσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και προχώρησαν στην προσαγωγή του.

Σχεδόν ταυτόχρονα οδηγούσαν στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ ακόμα έναν άνδρα, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή και με τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στις 16 Οκτωβρίου και με τους πυροβολισμούς στον μαντρότοιχο τής κατοικίας του παρουσιαστή και εκδότη.

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης της huffpost.gr αναφέρουν ότι, μετά της επίθεση εναντίον των ενστόλων, τα στελέχη της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και τη μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες, αλλά και γενετικό υλικό από το σακίδιο, από το οποίο έβγαλε το καλάσνικοφ ο συνεπιβάτης και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα άτομο γνωστό στις αρχές από προηγούμενες υποθέσεις, το οποίο τους οδήγησε τελικά στον Μένιο Φουρθιώτη και φέρεται να εμπλέκεται και στο περιστατικό με πυροβολισμούς στην κατοικία του παρουσιαστή και εκδότη, λίγες ημέρες μετά την απόφαση τής ΕΛ.ΑΣ να του απομακρύνει την αστυνομική φύλαξη. 

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα εάν οι δύο συλλήψεις σχετίζονται και με τις καταγγελίες του δημοσιογράφου, Κώστα Βαξεβάνη, σύμφωνα με τις οποίες ο Μένιος Φουρθιώτης είχε οργανώσει χτύπημα σε βάρος του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να λογοδοτήσουν στις δικαστικές αρχές.

 Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δούμε πως θα δικαιολογησουν ο Οικονόμου που έδινε συνεντεύξεις στην εκπομπή του Φουρθιωτη και Καραμαλακης που του είχε παραχωρήσει αστυνομικους για φύλαξη, ότι τόσο καιρό τους δούλευε κανονικά ο Φουρθιωτης. Πανέξυπνοι και οι δύο τους.... Να τους καμαρώνουν στην Αστυνομια. Και πόσοι άλλοι ακόμα θα τους έχουν δουλέψει.