Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ακατάλληλο περιπολικό - σκοπιά για τη φύλαξη της οικίας του Υπουργού Υγείας


Περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας που σε "φυσιολογικές συνθήκες" αν περνούσε από έλεγχο θα είχε κοπεί, χρησιμοποιείται ως ακίνητη σκοπιά στο κέντρο της Αθήνας για την φύλαξη του σπιτιού του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Η ηλικία του χρονολογείται πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και το κοντέρ των χιλιομέτρων έχει τερματίσει προ πολλού.

Μια εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και οι φωτογραφίες του περιπολικού-σκοπιά που εξασφάλισε το bloko.gr ,στο οποίο καλούνται οι αστυνομικοί να επιβαίνουν για να εκτελέσουν την υπηρεσία τους,  δεν θα έλεγε κάποιος ότι περιποιούν τιμή για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σε μια από τις φωτογραφίες μάλιστα είναι εμφανής στο δρόμο και η κηλίδα από τα λάδια που χάνει.




Θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για το θέμα της φύλαξης ευπαθών στόχων από στατικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, την οποία διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, έπειτα από μηνυτήρια αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας.








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν ειναι εικονα οντως . Ομως και ενα αμαξι 17 -18 ετων και να ειναι σε αυτη την αθλια κατασταση ;;; Ε και οι συναδελφοι καποια ευθυνη θα εχουν 1) γιατι δεν τα προσεχουν , ) γιατι δεν αναφερουν το καθε μικροπροβλημα που προκυπτει με κυριο λογο μην εκθεσουν τον καθε προηγουμενο αδιαφορο η βρωμιαρη συναδελφο .
Αραγε τα δικα σας οχηματα 17 ετων ετσι ειναι;;;
Αραγε ενα ταξι ας πουμε 17 ετων ετσι ειναι;;
Θελω να πω ναι να λεμε μια ζωη η ηγεσια κ η ηγεσια , κανενας απο τους απο κατω θα αναλαβει ποτε ευθυνη;;
Γιατι η ατημωρησια μονο ασυδοσία φερνει .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξεφτιλα..Ντροπη στα σε αυτα τα οντα που δεν σεβονται ουτε ανθρωπους ,ουτε οικογενειες, ουτε τιποτα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ποιος το καταντησε ετσι ο Υπουργός ?αιντε ολο στην κλαψα ,αλλα επρεπε να το παρουν και αυτό να φυλατε σκοπιά εξω να τρωτε βροχή και κρυο, αιντε μου μαθατε φωτογραφία ποντικαραδες...

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Περιπολικο ηταν καποτε, τωρα πιο πολυ μου κανει για φωλια για νυχτεριδες και αραχνες!