Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λέσβος: Σε κακή κατάσταση περιπολικά στο Μαυροβούνι


Ανάρτηση του Απόστολου Παπαδέλλη: 
Πριν λίγο πήγα κ είδα με τα ματιά μού την κατάσταση στην νέα δομή στο Μαυροβούνι, λάσπη, περιπολικά ακινητοποιημένα, άλλα με σπασμένα καθίσματα αλλά με νάυλον σακούλες στα τζάμια. Ο κύριος διευθυντής τα γνωρίζει ?όλα καλά?




Aπόστολος Παπαδέλλης - Συνδικαλιστής ΕΛΑΣ








Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τώρα πέφτει από τα σύννεφα ο συνδικαλιστής...... Τα μισά περιπολικά είναι έτσι εδώ και χρόνια.
Ο χρήστης ΔΗΜΗΤΡΗΣ είπε…
Επειδή αυτή η ιστορία είναι ξεφτίλα πλέον τέτοιες φωτογραφίες είναι καθαρά για επικοινωνιακούς λόγους κάποιων συνδικαλιστών. γιατί το ερώτημα σου κύριε συνάδελφε είναι μόνο προς τον διευθυντή;;; Εγώ ρωτάω ευθέως πόσες αναφορές των οδηγών που τα χρεώνονται υπάρχουν για την ακαταλληλότητα??!ο διαχειριστής της υπηρεσίας τι ενέργειες έκανε για την αποκατάσταση??!γιατί αυτά τα σαράβαλα δεν τα έκοψαν???? στη δικιά μου υπηρεσία Γιατί δεν έχει φτάσει ποτέ περιπολικό σε αυτά τα χάλια και φροντίζουμε νωρίτερα με αναφορές να κάνουμε αποκατάσταση ακόμα και των καθισμάτων. Άντε γιατί με τις βλακείες θα μας τεντώστε το μυαλό. ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επιβάλλεται τα περιπολικά να περάσουν κανονικά από δημόσιο ΚΤΕΟ, όπως όλα τα αυτοκίνητα των πολιτών.Και να δούμε πόσα θα περάσουν απ αυτά. Οσο για την σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών και των επιβαινόντων μάλλον δεν δίνει σημασία κάνεις.