Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γερακαράκος: Δημοκρατικά ανώριμοι οι πολιτικοί μας - Ο αστυνομικός πρώτος στη γραμμή της ευθύνης τελευταίος στα δικαιώματα


Παρακολουθήστε το ηχητικό από τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ στο ραδιοφωνικό σταθμό real fm Θεσσαλονίκης. Ο κ. Γερακαράκος, θίγει ένα εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα.

Την πολιτική ανωριμότητα που είναι ένα γενικού ενδιαφέροντος θέμα, αλλά και την αντιμετώπιση του αστυνομικού από την κυβέρνηση ως αποσυνάγωγου και ως ενός ένστολου πολίτη ο οποίος έχει μόνο υποχρεώσεις. 
 







Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι λέτε ξυπνησατε και βάλετε εναντίον της κυβέρνησης σας;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η χώρα αποκτά δημοκρατια τύπου Πούτιν η Ερντογάν. Η αστυνομία για όλα κ τα μέσα ενημέρωσης όλα κυβερνητικά κακοπληρωμένη κ αβανταδορικα. Πότε η εκλογές?
Ο χρήστης Unknown είπε…
Στη δουλειά στολή δεν φορά μα στη Βουλή την φορά..ποιος είναι?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που είναι βρε απατεώνες το νέο βαθμολογιο που μας τα πρηζατε τελευταία εσείς και ο υπουργός; Που είναι η διεκδίκηση του επικίνδυνου και ανθυγιεινου; Πρώτη γραμμή στα μέτρα για την πανδημία και το μόνο που ακούμε είναι φωνές από τους δικούς μας γιατί δεν τους ικανοποιεί ο αριθμός των παραβάσεων και βρισιδια από τους πολίτες γιατί η αστυνομία έχασε το ρόλο της. Αλλά εσένα σε καίει η δημοκρατική ανωριμότητα των πολιτικών εντολοδόχων σου.Η λέξη ντροπή είναι λίγη για εσάς. Πίσω λοιπόν στην τρύπα που κρυβοσασταν τόσο καιρό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φορέσουν στολή και για δουλειά γρήγορα, να αφήσουν τις συνδικαλιστικές άδειες και τη λούφα τους!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε, μην θίγεις τους απατεώνες έχουν περισσότερη τσίπα από τους συνδικαλιστές,οι οποίοι τώρα έχουν δει ότι παντού τους κράζουν και βγήκαν να το παίξουν προστάτες μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ουτε αυτα π σας ταξανε ΠΡΟΔΡΕ δεν παιρνουμε στην τελικη..λυπαμαι γτ εστω τα ταγμενα,παντα ηταν αυτονοητα...δεν θα πω για διεκδικησεις που απλα μειναν διεκδικησεις,αλλα και για αλλα σημαντικα που δεν τεθηκαν ΠΟΤΕ στο τραπεζι,ενω σε οποιαδηποτε Ευρωπαικη Χωρα θα ειχαν επιλυθει εδω και χρονια..καλα κανω και δεν ασχολουμαι με συνδικαλισμο,γτ τον καταντησαμε για γελια,εδω και χρονια!!κριμα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άσε μας ρε Γερακαρακο... θυμήθηκες μετά από ένα χρόνο να δώσεις και συνέντευξη
..Όλοι διαγραφή από τον συνδικαλισμό τους..Να τρέχουν και να μην φτάνουν..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε Αρχ/κα Μ.Π.Σ Γερακαρακο ακόμα με το βαθμολογιο ασχολείσαι...Πάει αυτό. κοίτα εκεί που με το μισθολόγιο φτωχοποιησες όλους τους ομοιοβαθμους σου και ασε το ανθυπιλικι για τους ανακριτικούς. Άλλωστε καριέρα δε κάνεις σαν ανθυπας ή του Νόμου.Κοίτα να πάρουμε κανένα επίδομα ή το επικίνδυνο και ασε τα γαλόνια για ανακριτικους απο Σχολή Αστυφυλάκων και Αξιωματικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
για το βαθμολογιο που ενδιαφερει την πλειοψηφια των αστυνομικων κουβεντα οι ψευτες! και αυτοι και οι πολιτικοι θα τριβουν τα ματια τους στις εκλογες!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγαίνω στην σύνταξη και ακόμα περιμένω από τους συνδικαλιστές μας το επικίνδυνο και ανθυγιεινό το βαθμολόγιο και ούτω καθ` εξής.Αυτά τα ολίγα και ας αφήσουν τις παπαρδέλες και τα χοντρά λόγια αυτοί και η πολιτική ηγεσία φτάνει πια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν φταίνε αυτοί αλλά εμείς τα τουγάνια που τους ψηφίζουμε.....Το κακό είναι πως μυαλόδεν βλέπω να βάζουμε....Καλά να πάθουμε....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κρίμα να εκπροσωπεί τους αστυνομικούς χωρίς να είναι εγγράμματος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ ΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΣΚΛΗΡΑ ΔΕν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .... Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΩΣ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΛΠ ΠΩΣ???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το πιο σωστό σχόλιο. Ας αφήσουμε τους βαθμούς που πραγματικά είναι για το φαίνεσθαι, και ας ασχοληθούμε με το πραγματικό σοβαρό ζήτημα της χρηματικής αποζημίωσης το οποίο αλλάζει την ζωή μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πήρες άδεια από τον Μητσοτάκη να τα πεις αυτά;; Πάει η θεσούλα σου στο ψηφοδέλτιο θείο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΣΥΡΙΖΑ θα λέτε και κλαίμε όλοι μαζί!!!