Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δολοφονία στη Μακρινίτσα: Εισαγγελική έρευνα για τον δράστη που κυκλοφορούσε ελεύθερος


Να διενεργηθεί άμεσα προκαταρκτική έρευνα για την δολοφονία των δύο αδελφών στην Μακρινίτσα του Βόλου από τον σύζυγο της 28χρονης γυναίκας, διέταξε ο Εισαγγελέας Εφετών Σταμάτης Δασκαλόπουλος.

Μέσα από την προκαταρκτική έρευνα θα διερευνηθεί ο ρόλος των συναρμόδιων υπηρεσιών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του 32χρονου δράστη του διπλού φονικού, όσον αφορά τις ψυχιατρικές εξετάσεις και κυρίως να διερευνηθεί για ποιον λόγο κυκλοφορούσε ελεύθερος και δεν είχε οδηγηθεί σε κλινική για εγκλεισμό, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν ήδη οι σχετικές γνωματεύσεις και παρά τις αποφάσεις από τις 15 Ιανουαρίου. 

Η παραγγελία-εντολή προς διερεύνηση δόθηκε σε αντεισαγγελέα του Εφετείου Λάρισας. 

Το διπλό φονικό από το χέρι του 31χρονου ο οποίος φέρεται να εισέβαλλε στο πατρικό της εν διαστάσει συζύγου του και να δολοφόνησε με μαχαίρι αυτήν και τον αδερφό της έχει προκαλέσει οργή στους στενούς φίλους της οικογένειας.

 





Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν έφταιγε η Αστυνομία, τους συναδέρφους θα τους είχαν ήδη κρεμασμένους. Τώρα που μπλέκονται γιατροί και Εισαγγελείς, γαργάρα θα γίνει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί η Αστυνομία δεν έφταιξε που άργησε να πάει, όταν η κοπέλα κάλεσε σε βοήθεια;
Εδώ έφτασε ο αδελφός της με τα πόδια από την Πορταριά και το υποτιθέμενο περιπολικό με τον έναν Αστυνομικό, δήθεν έμπλεξε σε κυκλοφορία και άργησε.
Αλλά ο ανεκδιήγητος Αστυνομικός Διευθυντής έδωσε και συγχαρητήρια για το χειρισμό της Αστυνομίας