Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέο σοκ! Διέθεταν την ασφάλεια μαμούθ σε κατηγορούμενο για απάτες - Πώς εκβιάζονταν και οι αστυνομικοί


Σε βαρέλι δίχως πάτο μετασχηματίζεται η φαρσοκωμωδία απροσμέτρητης κακογουστιάς και υποκρισίας στην αστυνομία. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες όσο κι εξακριβωμένες πληροφορίες του bloko.gr, σε βάρος του υψηλού φυλασσόμενου έχουν υποβληθεί τους τελευταίους μήνες, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι, 4 μηνύσεις από πολίτες που υποστηρίζουν ότι εξαπατήθηκαν.
 
Ο πολιορκημένος από αστυνομικός υψηλής κρισιμότητας στόχος, φέρεται να είχε συστήσει εταιρεία τηλεπώλησης ακριβών κινητών τηλεφώνων σε τιμές ... κάτω του κόστους. Το γεγονός της ιδιοκτησίας της επίμαχης εταιρείας, όπως και ο ονομαστικός τραπεζικός στις οποίες γινόταν οι καταθέσεις των χρημάτων, εξακριβώθηκε πως ανήκαν στο ίδιο πρόσωπο. Στον υψηλά φυλασσόμενο.
 
Σε τουλάχιστον 4 μέχρι σήμερα περιπτώσεις και σε αστυνομικές υπηρεσίες της Λάρισας, Αμαρουσίου και Αμπελοκήπων στην Αθήνα, σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος του μετά από καταγγελίες ισάριθμων πολιτών, ότι παρότι κατέβαλαν το χρηματικό αντίτιμο, καταθέτοντας συμπληρωματικά τα ... παραστατικά αγορών, ουδέποτε παρέλαβαν τα τηλέφωνα. Μάλιστα, η εταιρεία με τις προσφορές, τύγχανε συστηματικής προβολής από κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δια μέσω και του ίντερνετ.
 
Η τελευταία καταγγελία, έγινε στα μέσα του περασμένου Ιανουαρίου. Συνεπώς, το επιπλέον ερώτημα που προκύπτει είναι εάν η αστυνομία διαθέτει συνοδούς ασφαλείας και σε κατηγορούμενους για απάτες. Ή μήπως δεν γνώριζε η αστυνομία, ποιες έρευνες κάνει η αστυνομία; Εάν ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να διευρύνει τον κύκλο της προστασίας και σε άλλους υπόδικους, όλων των κατηγοριών της εγκληματικότητας, ούτως ώστε να τους συλλαμβάνει άκοπα και δίχως κατασπατάληση δυνάμεων σε αναζητήσεις, στην περίπτωση έκδοσης ενταλμάτων ή και καταδικών. Πρόκειται για μια απόλυτα λειτουργική και αχρεωστήτως καταβληθείσα λύση.
 
Το εξοργιστικά οξύμωρα είναι πως σύμφωνα με τις αναφορές, εκβιάζονταν ακόμη και οι αστυνομικοί συνοδείας! Ειδικά όλοι όσοι αρνήθηκαν να εκτελέσουν χρέη οδηγού, πιέστηκαν να το κάνουν με το επιχείρημα ότι θα καταγγελθούν στις "εταιρικές" προς αυτόν εσωτερικές υποθέσεις για εκβιαστική διεκδίκηση μηνιαίου πανωμισθώματος ύψους 500 ευρώ! Μάλιστα, οι συγκεκριμένες αναφορές λέγεται πως ... αξιοποιήθηκαν προκειμένου να ληφθεί χθες κατεσπευσμένα η απόφαση της επιτροπής για αφαίρεση των αστυνομικών από τον υπό προστασία στόχο!!!
 
ΕΛΑΣ και ΓΑΔΑ, υπάρχει ακόμη πιο κάτω;
 
 
του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 
 
 
 
 




Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κούγκι καντε το!!
Η καθε καρυδιάς καρύδι εχει συνοδούς... Για να μην μιλήσουμε για αυτά που δεν φαίνονται που ειναι πολύ περισσότερα: Προφορική εντολή από πολύ ψηλά, γραπτή εντολή από τα μεσαία κλιμακια να φυλάσσεται το σπίτι του τάδε με 1 αστυνομικό ανα βάρδια. Και γινεται με ΔΙΑΘΕΣΗ, ουτε μεταθεση στα επίσημα να φαίνεται ουτε απόσπαση ουτε προσωρινή μετακίνηση: είναι στο ΑΤ και στο ΤΑ ο αστυφύλακας και εκτελεί υπηρεσία στο σπίτι του δείνα... Ωραία πατέντα!!
Ας γίνει μια ερευνα ΕΠΙΣΗΣ πόσοι ακριβώς από ενα ΑΤ του κέντρου κανουν υπηρεσία σε "στόχους"... πάνω από 50%!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να έχει τέτοιες παροχές ποιες τί είδους υπηρεσίες προσέφερε και σε ποιους; Μόνο δημοσιογραφικό λιβάνισμα ή υπάρχει κι άλλο βάθος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο Γιωργο!!!!!ενας και μονο ειναι αυτος που εγκρίνει.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάλυση της ΕΛΑΣ και επανασύσταση ενός σοβαρού Σώματος τύπου Carabinieri η μόνη λύση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσε όνομα αλλιώς δεν συνέβη ποτέ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να δουμε και λιγο αστυνομικο ρεπορταζ κε Καραιβαζ?Ποσοι διατιθενται σε επιχειρηματικα προσωπα σιωπηρα και εν γνωσει των Διευθυντων τους και της φυσικης και πολιτικης ηγεσιας φυσικα, απο την ΔΑΕΕΒ,ΥΔΕΖΙ,ΔΙΑΣ,ΟΠΚΕ?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώσε πόνο Γιώργη!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δεν υπάρχει περίπτωση..no f*cking way.. Που λένε κ οι φίλοι και σύμμαχοι Αμερικανοί!
Εδώ.. Εδώ είν'η χώρα που γέννησε την ελευθερία..η χώρα του Περικλέους..
Η χώρα... Της Φαίδρας πορτοκαλεας!
Σοβαρά τώρα.. Είναι τοοοοσα τα Μικρόκαστρα συμφερόντων ή κάστρα μικροσυμφεροντων που θα παλέψουν πάσει δυνάμει να μην αλλάξει ποτέ αυτός ο μίζερος μουχλιασμενος βυσματοκρατομενος μηχανισμός.. Αυτό που σωστά ανέφερες είναι και δικό μου όνειρο θερινής νυκτός!
Καλή μας τύχη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εννοείται ότι υπάρχει πιο κάτω. Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Αν δεν λειτουργήσει η αστυνομία ως ανεξάρτητος οργανισμός με σοβαρή χρηματοδότηση, σοβαρό οργανόγραμμα, σοβαρό think tank, με σοβαρή νομοθέτηση αντίστοιχη με Γερμανία, Γαλλία θα βλέπουμε διαρκώς τέτοια περιστατικά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
γιατι δεν εχει ονομα -ειναι ο φουρ φουρ???
Ο χρήστης Professor Sensor είπε…
Είπε ο ανώνυμος...
Ο χρήστης parasito είπε…
Ναι, αυτός πληροί ολόκληρη την περιγραφή.