Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Ο φαντάρος και ο ΕΠΠΟΠ να κάνει Πάσχα στο χωριό του και ο απλός κόσμος όχι;''


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Ερώτηση. Μία εσωτερική διαταγή του Γ.Ε.Σ ή Γ.Ε.Ε.Θ.Α είναι ανώτερη από μια Κοινή Υπουργική Απόφαση της Κυβέρνησης; 
Γιατί είμαστε εμείς στους δρόμους να κάνουμε ελέγχους στον κόσμο και πολύ συχνά να μαλώνουμε με αυτόν και οι προνομιούχοι από το Κράτος καραβανάδες να κάνουν Πάσχα με τις ευλογίες της Διοίκησης τους; 
Ο συνδικαλισμός μας τι λέει για τις μετακινήσεις του Στρατού;
Η Ηγεσία μας που σαφώς γνωρίζει την εν λόγω διαταγή τι κάνει;
Ο φαντάρος και ο ΕΠΠΟΠ να κάνει Πάσχα στο χωριό του και ο απλός κόσμος όχι;
Κούρασε η αβάντα στον Στρατό.....








Δημοσίευση σχολίου

25 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι καραβανάδες γράφεις;;Δεν ντρέπεσαι είσαι και αστυνομικός!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ο στρατός δεν έχει αβάντα..έχει τα αυτονόητα... εμείς είμαστε δεύτερης κατηγορίας
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σηκώθηκαν τα αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη! Ίδια και όμοια είμαστε; Μια ζωή θα σέρνεστε για τα αποφάγια της καραβάνα μας. Μόνο αηδία προκαλείται σε όλο τον κόσμο. Το "καραβανάς" μόνο ο κύριος αστυνομικός το λέει. Το ΜΠΑΤΣΟΣ όμως το φωνάζει όλη η οικουμένη!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι αυτό σε πείραξε τώρα θα τα βάλουμε με τους στρατιώτες. Εγώ έχω απορία άραγε η γνωστή βουλευτής που είπε ότι θα πάει στο χωριό της οτι και να γίνει τελικά θα κάτσει Αθήνα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπη, αφηστε τα φανταρακια στην ησυχια τους.
Ο χρήστης ΤΑΣΟΣ Μ. είπε…
Τρικυμία εν κρανίω ή βάζει η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
Για τα πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού που λείπουν με τα πλοία μακριά από το σπίτι τρεις, τέσσερις, έξι μήνες έχεις να γράψεις κάτι;
Το προσωπικό που αναβάλει γάμο μια και δυο φορές λόγω έκτακτης αποστολής, που δεν είναι παρών στη γέννηση του παιδιού του αλλά βρίσκεται κάτι χιλιάδες μιλιά μακριά, που δεν παραβρίσκεται σε κηδεία πατρικής οικογένειας γιατί έχει καθήκοντα στην μέση του πουθενά, έχεις να πεις κάτι;
Εξομοιώνεσαι με το φαναράκι που κάνει τη θητεία του;
Είσαι άξιος της κατάντιας σου.
Ο χρήστης Kostis είπε…
Από όσο κατάλαβα, πιθανόν να είσαι αστυνομικός.. πάραυτα το μένος σου για τους συγκεκριμένους δεν το καταλαβαίνω, όπως δεν καταλαβαίνω το γεγονός ότι«ουδείς αχάριστος εκ του ευγερετηθεντος»,κ όσον αφορά τους συγκεκριμένους που είναι πρώτα από όλα άνθρωποι κ μετά η ιδιότητα τους, έχω να σου πω ότι έχουν να δούνε τους δικούς τους κοντά ώστε δύο χρόνια..σε αντίθεση με σένα που υπηρετείς στο μέρος σου ή που τα 20 χρόνια υπηρεσίας θα τα υπηρετήσεις εκεί.. εκτός των άλλων μην αναφερθούμε κ στο είδος της εργασίας που κάνεις ένα νυχτερινό 8ωρο και αυτοί λείπουν 24 ώρες κ 48 από το σπίτι τους σε κάθε υπηρεσία..οπότε μην είμαστε στενόμυαλοι κ τρωγωμαστε μεταξύ μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πρώτον δεν υπάρχει φαντάρος αλλά στρατιώτης, Δεύτερον είναι για όλους στρατιωτικους και τρίτον όταν αφήνετε συναδέλφους σας να περνάνε με τις οικογένειες τους για Πάσχα στο χωριό μόνο με την υπηρεσιακή ταυτότητα τους, αυτοί τι? πάνω από ΚΥΑ αυτοι? Κοίταξε την καμπούρα σας και ποιος κούρασε φαίνεται
Ο χρήστης Anonimos politis είπε…
Ο φαντάρος φιλαράκι δεν επέλεξε να είναι εκεί όπου είναι δηλαδή στο στρατό αλλά αντίθετα εκπληρώνει εθνική υποχρέωση και μάλιστα τζάμπα! Άρα μην συγκρίνεις το φαντάρο με εσένα που θα πάρεις το μισθό σου και θα κάνεις τη ζωή σου έστω και εν μέσω πανδημίας!! Έπειτα για ΕΠΟΠ που αναφέρεις υποτιμητικά(θαρρείς και ο απλός αστυνομικός είναι μεγαλύτερος σε βαθμό) μπορεί να πηγαινοέρχεται στη δουλειά του οπότε μπορείς να τον ελέγξεις και να πράξεις τα δέοντα!! Αρκετά με τη διχόνοια και την ψευτοεξυπνάδα σε αυτήν τη χώρα!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ πρεπει να εισαι μεγαλος φωστηρας να το κοιταξεις αυτο μη χαθει το νταμαρι.
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΞΙΣΟΥ ΑΘΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ.... ΔΕΝ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΚΩΣ ΤΗ ΦΕΡΕΤΕ!!!! (.......Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Σηκώθηκαν τα αγγούρια να βαρέσουν τον μανάβη! Ίδια και όμοια είμαστε; Μια ζωή θα σέρνεστε για τα αποφάγια της καραβάνα μας. Μόνο αηδία προκαλείται σε όλο τον κόσμο. Το "καραβανάς" μόνο ο κύριος αστυνομικός το λέει. Το ΜΠΑΤΣΟΣ όμως το φωνάζει όλη η οικουμένη!)
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για αυτό όταν σε γλενταμε σε παραβάσεις μην επικαλείσαι το συνάδελφος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς εχουμε κ τέτοιους αχαρακτήριστους εισαι για πολλές κ........σ (κύριε συνάδελφε )
Ο χρήστης Unknown είπε…
Απαξιώ να ασχοληθώ και με τους δύο σας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η διαταγή αυτή βγήκε μόνο για τους στρατιώτες τους υπαξιωματικους τους αξιωματικούς αλλά και το πολιτικό προσωπικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που υπηρετούν μακριά από την οικογένεια τους με σκοπό να κάνουν Πάσχα με την οικογένεια τους και να μην μείνουν μόνοι τους αυτές τις μέρες και δεν ισχύει για όλους π.χ.δεν μπορεί ένας στρατιωτικός να πάρει την γυναίκα του και τα παιδιά του και να πάει στο χωριό του. Τώρα εάν αυτό θίγει κάποιους δεν φταίνε οι στρατιώτες και οι ΕΠΟΠ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Eίσαι καλά άνθρωπέ μου ? Τι είναι αυτά που γράφεις ? Δεν ντρέπεσαι καθόλου από τα γραφόμενά σου ? Αστυνομικός δεν πρέπει να είσαι, ή αν είσαι τι να πώ, δεν υπάρχουν λόγια σχολιασμού.
Ο χρήστης Μπάμπης παπαθανασιου είπε…
Πολύ σωστή η απάντησή σου Τάσο 🥰
Ο χρήστης Lambros είπε…
Ντροπή...αυτά έπρεπε να τρώνε ban εν τη γεννεση τους..
Ο χρήστης Παρης (ΕΣ) είπε…
Εκτός από προκλητικά άσχετος με το αντικείμενο που ασχολήθηκες να γράψεις, βγάζεις και τον κακό χαρακτήρα του κλασικου πικροχολου ανθρώπου... Αφού δεν μπορείς εσύ να το έχεις ας μην το έχει κανένας... Θα συμφωνήσω μαζί σου μόνο όταν εσύ δεν πληρώνεσαι 5ημερα και νυχτερινά και σου απαγορέψει η υπηρεσία σου την απόσπαση να καθαρίζεις 2 και 3 χιλιάρικα έξτρα σε ένα 2μηνο 3μηνο. Άσε τα πικρόχολα σχόλια λοιπόν υπηρεσιακε ξαδελφε, κοίτα να μην κάνεις κατάχρηση εξουσίας αλλά απλά να εφαρμόζεις τον νόμο και άσε τις αμπελοφιλοσοφιες.... Α... Να μην ξεχάσω. Να είσαι υγιής εσύ και η οικογένεια σου.... Όλα τα υπόλοιπα απλά διέγραψε τα από το μυαλό σου. Αντε και Καλή Ανάσταση.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Έχει δίκιο στο ότι η ΚΥΑ έπρεπε να προβλέπει στις εξαιρέσεις, τους στρατιωτικούς και να ορίζει προϋποθέσεις. Μια εσωτερική ΔΓΗ δεν ειναι ανωτερη της ΚΥΑ ομως οι τοποθετησεις του στρατιωτικού προσωπικού και των οπλιτών θητείας καμμια φορα τους οδηγούν να είναι μακρυά από τα σπίτια τους και οικογένειες χωρίζονται . Οπότε με βασική επιδίωξη τη διατήρηση πνεύματος οικογένειας, λόγω του χαρακτήρα της θρησκευτικής εορτής και σε συνδυασμό με την εορταστική άδεια δίνεται η δυνατότητα να μεταβούν όσοι είναι μακρυά από τις οικογένειες τους σε αυτές. είναι δύσκολος ο ρόλος του αστυφύλακα- αστυνομικού στις μέρες μας και ένα δίκιο το έχει, απλά το εκφράζει λίγο.... Εντονα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μεγαλε οι Στρατιωτικοι σε πειραξαν?? (Που λαθος γνωριζεις τη Διαταγη του ΓΕΣ και μιλας με ανακριβειες). Καθε βραδυ που κανουν παρτυ 5000 χιλ αναρχικοι στις πλατειες και ο κοσμος δε μπορει να κοιμηθει απο την φασαρια εκει δε γραφεις αρθρο? Αλλα τα λες εκει που σε παιρνει....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θιχτηκαν οι στρατιωτικοι,που σε ολη τη διαρκεια του κορονοιου σκ....μπατσους τους ανεβαζαν ,τσιρακια του συστηματος τους κατεβαζαν. Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου αυτα. Ευκολο να τους εντοπισεις αν μπεις σε μερικα προφιλ. Λογικο να υπαρχουν και τετοιες σκεψεις αστυνομικων γιατι ολο το βαρος της καταστασης εχει πεσει πανω τους. Δεν συμφωνω με το υφος της δημοσιευσης αλλα ισως εχει αγανακτιση. καλη ανασταση σε ολους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για αυτο παει κατα διαολου η αστυνομια με κατι τετοιους τυπους.......πραγματι τι κανει η ηγεσια.....γιατι πρεπει να τον βρει και να τον ξεσκισει με τις βλακειες που γραφει.
Αυτος δεν ειναι συναδελφος αλλα " κυμβαλο αλαλαζον" δηλαδη ντενεκες ξεγανωτος και προσβσλει το σωμα.Δεν ξερω αν εχει παιδια που υπηρετουν και αν οχι να μαθει τι τραβουν ολο αυτο τον καιρο της πανδημιας χωρις εξοδους.Αυτα τα λιγα για τον ανεγκεφαλο "ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ"
Υ.Γ.ισως ειναι απο τα αστερια που μπηκαν στο σωμα αστρατευτοι
Να ευχηθω σε ολους τους ενστολους καλο Πασχα και καλη ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Ο χρήστης Bill Overthere είπε…
Λυπάμαι πραγματικά για τον κύριο που με τόσο μίσος έγραψε αυτό το κείμενο, καθώς επίσης και για τον κύριο που έσπευσε να απαντήσει "σηκώθηκαν τα αγγούρια..."
Και οι δύο σας είσαστε οι βασικοί λόγοι που τους μεν τους φωνάζουν Μπάτσους και τους άλλους Καραβανάδες.
Σε ο,τι τώρα αφορά τη Δγη, αυτή είναι ξεκάθαρη, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για επανένωση οικογενειών και όχι για ταξίδι με την οικογένεια, συνεπώς στρατιωτικός που επικαλείται αυτή τη Δγη και ταξιδεύει με την οικογένεια θα πρέπει να υφίσταται τις συνέπειες του νόμου, τόσο απλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μ@λ@κ@ς από τους λίγους ο υπογράφων.