Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Αλληλεγγύη και σεβασμός στους απολυμένους γιατρούς


Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ καταδικάζει τις εκδικητικές απολύσεις των δύο γιατρών του Ε.Σ.Υ. των Κώστα Καταραχιά επικουρικού ακτινολόγου και προέδρου του σωματείου των εργαζομένων του Αγίου Σάββα και της επικουρικής γαστρεντερολόγου στο νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας.

Την ώρα που οι γιατροί στο δημόσιο σύστημα υγείας ασθμαίνοντας κάνουν το ανθρωπίνως δυνατό για στους ασθενείς covid-19, την ώρα που τα κρεβάτια ΜΕΘ είναι δυσεύρετα και οι γιατροί αναγκάζονται να κάνουν διασωλήνωση σε απλές μονάδες και χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό που απαιτείται για μια τέτοια διαδικασία, την ώρα αυτή η κυβέρνηση απολύει γιατρούς. Αλλά όχι οποιουσδήποτε γιατρούς αλλά γιατρούς συνδικαλιστές γιατρούς που συγκρούονται με τις διοικήσεις των νοσοκομείων και την κυβερνητική πολιτική, και διεκδικούν τα απολύτως αυτονόητα για να σωθούν ζωές.

Αντί για προσλήψεις γιατρών και ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. αντί για επίταξη του ιδιωτικού τομέα εν μέσω και άλλου φονικού κύματος της πανδημίας, η κυβέρνηση των «αρίστων» απολύει όποιον της χαλάει το αφήγημα της δήθεν επιτυχούς διαχείρισης.

Οι συγκεκριμένες απολύσεις εξυπηρετούν και άλλο σκοπό, που δεν είναι άλλος από την τρομοκράτηση κάθε εργαζομένου στο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα που συνδικαλίζεται με γνώμονα τα συμφέροντα των συναδέλφων του που διεκδικεί και αντιστέκεται απέναντι στη κυβέρνηση, τη διοίκηση του νοσοκομείου, ή της εκάστοτε υπηρεσίας, τον εργοδότη του.

Ως εργαζόμενοι στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους απολυμένους γιατρούς και απαιτούμε να παρθούν τώρα πίσω οι απολύσεις!

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο η πρωτοβουλια αστυνομικων δυστυχως δεν εχει τα ιδια αντανακλαστικα οταν αφορα αστυνομικους.Αρα ποιο σωστο θα ηταν να την ονομασουν πρωτοβουλια απανταχου κατατρεγμενων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βρε που ηταν αυτη η πρωτοβουλία κομμουνιστων εξαφανισμενοι τοσες μερες που κατηγορουνταν άδικα οι αστυνομικοί με fake καταγγελιες να μας πουν για τα δικαιωματα των αστυνομικών;; Μονο για τα δικαιώματα αλλων επαγγελματικών κλαδων εχουν ευαισθησιες και ξεπρόβαλλαν;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο που είστε αλληλέγγυοι με άλλους εργαζομένους. Θυμάστε πριν δέκα μέρες την αφίσα που κυκλοφόρησαν οι νοσοκομειακοί ιατροί που έδειχνε μια γιατρό να την έχουν ρίξει στα γόνατα αστυνομικοί και να την τραβολογάνε? έχετε να κάνετε κάποια δήλωση για αυτό (πρωτοβουλία αστυνομικών) ? Συμφωνείτε με το περιεχόμενο της αφίσας ? Διαφωνείτε ή σας αφήνει αδιάφορους ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο εσείς μας εκφράζετε!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το συντεχνιακό αριστερό παράρτημα αστυνομικών αφού λύθηκαν όλα τα προβλήματα της Αστυνομίας αποφασίζει να λύσει και τα προβλήματα των ιατρών. Και εις ανώτερα.