Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταυτοποιήσεις και σύλληψη μετά τον τραυματισμό αστυνομικών στο "Καραϊσκάκης"


Δύο άτομα κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους και να εντοπίσουν το ένα στο πλαίσιο τού αυτοφώρου και να του περάσουν χειροπέδες, μετά τα επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στον αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.
Κατά τη διάρκεια τού τελευταίου πενταλέπτου του πρώτου ημιχρόνου, παρά το γεγονός ότι ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών λόγω πανδημίας, προκλήθηκε ένταση στα επίσημα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία. Οι χούλιγκαν τραυμάτισαν δύο αστυνομικούς, έναν της ΥΜΕΤ και έναν της Αθλητικής Βίας και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Μέσα από το υλικό των καμερών, οι αρχές ταυτοποίησαν δύο άτομα και το ένα το εντόπισαν στο πλαίσιο τού αυτοφώρου.








Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εφόσον απαγορεύονται οι φίλαθλοι εντός του γηπέδου, πως βρέθηκαν αυτοί μέσα, που απ ότι διακρίνουμε είναι αρκετοί, επειδή το ήθελε ο Μαρινάκης;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μέχρι και κεκλεισμένων των θυρών τρώμε ξύλο, πόση ξεφτίλα πια;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασ αναλάβουν οι δικηγόροι της ένωσης τους συναδέλφους... 10.000 μέλη * 60 ευρώ τον χρόνο.
Ο χρήστης ΚΑΡΔΙΑΣΜΕΝΟΣ Μιχαλης είπε…
Επειδη γραφεις κατι,ειτε προβοκατορικα η απλα για να γραψεις κατι,απο την ιδια στιγμη το προεδρειο της Ενωσης επικοινωνησε με τον συναδελφο τηςΥμετ,ο οποιος τυγχανει και εκλεγμενος αντιπροσωπος της Ενωσηςκαι εθεσε το νομικο της τμημα στη διαθεση του για οποιαδηποτε νομικη ενεργεια επιθυμει,οπως κανει παντα για ολους τους τραυματιες συναδελφους μελη της.
Το ιδιο θα γινει και με τον συναδελφο της αθλητικης βιας,τωρα που εγινε γνωστος ο τραυματισμος του.
Καλο θα ειναι λοιπον αν δεν γνωριζεις κατι να μη γραφεις ανωνυμα ,μονο για δημιουργια εντυπωσεων