Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μητέρα Δόκιμου Αστυφύλακα: Δεν επιτρέπω σε κανένα να προσβάλει τον γιό μου λέγοντάς τον μπουμπούκι


Δημοσιεύουμε κείμενο μητέρας δόκιμου αστυφύλακα στο bloko.gr: ΔΕΝ ΣΑΣ απαντώ σαν μια αγαπητή και στοργική μανούλα...οντας μητέρα ενός δόκιμου Αστυφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας και πολύ υπερήφανη ΜΗΤΕΡΑ ενος νεαρού ο οποίος έχει να βγει από την σχολή σχεδόν 4 μήνες....δεν σας επιτρέπω σε καμία περίπτωση να προσβάλετε εμένα και τις υπόλοιπες ΜΗΤΕΡΕΣ και όχι μανούλες...κάνουμε υπομονή και εμείς με τα παιδιά μας..σεβόμενη παντα τις αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας..αλλα ο εγκλεισμός αυτός είναι πανω απο κάθε λογική.

Και το λέω αξιότιμε Κύριε Οχι μονο ως ΜΗΤΕΡΑ..αλλα και σύζυγος Αστυνομικού .Ο οποίος με μεγάλη υπερηφάνεια υπηρετεί το Σώμα σχεδόν 30 χρόνια..δεν σας επιτρέπω να προσβάλλεται εμένα λοιπόν και το παιδί Μου ο οποίος έμαθε από την γέννηση του τι εστί Αστυνομία..διότι ο μπαμπάς του έλειπε νύχτες και γιορτές και σε γενέθλια και σε σχολικές Εκδηλώσεις και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνουν κομμένα ρεπό και άδειες. Ήταν και είναι προετοιμασμένος για τις οποίος δυσκολίες θα βρεθούν στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε να υπηρετήσει το ΣΩΜΑ της Ελληνικής Αστυνομίας....μην ανησυχείτε..τον προετοίμασε πολύ καλά η μανούλα Του...τον προετοίμασε να αγαπήσει το ΣΩΜΑ της Ελληνικής Αστυνομίας και να το σέβεται τις αποφάσεις των ανώτερων του...αυτό διδάχθηκε Κύριε ο γιός μου απο τον πατέρα Του και από την μανουλα του.

Δεν επιτρέπω σε κανένα λοιπον να προσβάλει τον γιό μου λέγοντας ότι είναι μπουμπούκι ..ενας έφηβος που διαβαζε μερα νύχτα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι ντροπή να αναφέρεστε σε αυτά τα παιδιά με αυτον τον τρόπο ..Και εαν είστε συναδέλφοι του συζύγου μου ειναι διπλή ντροπή...αλλο Η ανάκληση των αδειών και άλλο η στέρηση εξόδου επί τέσσερις μήνες..

Και πάλι σε αυτήν την περίπτωση ο γιός μου Κύριοι ακολουθεί της εντολές των ανωτέρων του...γιατί η μαντάμ η μανουλα οπως μας λέτε.. του εμαθε οτι θα Θα σέβεται της αποφάσεις των ανώτερων Του και τον εμαθε να αγαπάει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομιας!!!

 

 









Δημοσίευση σχολίου

18 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όχι κυρία μου νομίζεται ότι τα έχετε μάθει όσα λέτε, δεν τα έχετε μάθει γιατί δεν ξέρεται όσα θα πρέπει να ξέρεται, καμία γυναίκα αστυνομικού που δεν υπηρετεί στο σώμα δεν ξέρει όσα πρέπει να ξέρει ώστε να έχει ολοκληρωμένη άποψη και γνώμη επί θεμάτων που αφορούν το σώμα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κυρια μου ο υιος σας ειναι εκπαιδευεται ως ενας μελλοντικος κλεφτακος και ετσι τον αντιμετωπιζει η πολιτεια. Αναλογιστειτε οτι αν ειχε κλέψει θα ακουγε ποινη 1.5 ετους ή οποια με τα 2/5 και τα μεροκαματα θα ηταν εκτιτεα μονο οι 4 μηνες. Αυτος ειναι ο σεβασμος που αποδιδεται απο την πολιτεια στο μελλοντικο επαγγελματια αστυνομικο. Και εσεις ειστε ειστε μια επιπολαιη υπερπροστατευτικη που ζητατε να ρισκαρουμε την υγεια των υπολοιπων δοκιμων βγαζοντας εξω τον υιο σας, την ωρα που 10.000.000 πολιτες τηρουν στο ακεραιο τα μετρα μετρα προατασιας.
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Καλό θα είναι οι Μανούλες να καταλαβαίνουν ότι κάποια στιγμή τα παιδιά τους πρέπει να φύγουν από την ποδιά τους. Καλό θα είναι να μην ανακατεύονται στη δουλειά των παιδιών τους, μόνο προβλημα τους δημιουργούν.Εχουν ξεφύγει τελευταία οι μανούλες νέων συναδέλφων με το να πέρνουν τηλέφωνα σε υπηρεσίες αλλο να και διευθυντές για να υπερασπιστούν τα παιδιά τους που θεωρούν ότι αδικούνται ή ταλαιπωρούνται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Ακυρος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ απέβαλε πρώτα το κόμπλεξ σου και μετά σχολίασε. Πάψε να γενικεύεις γιατί είναι άτοπο και νιώσε απλώς τον ψυχή μιας μητέρας και συζύγου συναδέλφου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε παμε καλα με αυτά που διαβάζω; Το παιδί είναι ενας ενήλικας.Δεν χρειάζεται ουτε προστασία ούτε τπτ.Καλο ειναι γρήγορα να καταλαβουν οι γονείς οτι πρέπει να κοπεί ο ομφάλιος λώρος γιατι διαφορετικά με το που θα βγει θα καταλάβουν ποσο
δύσκολο επάγγελμα είναι !
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι του μάθατε πάνε εκεί να έχεις το μισθό τον σίγουρο θα φροντίσουμε να μπεις και σε κανένα γραφειακι δημόσιος υπάλληλακος σαν να είσαι στην εφορία. Και τα περιπολικά και τα πεζοδρόμια άδεια από αστυνομικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην ασχολείστε με χαιρέκακους συναδέλφους .Οι μισοί απ αυτούς κάνανε 6 μήνες σχολή όλο κ όλο πριν τις πανελλήνιες όπως και οι νεοπροσλαμβανόμενοι άεργοι φαντάροι σφ ΕΦ .Ακομη κ εμείς που ήμασταν 2,5 χρόνια στις σχολές ακομη κ ένα μήνα να κάναμε να βγούμε λόγω στερήσεων εξόδου ήταν πραγματικα στενάχωρο για τον ξεχωριστό λόγο του καθενός ( άλλος να δει το σπίτι του άλλος τη γκομενα άλλος φίλους )Απορώ με τα σχόλια δηλητήριο ορισμένων αντί να δίνουν κουράγιο στα νέα παιδιά το παίζουν μάγκες προφανώς έχοντας ξεχάσει τις ανάγκες που είχαν σαν 18χρονοι.Απαράδεκτο να κρατάνε τα παιδιά εσώκλειστα ενώ με ένα ραπιντ τεστ θα μπορούσαν ανά γκρουπ να πηγαίνουν σπίτι τους κ με τον ίδιο τρόπο να επιστρέφουν πίσω.Ντροπή σας ρε συνάδελφοι να βγάζετε τόσο χολή για τα νέα παιδιά
Άνθ/Μος 23έτη υπηρεσίας όλα ΑΤ κ ΤΤ για να σας προλάβω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απαράδεκτος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάθε πρώτα ορθογραφία κ άσε τις νουθεσίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά αυτά τα παιδιά ακόμα να βγουν;
Στην ηγεσία στείλατε για να απαντήσουν σχετικά;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλο θα είναι και οι κ.κ. εκπαιδευτές, να σέβεστε τους Δοκίμους και να μην τους αποκαλειτε με υβριστικές εκφράσεις (βουτυρομπεμπεδες κλπ).
Επειδή σας γνωρίζω μερικούς, αν σας στείλουν να υπηρετησετε, εκεί που θα μεταβούν οι αυριανοί συνάδελφοι, που τώρα νομίζετε ότι τους εκπαιδευετε, θα χαθείτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι εκπαιδευτές και όσοι είσαστε υπηρεσια στις σχολές,έχετε το δικαίωμα να ψήνετε σουβλάκια 10 άτομα μαζί χωρίς μάσκες και φέρνοντας κσι φιλαράκια σας συναδέλφους από έξω με τζατζικια σωστά?τι όχι?
Τα παιδιά δεν μπορούν βγούνε έξω για λόγους υγείας και προστασίας,αλλά οι αστυνομικοί μέσα στις σχολές 10 άτομα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και κυρίως έρχονται μέσα στη σχολή από έξω και κανεις δε μπορεί να ξέρει αν είναι υγιείς,έχουν το δικαίωμα έτσι?πουλάνε και ειρωνεία στα παιδιά σήμερα έχει φασολάδα ενώ αυτοί ψήνουν σουβλάκια μαζί με τον οπλουργό?τα υπόλοιπα εκεί που πρέπει,ατα ήταν μια πρώτη γεύση,όταν σχολιάζεται χωρίς κανένα σεβασμό,πλέον θα μας βρείτε απέναντι σας,την έχετε πολύ κομάντο κάποια τσυτσέκια που ξεχάσατε ότι βγήκατε από της ίδιες σχολές,κομπλεξικοί αιτία της σφάλιαρας ήσασταν,σας ξέρουμε,φτάνει ως εδώ.
Μην μας οδηγείτε στα άκρα και παίζεται με την υπομονή μας γιατί τα κορονοψησιματά σας θα βγούνε στη φόρα με οπτικό ακουστικό υλικό..τουλάχιστον βούλώστε το μη σχολιάζεται και μας προκαλείται άλλο,θα βρεθείτε πριο εκπλήξεων η υπομονή και η ανέχεια μας τελειώνει η έχει τελειώσει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε, να γνωρίζεις ότι οι εκπαιδευτές που ψήνουν σουβλάκια στις Σχολές, είναι για λύπηση, τόσο για την κατάντια τους, όσο γιατί στο σπίτι τους πέφτει παντόφλα.
Οι περισσότεροι είναι σογαμπροι!!!
Στις Σχολές το παίζουν άνδρες!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στείλτε οποιος εχει το σχετικό υλικό στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, γιατι αυτοι οι κυριοι διαπραττουν ποινικα αδικήματα, αυτα της παράβασης καθήκοντος και περι μη ληψης μέτρων προστασίας για τη μετάδοση ασθενειών
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
6 μήνες σχολή, άεργοι φαντάροι, χαιρέκακοι συνάδελφοι. Ευτυχώς που ήρθαν οι πανελλήνιες κ σώθηκε η Αστυνομία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οσα δε φτανει η αλεπου..στο στρατο θα εκλαιγες τσουτσεκι..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ειναι ντροπι σου να αποκαλεις τσουτσεκια αυτα τα παιδια κυριε μου. Ειναι παιδια που εστρωσαν τον κωλο τους και διαβασαν με δυσκολες συνθηκες προτωγνορες λογω πανδημιας και με βαθμους που θα μπορουσαν να περασουν νομικη, ιατρικη και σε αλλη σχολη ανετα. Eμεις λοιπον δεν στειλαμε παιδια στην αστυνομια ουτε τζομπανους ουτε περιφερομενους ρουφιανους των πολιτικων γραφειων,και ευτυχως υπαρχουν και οι πανελληνιες και οχι τα σημειωματα της κλαδικης ,αλλα ισως βριζεται συνεχως αυτα τα παιδια ορισμενοι γιατι,για να μην ειναι τσοτσεκια θα επρεπε να υπαρχουν τετοια σημειωματα και τωρα , να ηταν αγραματα μεκαμια απαιτηση.Εναι λεβεντοπαιδα, αντιμετωπιζουν με τον καλλιτερο τροπο την πανδημια μεσα στην σχολη και να εισται σιγουροι οτι την αστυνομια που αγαπησαν και προτιμησαν αντι αλλης σχολης ενω μπορουσαν, θα την κανουν περιφανη με την παρουσια τους και με ακομη καλλιτερο επιπεδο.Ακομη ομως δεν μπηκαν, ας μην τα βριζουμε ολη μερα.