Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιλογή Αστυνομικών για να αποσπαστούν σε Διπλωματικές Αρχές της Χώρας μας


Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr ,  προχθες εστάλη προς τις Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. διαταγή του Αρχηγού, η οποία αφορά την επιλογή αστυνομικών που θα αποσπαστούν σε Διπλωματικές Αρχές της Χώρας μας.

Όπως επεισημένεται στη συγκεκριμένη κατεπείγουσα διαταγή, μετά από αίτημα του Υπουργείου Εξωτερικών, προκηρύσσεται διαγωνισμός για την επιλογή Αστυνομικών που θα αποσπαστούν στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Συνολικά θα αποσπαστούν 55 αστυνομικοί, που πρέπει να έχουν βαθμό από Αστυφύλακα έως Ανθυπαστυνόμου και θα κληθούν να στελεχώσουν 25 Προξενικές Αρχές της Ελλάδας στο Εξωτερικό, προκειμένου να συνδράμουν στη διαδικασία έκδοσης θεωρήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr , οι εν λόγω αποσπάσεις θα έχουν διάρκεια 6 μηνών.

 





Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Kristalinos είπε…
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ...ΒΥΣΜΑ ΕΧΕΙΣ .../.ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαγωνισμός χωρίς εξετάσεις.. Με πρόσχημα την ανάγκη άμεσης απόσπασης αστυνομικών για την εκπλήρωση της αποστολής τους. Γιατί δεν προκηρύσσουν εξετάσεις στις αρχές του έτους;Έτσι θα υπάρχει σειρά επιτυχίας και όταν ανακοινώνονται οι θέσεις, οι επιτυχόντες θα επιλέγουν με βάση τη σειρά επιτυχίας και να λαμβάνεται υπόψιν μόνο η γνώση της γλώσσας της εκάστοτε χώρας, εφόσον συντρέχει τέτοια περίπτωση και αυτό ανάμεσα στους επιτυχόντες και μόνο. Αλλά πώς θα βολλέψουμε τους δικούς μας;
Ακόμα και στις αποσπάσεις για δύο έτη που γίνονται με εξετάσεις έχουν αλλάξει τον τρόπο που καλύπτονται οι θέσεις καθιστώντας το τουλάχιστον ύποπτο. Δεν ανακοινώνονται οι θέσεις όταν προκυρήσσο ται οι εξετάσεις( πράγμα ακατανόητο καθώς το Υπ.Εξ. και το Υ.Δ.Τ. γνωρίζουν ακριβώς πότε λήγει η απόσπαση των προηγούμενων αστυνομικών σε προξενικές αρχές). Και στους επιτυχόντες ανακοινώνεται με βάση τη σειρά επιτυχίας η επόμενη θέση που ανοίγει και είτε την αποδέχονται, είτε χάνουν τη σειρά τους. Δηλαδή στον πρώτο επιτυχόντα μπορεί να ανακοινώσουν θέση σε χώρα της Αφρικής την οποία πρέπει να αποδεχτεί ή δεν αποσπάται πουθενά και στον δέκατο θέση σε γειτονική χώρα. Κι επειδή όλοι ξέρουμε το έλλειμμα αξιοκρατίας στο ελληνικό κράτος και την ΕΛ.ΑΣ, μήπως κι εκεί οι θέσεις μαγειρεύονται ώστε τα δικά μας παιδιά να πάνε εδώ κοντά και οι άλλοι που δεν είναι δικοί μας να πάνε σε αφρικάνικες και αραβικές χώρες; Πρέπει επιτέλους να σταματήσουν τα ρουσφέτια και να υπάρχουν εξετάσεις και αξιοκρατία σε τέτοιες προκυρήξεις, διαφορετικά ας ανακοινώνουν απευθείας τα δικά τους παιδιά και που τοποθετούνται.
Αυτά από κάποιον που γνωρίζει αρκετά πράγματα για το συγκεκριμένο θέμα και θα ήθελα να παρακαλέσω την ιστοσελίδα σας να πιέσει και να ασκήσει έντονη κριτική για το θέμα αυτό που φωνάζει από μακριά 'ΡΟΥΣΦΕΤΙ'.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα τηλέφωνα ήδη έχουν πάρει φωτιά.... εξαιρετικά αντικειμενικά όπως πάντα τα κριτήρια.... άλλο ένα παράθυρο για να βολεύονται και να πλουτίζουν ορισμένοι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλήθεια βρε παιδιά ο Κόμπρας βγήκε από το Νοσοκομείο;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Η διαταγή δεν περιείχε καμμία λεπτομέρεια, που θα διαμένουν οι αστυνομικοί, υπάρχει κάποιο επιμισθιο κτλ;ακόμα κ οι πληροφορίες στην ΕΛΑΣ είναι αντικείμενο βύσματος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνωρίζω άτομο το οποίο πήγε στη πρεσβεία στη Ρωσία όχι μόνο χωρίς να ξέρει Ρωσικά, αλλά, δεν ήξερε ούτε καν Αγγλικά.Επομενως, καταλαβαίνουμε για ποια αξιοκρατία μιλάμε βύσμα και πάλι βύσμα.