Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ομοσπονδία Εξωτερικών Φρουρών: Συνεχίζουμε ως οφείλουμε.. Στις επάλξεις..


Ανακοίνωση τής Ομοσπονδίας Εξωτερικών Φρουρών: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρούρησης εκφράζει και δημόσια τα θερμά του συγχαρητήρια στους συναδέλφους Εξωτερικούς Φρουρούς του Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. Κορυδαλλού, που με τις άμεσες και μεθοδικές ενέργειες τους εντόπισαν, καταδίωξαν, ακινητοποίησαν και οδήγησαν ουσιαστικά στις Αστυνομικές Αρχές και κατόπιν ενώπιον της Δικαιοσύνης, δράστη ρίψης υπόπτου δέματος σε προαύλιο του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, στις 13/04/2021 και περί ώρας 5μμ, ένας άνδρας (ύστερα από την εξακρίβωση αποδείχτηκε πως ήταν πρώην κρατούμενος) κινούμενος πέριξ του καταστήματος, έριξε ένα δέμα στον εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο, ανάμεσα στις σκοπιές 6Α και 7Α.

Ο σκοπός της 6Α, αντιλήφθηκε τόσο τον ύποπτο όσο και το δέμα και ενεργώντας ταχύτατα ειδοποίησε τους συναδέλφους της υπηρεσίας Φύλαξης για την περισυλλογή του δέματος καθώς και τους συναδέλφους μας Εξωτερικούς Φρουρούς που εκτελούσαν χρέη περιπόλου έξω από το Κατάστημα, δίδοντας αναλυτική περιγραφή του καθώς και τον δρόμο που διέφυγε.

Οι Εξωτερικοί Φρουροί που αποτελούσαν το πλήρωμα του εποχούμενου περιπόλου ακολουθώντας την περιγραφή του συναδέλφους τους τον καταδίωξαν και ύστερα από λίγο χρονικό διάστημα τον ακινητοποίησαν.

Αργότερα κατά τον έλεγχο του δέματος που οι υπάλληλοι περισυνέλλεξαν, βρέθηκαν (7,7) γραμμ. κοκαΐνης, ένα (1) κινητό τηλέφωνο, φορτιστής και handsfree.

Η πράξη αυτή των συναδέλφων μας έρχεται να προστεθεί σε δεκάδες άλλες που έχουν καταγραφεί σε όλα τα Τ.Ε.Φ.Κ.Κ. της Χώρας, αποδεικνύοντας πάντα το υψηλότατο επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των Εξωτερικών Φρουρών αλλά και του άκρατου επαγγελματισμού που καθημερινώς επιδεικνύουν, παρά των χείριστων υπηρεσιακών συνθηκών που είναι αναγκασμένοι να εργάζονται λόγω των χρόνιων ελλείψεων σε προσωπικό και εξοπλισμό της Υπηρεσία μας.

Δυστυχώς, η μόνη μας ανταμοιβή εδώ και πολλά χρόνια παραμένει ΜΟΝΟ το συναίσθημα της περηφάνιας, για τους συνάδελφους μας.  Ας είναι..

Συνεχίζουμε ως οφείλουμε.. Στις επάλξεις..











Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά, χαλαρώστε λίγο, δεν εξαρθρώσατε και Μεξικάνικο καρτέλ. Τη δουλειά σας κάνατε.