Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανθήλη: Συνελήφθη ο πατέρας του ανήλικου που λήστεψε ηλικιωμένη


Πολύ γρήγορα, όπως αναμενόταν, ταυτοποιήθηκε ο ανήλικος δράστης της θρασύυτατης ληστείας που σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (19/4) στην Ανθήλη με θύμα μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του, όχι όμως και τον ίδιο που παραμένει εξαφανισμένος μέχρι να περάσει το αυτόφωρο. Αντίθετα συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο 41χρονος πατέρας του, ο οποίος λίγη ώρα μετά τη ληστεία, εμφανίσθηκε ενώπιον της ηλικιωμένης γυναίκας και της επέστρεψε το κινητό και τα κλειδιά που είχε στο τσαντάκι που της άρπαξε ο γιος του. Στο τσαντάκι θυμίζουμε ότι η γιαγιά είχε και μικρό χρηματικό ποσό περίπου 50 ευρώ, το οποίο έκανε φτερά.


Σε βάρος του υπάρχει η κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου, ενώ όπως προέκυψε εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, με ποινή φυλάκισης οκτώ (8) μηνών για κλοπή και επίσης τυγχάνει ανυπότακτος, σύμφωνα με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια