Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στις “επάλξεις” οι νέοι συνοριαφύλακες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με δημοσίευση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης δείχνει την ετοιμότητα των νέων Συνοριακών Φυλάκων με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου περιπολίας LEMANN με τη συνοδό του, προκειμένου να αποφευχθεί και να αντιμετωπιστεί η παράνομη μετανάστευση στο εσωτερικό της χώρας.
Πρόκειται για τους 400 νέους συνοριοφύλακες που τους τελευταίους μήνες έχουν ενταχθεί ενεργά στις δυνάμεις της συνοριαφυλακής. Σύμφωνα με τους κύκλους της αστυνομίας πρόκειται για άτομα με υψηλό δείκτη εκπαίδευσης και ετοιμότητας. Άλλωστε το “νεαρό” της ηλικίας τους είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αφού συντελεί στην ανανέωση σε μεγάλο βαθμό του προσωπικού.
Χαρακτηριστική η φράση που μας ανέφεραν: “Αυτοί είναι το μέλλον της συνοριακής φύλαξης”.
Από το σύνολο των 400 ατόμων που ενίσχυσαν την συνοριαφυλακή του Έβρου, οι 135 τοποθετήθηκαν στην Α.Δ. Αλεξανδρούπολης και οι 265 στην Α.Δ. Ορεστιάδας όπου υπάρχουν και μεγαλύτερες ανάγκες, τόσο από πλευράς αυξημένων περιστατικών μεταναστών αλλά και λόγω της ύπαρξης του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο της Ορεστιάδας.
Ακολουθεί η δημοσίευση:




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν βλέπω να επιστρέφει κανένας όμως από τους αποσπασμένους κυρ Μιχάλη και εκνευρίζομαι. Κοντεύει 10ετία πια. Και προσλάβατε τα δικά σας παιδιά και εξυπηρετείτε την κομματική σας πελατεία με αποσπάσεις; Και στην γαλέρα των Αθηνών μόνο εμείς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τι παπατζα πουλάτε...οι γυναίκες όλες στα γραφεία κ οι άντρες από τώρα αρχίζουν κινήσεις να κατέβουν στην διεύθυνση
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ψέμα στο ψέμα, όλοι προσπαθούν να βρουν βισμα από αρχή. Αυτό ήθελε να κάνει ο άριστος υπουργός να δημιουργήσει κομματικό στρατό.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Άντε πες οι άνδρες ΣΦ πέρασαν κ ένα στρατό, κράτησαν ένα Μ16 ή G3 κ έχουν μια σχετική εμπειρία... Οι γυναίκες με τι κριτήρια ησηχθησαν; Με κριτήρια πολιτικής ορθότητας και ισότητας κτλ; Εξόν κ αν από τη δίμηνη εκπαίδευση έμαθαν..........
Κ αν κάτσει η κέντα στον άσο ( που λέγαν κ οι αμεσοδρασιτες) τι θα γίνει;;
Κύριε Χρυσοχοΐδη με ποιο δικαίωμα παίζετε με τις ζωές μας;
Γιατί επίσης τόσο μένος το δίκαιο κ αδιάβλητο σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Τα είπες ολα