Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κείμενο αστυνομικού: Κάνατε ισάξιο συνομιλητή σας τον Φουρθιώτη - Οφείλετε απαντήσεις


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Κάνατε συνομιλητη σασ ισάξιο τον Φουρθιώτη. Αυτόν που ανταλαζατε email ,αλλά βγάλατε δελτίο τύπου ότι δεν τον φυλάτε... Υποδεικνειατε σε ΜΜΕ την προσωπική σασ προβολή πρωτίστως , με 10λεπτα!! αφιερώματα ( όχι της ΕΛ.ΑΣ.) για τους εαυτούς σασ!! Μάλιστα δεν το κάνατε απευθείας( Οι κατέχοντες πολιτικη θεση) αλλά χρησιμοποιουσατε την ΕΛ.ΑΣ. και δη το γραφείο τύπου του Αρχηγού... Ο Αρχηγός δεν προέβαλλε καμία αντίσταση. Το γραφείο τύπου, καμία αντίσταση . Και δεν ξέρω τι άλλο θα προκύψει από αυτή την ιστορία. Είναι ένα σκάνδαλο δυστυχώς...και όμως κανένας από ευθιξία δεν παραιτήθηκε.. Ευθιξία απέναντι σε 50 χιλιάδες εργαζόμενους που βρίσκονται υπό τις οδηγίες σασ. Ευθιξία για το ντροπιαστικό του να είστε συνομιλητές με τον Φουρθιώτη. Ευθιξία για το ψευδές δελτιο τύπου. Ευθιξία σχετικά με το να σας κουνάει το δάκτυλο ένας άνθρωπος με το παρελθόν και το παρόν όπως φαίνεται ( υπόθεση Βρούτση) του κ. Φουρθιώτη. Ευθιξία γιατί ένα σώμα διασύρθηκε ,όχι από έναν Αστυφύλακα , αλλά από την κορυφή της πυραμίδας.

 

Υ.Γ. οφείλετε απαντήσεις αν έχετε , όχι μόνο στην Αστυνομία αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία.

Υ.Γ.1Εύχομαι σε καλύτερες μέρες με σωστούς χειρισμούς.

Υ.Γ.2 Οι κομματικές άνευ προσόντων επιλογές αυτά φέρνουν. Με την επιλογή "yes boys" απλά καταργείτε το φρένο όταν οδευετε στο γκρεμο, αλλιώς θά χατε γλυτώσει πολλά . Επιλογή σας όμως.









Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή σας που τους βάζετε στον τοίχο όλους. Επειδή δηλαδή αξιολόγησαν την εύλογη αίτηση του Μενιου για προστασία. Άλλωστε το λέει και ο τίτλος. Υπουργείο Προστασίας του Κοπριτη.
Ή μήπως δεν υπάρχει αξιοκρατία; Ο Λευτεράκης με το σπαθί και την αξία του έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους φυσικής και πολιτικής ηγεσίας. Ταλέντο. Ολοι οι υποστράτηγοι με σπουδές, πτυχία, μάχιμη εμπειρία σε επιτελεία και υπηρεσίες περιφέρειας δεν είναι ικανοί. Δεν ήταν αξιοκρατικές οι φετινές κρίσεις; Ντροπή σας που βάλετε αυτούς του;αξιόλογους και ικανούς ανθρώπους.
Βρε ούστ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παίζει να είναι ο ίδιος ο Μένιος, αν κρίνω από την ...ωρθωγραφεια ( ορθογραφία) !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να έχουν υποβληθεί παραιτήσεις τουλάχιστον για λόγους ευθιξίας.Και δεν μιλάμε για τους υπουργούς και τον αρχηγό που ενδεχομένως δεσμεύονται από τη συνολικότερη πολιτική της κυβέρνησης και άρα δεν μπορούν πάντα να κάνουν αυτό που θέλουν. Μιλάμε για τους δύο νέους αξιωματικούς που είχαν οριστεί ως εκπρόσωποι τύπου και θα έπρεπε να υπολογίσουν πιο πολύ την τιμή και την αξιοπρέπεια τους, ειδικά όταν πλήττεται από δημοσιογράφους που επιβιώνουν με κρατικό χρήμα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν λέω αν υπάρχει Ατ Αθηνών με λιγότερη δύναμη από 20 αστυνομίκους κ έχει ο Φουρθιωτης 14. Ποιος πρέπει να παραιτηθεί;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά τα λέει ο άνθρωπος. Σε άλλες χώρες ξέρουμε όλοι τη ακολουθεί.....παραιτήσεις νομίζω λέγεται....δεν το ξέρω γιατί εδώ δεν γίνεται ποτέ.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Όποιος δουλεύει έξω κ κάνει ένα λάθος ή και πολλές φορές απλά επειδή έκανε τη δουλειά του κ διώκεται άδικα.. Τον γυρνάνε Τούμπα και τον ξεψαχνιζουν για μήνες.. Ένα τρακάρισμα να κάνει χωρίς να πταίει κ το κυνηγητό πάει σύννεφο..από το αρχηγείο και λοιπές ευγενείς υπηρεσίες... Καλά δε μιλάμε για ευθιξία για παραιτήσεις και τέτοια τώρα.. Αλλά ουδείς πταίει δ αυτό το διασυρμό του σώματος;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ντροπή σε όλους σας που κρίνεται τους αξιαγάπητους!!!
Το ειναι 14 άτομα; κάποιοι έχουν 14 τη βάρδια στη γειτονιά μου στα βόρεια.
Ξέρετε τι δύσκολη ζωή κάνουν;; Τμήμα στην Αθήνα με πάνω από 20 άτομα υπάρχει;;;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μολις τους κοψουν τα ΄΄μαυρα'' που παιρνουν καθε τριμηνο,τοτε θα παραιτηθουν απο ευθιξια!!!ΠΑΡΑΚΜΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αξίζει να ασχολούμαστε....
Ο χρήστης Ανωνυμος είπε…
Αυτό σκέφτηκα και εγώ. Αν ήταν αστυφύλακας θα τον είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια. Καλά που η αστυνομία υπηρετεί το νόμο και την δικαιοσύνη, εδώ γελάμε.