Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλαϊτζίδης: Αφού με πάνε κατηγορούμενο για φόνο να μην αγχώνομαι για δίκες με μικρές ποινές


Ανάρτηση τού Γιώργου Καλαϊτζίδη, μέλους της συλλογικότητας ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ: Την Δευτέρα έχω το εφετείο της δίκης όπου μου είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 9 μηνών επειδή ειχα γράψει ένα σχόλιο στο Facebook για τον ΣΕΒ.

Η καταδίκη με την κατηγορία της "πρόκλησης σε διέγερση κακουργημάτων" για μια ανάρτηση ήταν πρωτοφανής και μοναδική έως τώρα.

6 δικαστήρια εχω σύνολο για κάτι που έχω γράψει στο Facebook και 17 μήνες φυλάκισης συνολικά.Το υπενθυμίζω για να συνεισφέρω στον δημόσιο διάλογο που γίνεται για την λογοκρισία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Εδω μιλάμε οχι απλά για λογοκρισία αλλά για δίκες και ποινές φυλάκισης.Και να μην ξεχάσω να αναφέρω πως τα περισσότερα δικαστήρια έλαβαν χώρα επι σύριζα.

Η αλήθεια πάντως είναι πως απο την στιγμή που με πάνε κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία με απειλή ισόβιας κάθειρξης με μαρτυρίες εμπόρων ναρκωτικών, να μην πολύ αγχώνομαι για δίκες με τέτοιες ποινές.

Άλλωστε σταμάτησα να γράφω περίεργα πράγματα η αστική δημοκρατία μου έβαλε μυαλό

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
σε κυνηγανε αδυσωπητα.τωρα αν ειχες αναμειξη στη δολοφονια ,θα πληρωσεις.ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΔΩΣΕΣ ΝΟΤΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΒΙΑ στις εκδηλωσεις.δεν ξερω αν ειχατε αναμειξη στη ταμπελα του πρυτανη.αν ναι εκει κανατε φαουλ και ηταν λαθος