Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σε Χίο και Λέσβο ο αρχηγός του Λιμενικού


Την Πέμπτη 01-04-2021 και την Παρασκευή 02-04-2021 ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, πραγματοποίησε υπηρεσιακές επισκέψεις στις νήσους Λέσβο και Χίο. 

Ο Αρχηγός συνοδευόταν από τον Διοικητή της 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη και τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Επιτήρησης, Πλοίαρχο Λ.Σ. Γεώργιο Χριστιανό.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις ανωτέρω νήσους,  συναντήθηκε με τους Προϊσταμένους των οικείων Λιμενικών Αρχών και ενημερώθηκε εκτενώς για τη δραστηριότητα τους καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Παράλληλα, ο Αρχηγός είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη των Υπηρεσιών, επισκέφθηκε τα Πλοία Ανοιχτής Θαλάσσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ καθώς και τα πλωτά σκάφη της δύναμης FRONTEX  που επιχειρούν στις εν λόγω περιοχές στο πλαίσιο της Μικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2021».  Επίσης, συνομίλησε με τους Κυβερνήτες και τα πληρώματα και ενημερώθηκε για το έργο και τη δραστηριότητά τους. 

Ο Αρχηγός εξέφρασε την ικανοποίηση του για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του προσωπικού, διαπίστωσε το υψηλό ηθικό του, ενώ τους συνεχάρη για τον επαγγελματισμό, τη φιλοτιμία και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύουν καθημερινά στην εκτέλεση της αποστολής τους και τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο το έργο τους.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια