Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένα ολοκαίνουργιο όχημα για την ΟΠΚΕ Λακωνίας (ΒΙΝΤΕΟ)




Στην Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας για δεύτερη φορά της παραχωρήθηκε όχημα από την FORD MOTOR HELLAS για τις ανάγκες της ομάδας ΟΠΚΕ.
 
Οι παραχωρήσεις αυτές έχουν να κάνουν με τις άριστες σχέσεις που έχει ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας με την Ford .
 
Θα πρέπει όμως να τονίσουμε ότι το ΙΧ που δόθηκε αυτή τη φορά στην Αστυνομική Δ/νση Λακωνίας είναι ότι καλύτερο τεχνολογικά κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου .
 
Είναι ένα ολοκαίνουργιο FORD KUGA PHEV blue metallic 2500 cc αξίας 48.000 € με ηλεκτρική αυτονομία 60 χλμ , κατανάλωση βενζίνης 1,5 litre τα 100 χλμ. και με ιπποδύναμη που φθάνει τους 220 ίππους .
 
Η παράδοση - παραλαβή έγινε στη κεντρική πλατεία Σπάρτης από τον Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, κ. Ιωάννη Κάττοριτς παρουσία του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα , του Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα Δήμου Βέρδου , του Αστυνομικού Δ/ντη Λακωνίας Βασίλη Τσιγαρίδη, αξιωματικών και ανδρών της ΟΠΚΕ.
 
Παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Θανάσης Καρλαύτης και η Αντιδήμαρχος Γ. Ζαχαράκη .
 
Τα κλειδιά του οχήματος παρέλαβε ο Αστυνομικός Δ/ντης Λακωνίας Βασίλης Τσιαγαρίδης ο οποίος ευχαρίστησε την FORD αλλά και το Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα ο δε Αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ Νίκος Ζαπανιώτης που θα χρεωθεί και το αυτοκίνητο όπως έγινε και στην προηγούμενη παραχώρηση , είπε ότι είναι μεγάλη προσφορά της FORD προς το σώμα της Αστυνομίας και θα προσέξει όσο το δυνατόν καλύτερα αυτό το όχημα .
 
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι η ΟΠΚΕ είναι από τις μαχητές μονάδες της Αστυνομίας και με μεγάλες επιτυχίες στη πρόληψη και την πάταξη της εγκληματικότητας ,όπως βέβαια και οι άλλες μονάδες και αυτό το αποτέλεσμα  τόνισε και ο Αστυνομικός Δ/ντης λέγοντας ότι η εγκληματικότητα στη Λακωνία είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα .
 
Ο Αντιδήμαρχος Σπάρτης Θανάσης Καρλαύτης ο οποίος και προέρχεται από το σώμα της Αστυνομίας είπε μακάρι και άλλες αντιπροσωπείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της FORD το οποίο θα είναι προς όφελος των πολιτών .











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια