Καμία αύξηση στο κόστος σίτισης των αστυνομικών - Ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ


Η Ομοσπονδία συναντήθηκε με τον κύριο Αρχηγό ο οποίος διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει η ισχύουσα τιμή.

Η ανακοίνωση:

Το Προεδρείο της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, συναντήθηκε σήμερα στο Αρχηγείο, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Μιχαήλ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ και συζήτησε μαζί του σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει όσον αφορά την αύξηση του κόστους για την σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες.

Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα παραμείνει ως έχει η σημερινή ισχύουσα τιμή.

Η Ομοσπονδία μας θα παραμείνει πιστή στις αρχές της και θα διαφυλάττει πάντα τα συμφέροντα των αστυνομικών, όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν, για προσωπική προβολή και όφελος, να διαταράξουν την ενότητά της.

Συνεχίζουμε, δεν περισσεύει κανείς.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος
27 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ok ενταξει αν κ πίστευα ότι θα αυξηθεί μακάρι να υπάρξει η ιδια αντιμετώπιση κ στα αλλα θέματα

Ανώνυμος είπε...

Οι παπαγάλοι που έριχναν χολή να δω που θα κρυφτούν τωρα άντε επιτέλους χορτάσαμε απο το μίσος σας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλη επιτυχία έφτιαξαν ένα θέμα το έλυσαν ταχαμ χωρίς να γίνει και τώρα πανηγυρίζουν το γνωστό ύστερα απο ενέργειες τους .οι μουτζουριδες και οι κουτάλες θα γίνει viral

Ανώνυμος είπε...

Το μείζον θέμα δεν είναι η σίτιση των αστυνομικών στις λέσχες αγαπητοί εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ άλλωστε ένας καλά αμοιβόμενος αστυνομικός δεν θα χρειαζόταν καν να πηγαίνει σε λέσχες για να φάει.
Επειδή δεν μπορείτε να λύσετε πραγματικά προβλήματα όπως η αναγνώριση του επαγγέλματος ως επικίνδυνου και ανθυγιεινού ή το βαθμολόγιο-μοσθολόγιο παρουσιάζεται ως τεράστιες επιτυχίες τριτεύοντα θέματα με ενδεχόμενο δόλο μη επίλυσης των πρωτεύοντων.

Argus είπε...

Ασχολείται η ποασυ με καμία πενηνταριά άτομα που τρώνε στις λέσχες με κάποιο σοβαρό θέμα θα ασχοληθεί;

Ανώνυμος είπε...

Δέκα χρόνια στα μνημόνια μας πετσόκοψαν τους μισθούς.
Έναν ολόκληρο χρόνο έχουμε χρεωθεί την φύλαξη των συνόρων, το προσφυγικό, μια ολόκληρη πανδημία και δεκάδες άλλα πάρεργα άλλων υπηρεσιών.
Εκτεθειμένοι σε κάθε λογής κίνδυνο μας έβαλαν να κάνουμε τους μπαμπούλες στον κόσμο, ενώ το έγκλημα καλπάζει.
Αλλοίωσαν τον ρόλο μας και κανένας συνδικαλιστής δεν έκανε κάτι. Το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν σε ποιο κανάλι θα εμφανιστούν για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους, διασκεδάζοντας τα πλήθη, μιλώντας επί παντός επιστητού προβάλλοντας με την ημιμάθειά τους και ευτελίζοντας ένα ολόκληρο Σώμα με δεκάδες νεκρούς.
Και τώρα θυμήθηκε ο ανεκδιήγητος αυτός τύπος να πουλήσει για μια ακόμα φορά καθρεφτάκια στους ιθαγενείς, πως δήθεν ξεχείλισε το ποτήρι επειδή θα ακριβύνουν οι μερίδες φαγητού στις λέσχες.
Γελάνε και τα κοτόπουλα πριν μαγειρευτούν με τα παραμύθια του κυρίου!
Σε μάθαμε και σε πήραμε χαμπάρι πλέον και εσένα και τους ομοίους σου, αλλά το πιο σημαντικό είναι να φύγουμε όρθιοι και γεροί από το Σώμα.
Αλίμονο στα νεότερα παιδιά που θα αργήσουν να καταλάβουν πως ο συνδικαλισμός στην Αστυνομία πλέον είναι απλά κάποιοι πισινοί που ψάχνουν καρέκλα να καθίσουν (ενίοτε σε τηλεοπτικά στούντιο) ξεχνώντας αυτομάτως από που ξεκίνησαν και ποιους θα έπρεπε να υπερασπίζονται.
Πολλά από τα δεινά που υφιστάμεθα τα οφείλουμε σε αυτούς και προκύπτει από άπειρα γεγονότα.
Καλή δύναμη σε όλους και όπου φύγει φύγει.-

Ανώνυμος είπε...

Και τώρα λέει ασχολήθηκε η ΠΟΑΣΥ και λύθηκε το πρόβλημα.
Πόσα ξέρετε εσείς, αλλά μην νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο.
Όταν ξαναγίνουν εκλογές θα δείτε

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΎΕΙ ΚΑΝΕΙΣ... Καλά Γερακαρακο, το ξέρουμε ότι μας κοροϊδεύεις, απλά με αυτά που γράφεις στο τέλος δεν θα πιστεύεις κ εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου στον καθρέφτη. Κρίμα είναι. Τόσες επιτυχίες ούτε παπατζης να εισουν. Όχι ότι είσαι.... Χαχαχα

Ανώνυμος είπε...

«Η Ομοσπονδία μας, από την πρώτη στιγμή, κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση και το ίδιο επισημάνθηκε και στον κύριο Αρχηγό..»
Και ποια ακριβώς θα ήταν η αντίδρασή της;
Δε θα πήγαιναν να φάνε οι συνάδελφοι εκεί;
Με ποιο τρόπο δεν «πρόκειται να δεχτεί καμία αύξηση»;

Ανώνυμος είπε...

1500 άτομα

Ανώνυμος είπε...

Καλα ξύδι θα σας περάσει χθες λέγατε θα το αυξήσουν σημερα δεν έγινε κ κατι ετσι μια ζωή κακομοίρηδες κ μονο λόγια καθίστε εκει στη μιζέρια σας

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι συνάδελφοι ο αριθμός των Αστυνομικών που τρώνε στις λέσχες μονιμά ΔΕΝ είναι ΟΥΤΕ ένα τοις εκατό. Ο κύριος Γερακαράκος, επειδή ΔΕΝ κατόρθωσε να επιλύσει κανένα θέμα που αφορά το εκατό τοις εκατό του Αστυνομικού Σώματος ,όπως αναγνώριση επαγγέλματος ως επικινδύνου και ανθυγιεινού, αύξηση προσλήψεων μέσω Πανελληνίων, επιδόματα κλπ, τι έκανε? Βγήκε στα κανάλια και προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σκάνδαλο στο πανελλήνιο για τις λέσχες στις οποίες όπως προανέφερα ΔΕΝ τρώει ούτε το ένα τοις εκατό των Αστυνομικών (άλλωστε λέσχες υπάρχουν σε πέντε πόλεις της Ελλάδας)και προσπάθησε να ξεγελάσει όλο τον Αστυνομικό πληθυσμό ότι τους έσωσε! Χρησιμοποιεί για το σκοπό αυτό τα μέσα (bloko, site, ΠΟΑΣΥ )και πανηγυρίζει για να σηκώσουμε στα χέρια και να τον ράνουμε με λουλούδια τον σωτήρα μας. Ο άνθρωπος είναι κλασικός Μαυρογιαλούρος! Θέλει να χαρούμε για τη σπουδαία επιτυχία της ΠΟΑΣΥ ! Φοβερή επιτυχία το ενενήντα εννέα τοις εκατό των Αστυνομικών σε όλη την Ελλάδα π.χ Αλεξανδρούπολη, Γιάννενα, Σητεία , έχουμε ανατριχιάσει από αυτή την προσωπική σου επιτυχία κύριε Γερακαράκο. Πές μας πως το έκανες? Μπήκες με τσαμπουκά στο Αρχηγείο και έτρεχαν όλοι να κρυφτούν? ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !Ασχολήσου με θέματα ουσίας, για αυτά που είναι ο ρόλος του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ και σταμάτα επιτέλους την εκδούλευση που πας να μας πουλήσεις! Οι λοιποί συνδικαλιστές στις πρωτοβάθμιες ενώσεις κάντε το ίδιο. Ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και αφήστε το δούλεμα. Α μην ξεχάσετε να βγάλετε φωτογραφία με το ΓΑΔΑ, με το Διοικητή Ασφαλείας και να πείτε όμορφα λόγια για αυτούς. Δημοσιοσχεσίτες τεμπέληδες.

Ανώνυμος είπε...

Γερακαράκο πήγες να δημιουργήσεις ένα θέμα από το πουθενά και μετά να κάνεις το superman, ότι μας έσωσες, να όμως που δεν σου βγήκε! Ασχολήσου με τα επιδόματα που δεν παίρνουμε, κοίτα να πάρουμε καμία αύξηση και όχι να μας λες ότι μας έκανες αύξηση που δεν ανέβηκε η τιμή στη λέσχη. Εγώ θέλω τα λεφτά στη τσέπη ,τρώω σπίτι μου. Μιλάς λες και εξαρτιόμαστε όλη από τις λέσχες! Ημαρτον ρε άνθρωπε! Πόσοι Αστυνομικοί τρώνε στις λέσχες? Και στο τέλος τέλος όποιος τρώει να πληρώνει αυτά που τρώει. Εκανες τίποτα σπουδαίο και δεν το καταλάβαμε ? ΤΙΠΟΤΑ !

Ανώνυμος είπε...

Σας γλενταει κανονικα ο μανιατης..τα προστιμα για το ποθεν εσχες τα εσβησε, η σιτιση που ηταν ετοιμη να αυξηθει με παρεμβαση της ποασυ πάγωσε, το νεο βαθμολογιο που θα φερει εμμεσα αυξησεις υπερ του κατώτερου προσωπικου ερχεται..Αντε στις τρυπες σας πάλι και οταν παει κατι στραβα ξαναβγειτε πάλι λαγουδακια

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχαχχα καλά ρε μας δουλεύετε; Δημιουργείτε ένα τα από το πουθενά για να πείτε ότι κάνατε κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να τα πεις ωμά και χωριάτικα για να σε ακούσουν!! Σαν Νταβουρας!! Σαν συναδερφος!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΥΕ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όσοι στηρίζεται αυτό τον συνδικαλισμό θα φάτε μαύρο που θα είναι όλο δικό σας

Ανώνυμος είπε...

Άλλη μια τεράστια επιτυχία του συνδικαλισμού!!! Αυτοί πρέπει πιστεύουν ότι είμαστε πολύ χαζοί δεν εξηγείται αλλιώς.

Τι λες τωρα! είπε...

Ο Μαυρογιαλουρος όταν είδε ότι ήταν άχρηστος είχε το θάρροςνα παραιτηθεί κάτι τέτοιο όμως δεν βλέπω να έχει το θάρρος να το κάνει ο κ. Γερακαράκος.

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχεις αφού τον ψηφίζαμε καλά κάνει και μας γλεντάει το ίδιο έκανε άλλωστε και με τις εκλογές μαϊμού που πήγε να κάνει.Αλλά τώρα θα σταματήσει να μας γλεντάει

Ανώνυμος είπε...

Φοβερές επιτυχίες ο Μανιάτης!!! Μόνο που τίποτα από αυτά που αναφέρεις δεν έχει γίνει, εκτός από τη σίτιση (πρέπει να κατέβουμε Ομόνοια να το γιορτάσουμε), οπότε καλύτερα είναι εσύ να μην βγεις από την δική σου τρύπα.

G K είπε...

Θα τους έπαιρναν με τα κουτάλια ο μουτζούρης ..κουταλοδιαμαρτυρια δηλαδή

Ανώνυμος είπε...

Με τον μουτζουρη

Ανώνυμος είπε...

Μείνε ανήσυχος

Ανώνυμος είπε...

Και τον μουτζούρη

Ανώνυμος είπε...

Όχι κακομοίρηδες μουτζουρηδες οπως λέει το αφεντικό σου ο εγγράμματος