Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία άσκησε ο εισαγγελέας στον παιδοκτόνο του Κορωπίου


Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 76χρονου που φέρεται να έχει ομολογήσει πως πυροβόλησε και σκότωσε τον 48χρονο γιο του στο Κορωπί.

Ο κατηγορούμενος υποβασταζόμενος οδηγήθηκε στη συνέχεια στον ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

«Ελάτε, σκότωσα τον γιο μου» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 76χρονος άνδρας από το Κορωπί, που φέρεται να αποκάλυψε ο ίδιος την οικογενειακή τραγωδία με τηλεφώνημα του στις Αρχές. 

Λίγο μετά τις 10 το πρωί στο σπίτι της οικογένειας ο πατέρας φέρεται να συζητούσε έντονα με τον μικρό του γιο. Κάποια στιγμή ακούστηκαν φωνές, αλλά φαίνεται πως δεν ήταν πρώτη φορά. Το τελευταίο διάστημα πατέρας και γιος είχαν συχνές διενέξεις, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο 48χρονος αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ.

Η συζήτηση «άναψε» και ο 76χρονος συνταξιούχος έπιασε την καραμπίνα και τράβηξε τη σκανδάλη. Μια σφαίρα στην κοιλιά του 48χρονου γιου του, πατέρα δυο παιδιών, τον έριξε στο πάτωμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια του μεγαλύτερου αδερφού του θύματος. 

Ο 76χρονος αφού τηλεφώνησε στην αστυνομία και συνελήφθη, φέρεται όταν έφτασε στο αστυνομικό τμήμα να ήταν σε κατάσταση σοκ, χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τι συνέβη. Πάντως, πληροφορίες θέλουν πατέρα και γιο να διαπληκτίζονταν συχνά το τελευταίο διάστημα, αλλά κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη. Πλέον, φως αναμένεται να δώσει η κατάθεση του δεύτερου γιου που φέρεται να βρισκόταν στο σπίτι εκείνη την ώρα.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια