Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καμία αύξηση στο κόστος σίτισης των αστυνομικών - Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ


Η Ομοσπονδία συναντήθηκε με τον κύριο Αρχηγό ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει η ισχύουσα τιμή.

Η ανακοίνωση:

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, συναντήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και συζήτησε μαζί του σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει όσον αφορά την αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες.

Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ως έχει η σημερινή ισχύουσα τιμή.

Η Ομοσπονδία μας θα παραμείνει πιστή στις αρχές της και θα διαφυλάττει πάντα τα συμφέροντα των αστυνομικών, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν, για προσωπική προβολή και όφελος, να διαταράξουν την ενότητά της.

Συνεχίζουμε, δεν περισσεύει κανείς.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος









Δημοσίευση σχολίου

32 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ok ενταξει αν κ πίστευα ότι θα αυξηθεί μακάρι να υπάρξει η ιδια αντιμετώπιση κ στα αλλα θέματα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι παπαγάλοι που έριχναν χολή να δω που θα κρυφτούν τωρα άντε επιτέλους χορτάσαμε απο το μίσος σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μεγάλη επιτυχία έφτιαξαν ένα θέμα το έλυσαν ταχαμ χωρίς να γίνει και τώρα πανηγυρίζουν το γνωστό ύστερα απο ενέργειες τους .οι μουτζουριδες και οι κουτάλες θα γίνει viral
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το μείζον θέμα δεν είναι η σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες αγαπητοί εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ άλλωστε ένας καλά αμοιβόμενος αστυνομικός δεν θα χρειαζόταν καν να πηγαίνει σε λέσχες για να φάει.
Επειδή δεν μπορείτε να λύσετε πραγματικά προβλήματα όπως η αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού ή το βαθμολόγιο-μοσθολόγιο παρουσιάζεται ως τεράστιες επιτυχίες τριτεύοντα θέματα με ενδεχόμενο δόλο μη επίλυσης των πρωτεύοντων.
Ο χρήστης Argus είπε…
Ασχολείται η ποασυ με καμία πενηνταριά άτομα που τρώνε στις λέσχες με κάποιο σοβαρό θέμα θα ασχοληθεί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δέκα χρόνια στα μνημόνια μας πετσόκοψαν τους μισθούς.
Έναν ολόκληρο χρόνο έχουμε χρεωθεί την φύλαξη των συνόρων, το προσφυγικό, μια ολόκληρη πανδημία και δεκάδες άλλα πάρεργα άλλων υπηρεσιών.
Εκτεθειμένοι σε κάθε λογής κίνδυνο μας έβαλαν να κάνουμε τους μπαμπούλες στον κόσμο, ενώ το έγκλημα καλπάζει.
Αλλοίωσαν τον ρόλο μας και κανένας συνδικαλιστής δεν έκανε κάτι. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν σε ποιο κανάλι θα εμφανιστούν για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους, διασκεδάζοντας τα πλήθη, μιλώντας επί παντός επιστητού προβάλλοντας με την ημιμάθειά τους και ευτελίζοντας ένα ολόκληρο Σώμα με δεκάδες νεκρούς.
Και τώρα θυμήθηκε ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος να πουλήσει για μια ακόμα φορά καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, πως δήθεν ξεχείλισε το ποτήρι επειδή θα ακριβύνουν οι μερίδες φαγητού στις λέσχες.
Γελάνε και τα κοτόπουλα πριν μαγειρευτούν με τα παραμύθια του κυρίου!
Σε μάθαμε και σε πήραμε χαμπάρι πλέον και εσένα και τους ομοίους σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φύγουμε όρθιοι και γεροί από το Σώμα.
Αλίμονο στα νεότερα παιδιά που θα αργήσουν να καταλάβουν πως ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία πλέον είναι απλά κάποιοι πισινοί που ψάχνουν καρέκλα να καθίσουν (ενίοτε σε τηλεοπτικά στούντιο) ξεχνώντας αυτομάτως από που ξεκίνησαν και ποιους θα έπρεπε να υπερασπίζονται.
Πολλά από τα δεινά που υφιστάμεθα τα οφείλουμε σε αυτούς και προκύπτει από άπειρα γεγονότα.
Καλή δύναμη σε όλους και όπου φύγει φύγει.-
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τώρα λέει ασχολήθηκε η ΠΟΑΣΥ και λύθηκε το πρόβλημα.
Πόσα ξέρετε εσείς, αλλά μην νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο.
Όταν ξαναγίνουν εκλογές θα δείτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Καλά Γερακαρακο, το ξέρουμε ότι μας κοροϊδεύεις, απλά με αυτά που γράφεις στο τέλος δεν θα πιστεύεις κ εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Κρίμα είναι. Τόσες επιτυχίες ούτε παπατζης να εισουν. Όχι ότι είσαι.... Χαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
«Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό..»
Και ποια ακριβώς θα ήταν η αντίδρασή της;
Δε θα πήγαιναν να φάνε οι συνάδελφοι εκεί;
Με ποιο τρόπο δεν «πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση»;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1500 άτομα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα ξύδι θα σας περάσει χθες λέγατε θα το αυξήσουν σημερα δεν έγινε κ κατι ετσι μια ζωή κακομοίρηδες κ μονο λόγια καθίστε εκει στη μιζέρια σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι συνάδελφοι ο αριθμός των Αστυνομικών που τρώνε στις λέσχες μονιμά ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ένα τοις εκατό. Ο κύριος Γερακαράκος, επειδή ΔΕΝ κατόρθωσε να επιλύσει κανένα θέμα που αφορά το εκατό τοις εκατό του Αστυνομικού Σώματος ,όπως αναγνώριση επαγγέλματος ως επικινδύνου και ανθυγιεινού, αύξηση προσλήψεων μέσω Πανελληνίων, επιδόματα κλπ, τι έκανε? Βγήκε στα κανάλια και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο στο πανελλήνιο για τις λέσχες στις οποίες όπως προανέφερα ΔΕΝ τρώει ούτε το ένα τοις εκατό των Αστυνομικών (άλλωστε λέσχες υπάρχουν σε πέντε πόλεις της Ελλάδας)και προσπάθησε να ξεγελάσει όλο τον Αστυνομικό πληθυσμό ότι τους έσωσε! Χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό τα μέσα (bloko, site, ΠΟΑΣΥ )και πανηγυρίζει για να σηκώσουμε στα χέρια και να τον ράνουμε με λουλούδια τον σωτήρα μας. Ο άνθρωπος είναι κλασικός Μαυρογιαλούρος! Θέλει να χαρούμε για τη σπουδαία επιτυχία της ΠΟΑΣΥ ! Φοβερή επιτυχία το ενενήντα εννέα τοις εκατό των Αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα π.χ Αλεξανδρούπολη, Γιάννενα, Σητεία , έχουμε ανατριχιάσει από αυτή την προσωπική σου επιτυχία κύριε Γερακαράκο. Πές μας πως το έκανες? Μπήκες με τσαμπουκά στο Αρχηγείο και έτρεχαν όλοι να κρυφτούν? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !Ασχολήσου με θέματα ουσίας, για αυτά που είναι ο ρόλος του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ και σταμάτα επιτέλους την εκδούλευση που πας να μας πουλήσεις! Οι λοιποί συνδικαλιστές στις πρωτοβάθμιες ενώσεις κάντε το ίδιο. Ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και αφήστε το δούλεμα. Α μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφία με το ΓΑΔΑ, με το Διοικητή Ασφαλείας και να πείτε όμορφα λόγια για αυτούς. Δημοσιοσχεσίτες τεμπέληδες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γερακαράκο πήγες να δημιουργήσεις ένα θέμα από το πουθενά και μετά να κάνεις το superman, ότι μας έσωσες, να όμως που δεν σου βγήκε! Ασχολήσου με τα επιδόματα που δεν παίρνουμε, κοίτα να πάρουμε καμία αύξηση και όχι να μας λες ότι μας έκανες αύξηση που δεν ανέβηκε η τιμή στη λέσχη. Εγώ θέλω τα λεφτά στη τσέπη ,τρώω σπίτι μου. Μιλάς λες και εξαρτιόμαστε όλη από τις λέσχες! Ημαρτον ρε άνθρωπε! Πόσοι Αστυνομικοί τρώνε στις λέσχες? Και στο τέλος τέλος όποιος τρώει να πληρώνει αυτά που τρώει. Εκανες τίποτα σπουδαίο και δεν το καταλάβαμε ? ΤΙΠΟΤΑ !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας γλενταει κανονικα ο μανιατης..τα προστιμα για το ποθεν εσχες τα εσβησε, η σιτιση που ηταν ετοιμη να αυξηθει με παρεμβαση της ποασυ πάγωσε, το νεο βαθμολογιο που θα φερει εμμεσα αυξησεις υπερ του κατώτερου προσωπικου ερχεται..Αντε στις τρυπες σας πάλι και οταν παει κατι στραβα ξαναβγειτε πάλι λαγουδακια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχαχαχχα καλά ρε μας δουλεύετε; Δημιουργείτε ένα τα από το πουθενά για να πείτε ότι κάνατε κάτι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έπρεπε να τα πεις ωμά και χωριάτικα για να σε ακούσουν!! Σαν Νταβουρας!! Σαν συναδερφος!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΥΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσοι στηρίζεται αυτό τον συνδικαλισμό θα φάτε μαύρο που θα είναι όλο δικό σας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άλλη μια τεράστια επιτυχία του συνδικαλισμού!!! Αυτοί πρέπει πιστεύουν ότι είμαστε πολύ χαζοί δεν εξηγείται αλλιώς.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Ο Μαυρογιαλουρος όταν είδε ότι ήταν άχρηστος είχε το θάρροςνα παραιτηθεί κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπω να έχει το θάρρος να το κάνει ο κ. Γερακαράκος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίκιο έχεις αφού τον ψηφίζαμε καλά κάνει και μας γλεντάει το ίδιο έκανε άλλωστε και με τις εκλογές μαϊμού που πήγε να κάνει.Αλλά τώρα θα σταματήσει να μας γλεντάει
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φοβερές επιτυχίες ο Μανιάτης!!! Μόνο που τίποτα από αυτά που αναφέρεις δεν έχει γίνει, εκτός από τη σίτιση (πρέπει να κατέβουμε Ομόνοια να το γιορτάσουμε), οπότε καλύτερα είναι εσύ να μην βγεις από την δική σου τρύπα.
Ο χρήστης G K είπε…
Θα τους έπαιρναν με τα κουτάλια ο μουτζούρης ..κουταλοδιαμαρτυρια δηλαδή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με τον μουτζουρη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μείνε ανήσυχος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τον μουτζούρη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι κακομοίρηδες μουτζουρηδες οπως λέει το αφεντικό σου ο εγγράμματος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
O αντιπερισπασμός και ο συμψηφισμός που επιχειρείται με επικεφαλής τον κύριο Γερακαράκο και ενισχύεται από τους δορυφόρους του συνδικαλιστές πρέπει να σταματήσει. Κύριε Γερακαράκο βγαίνεις σε κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας με οργή λες ότι δεν πάει άλλο και περιμένει κάποιος να ακούσει ότι χρησιμοποιείς τα κανάλια ορθολογικά για να διεκδικήσεις κάτι που είναι ψηλά στην ατζέντα των προβλημάτων π.χ επικίνδυνο ανθυγιεινό , να μιλήσεις για θυσίες αστυνομικών στο καθήκον, να μιλήσεις για τις συνθήκες εργασίας οι οποίες είναι τριτοκοσμικές, να πεις ότι στους αστυνομικούς οφείλονται χιλιάδες ημερήσιες αναπαύσεις, να πεις ότι το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων είχε το 2000. 300 άτομα προσωπικό και τώρα έχει πενήντα και πως η ίδια κατάσταση είναι παντού, έχουν αποψιλωθεί όλες οι υπηρεσίες και βγαίνεις και λες ότι η σίτιση των αστυνομικών θα πάει 7,5 ευρώ. Πιστεύεις ότι απασχολεί την Ελληνική κοινωνία εάν ο Αστυνομικός θα φάει με τρία εύρω ή 7.5 ? Ασφαλώς και δεν την απασχολεί! Τους λες κάτι το οποίο είναι τουλάχιστον αδιάφορο εως προκλητικό, γιατί θα σου πουν πως μέχρι το 2021 τρώγατε μεσημέρι βράδυ τρία ευρώ όντας έμμισθοι όταν κανείς στην Ελλάδα ΔΕΝ μπορεί να εξασφαλίσει τέτοια τιμή για μεσημεριανό και βραδινό! Αρα λοιπόν έχετε πολλαπλά οφέλη λόγω επαγγέλματος, τρώτε σχεδόν τσάμπα , όταν κανείς δεν μπορεί να φάει με τρία ευρώ και συνεπώς εφόσον έχετε καλύψει μια από τις βασικότερες ανάγκες σας για σίτιση μέσω υπηρεσίας δεν δικαιούστε να αξιώνετε αυξήσεις και λοιπά προνόμια και καλό θα είναι να ανοίξετε τις λέσχες σας σε αναξιοπαθούντες να φάνε και αυτοί με τρία ευρώ ,αφού εσείς τρώτε με αυτή την τιμή και έχετε και κέρδος! Να σε δω τι θα πεις όταν θα σου πουν αυτά τα επιχειρήματα που σου είπα! Επιπλέον θεωρώ ευτελισμό της επιχειρηματολογίας σου να εξισώσεις το πρόβλημα με την αύξηση της τιμής στη λέσχη (που ελάχιστους απασχολεί) με τα λοιπά προβλήματα που απασχολούν το 100 τοις εκατό των Αστυνομικών. Πες λ.χ ότι δεν πάει άλλο ξεχείλισε το ποτήρι να τρέχουμε στην προσφυγική κρίση πρώτοι , να τρέχουμε στην υγειονομική κρίση ξανά πρώτοι , να τρέχουμε στην εγκληματικότητα πρώτοι, να τρέχουμε σε αθλητικές εκδηλώσεις πρώτοι , σε πορείες, σε εκλογές, δηλαδή να είμαστε το εργαλείο της πολιτείας για όλες της δουλειές και να μην αναγνωριστεί η προσφορά μας σε τέτοιες συνθήκες με τη μορφή ενός επιδόματος ή με την αναγνώριση του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού. Και αντί αυτού σε ακούω να λες ότι ξεχείλισε το ποτήρι γιατί θα ανέβει το εισιτήριο στις λέσχες 7,5 , όταν ακόμη και έτσι κανείς έξω δεν μπορεί να φάει τόσο φτηνά μεσημέρι βράδυ. Κανόνισε να στρέψεις την Ελληνική κοινωνία επάνω μας με τις εξυπνάδες που ξεφουρνίζεις. Πόσο λίγος είσαι..
Περίμενα να ακούσω από εσένα να θυμώνεις και να να ορίεσαι γιατί οι πολιτικοί μας έχουν αφήσει εκτεθειμένους να βγάλουμε τα κάστανα από τη φωτιά με τους ελέγχους έξω και δεν μας στηρίζουν ανοιχτά ώστε να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου απέναντι μας που απλά κάνουμε τη δουλεία μας και να ζητάμε από τους πολιτικούς όλων των κομμάτων να μη ρίχνουν λάδι στη φωτιά και να συγχωρήσουν κάποιο ενδεχόμενο λάθος μας, (άνθρωποι πιεσμένοι με δικά μας προβλήματα είμαστε) και αντ αυτού λες δεν πάει άλλο ανέβηκε η τιμή της λέσχης??? Δηλαδή ΕΣΥ τώρα με αυτά που λες θες να με πείσεις ότι είσαι είσαι άξιος πρόεδρος των Αστυνομικών της Ελλάδος? Είναι αυτός δημόσιος λόγος και ρητορική ? Είναι αυτά επιχειρήματα? Έτσι θα κερδίσουμε το δίκιο μας και το μέσο Έλληνα που σε παρακολουθεί στην τηλεόραση ? Τι περιμένεις να πει ο πολίτης όταν σε ακούσει να του λες θέματα εσωτερικά που δεν τον απασχολούν και καλά κάνει και δεν τον απασχολούν? Δεν θέλω να πω άλλα γιατί δεν θέλω να κουράσω. Εχω άλλα τόσα να πω αλλά νομίζω ότι πλέον όλοι καταλάβατε τι γίνεται και με ποιον έχετε να κάνετε.. Λυπάμαι που το λέω αλλά με τέτοιους ανθρώπους και ατζέντα και τέτοια πολιτική δεν θα κερδιθεί τίποτε ποτέ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γελάνε και τα κοτοπουλα πριν μαγειρευτούν...Εκλαψα...χαχαχαχα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απο όσες βλακείες παρεμβάσεις ανέφερες ούτε μια δεν με ωφέλησε, όπως και την πλειοψηφία των συναδέλφων. Οπότε εσύ στην τρύπα σου καρεκλοκενταυρε συνδικαλιστή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σας πόνεσε αλλα θα περάσει στις εκλογές η απάντηση για ακόμη φορά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ούτε καν αγγίζει τα βασικά προβλήματα η ενασχόληση τους με το θέμα αυτό. Πχ, στο βόρειο τομέα της Αθήνας, ΔΕΝ υπάρχει, ούτε καν σαν σκέψη. Οι συνάδελφοι, κάνουν χιλιόμετρα για να πλησιάσουν, σε κάποια λέσχη, ή στα πιο σοβαρά, να βρουν ένα γιατρό. Ιατρείο της ΕΛΑΣ, και λέσχη της ΕΛΑΣ, 2 προτάσεις ρεαλιστικές