Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δραπέτη Φυλακών έπιασε η ΔΙΑΣ Αγίου Παντελεήμονα


Έναν 36χρονο δραπέτη των Φυλακών Δομοκού συνέλαβαν το περασμένο Σάββατο οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Αγίου Παντελεήμονα, αποτρέποντας ταυτόχρονα ακόμα μία διάρρηξη. Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα από το κέντρο τους να ελέγξουν μία κλοπή σε εξέλιξη σε πολυκατοικία της οδού Φυλής και όταν έφθασαν συνάντησαν ένοικο, ο οποίος τους περιέγραψε δύο άτομα που επιχείρησαν να ανοίξουν διαμέρισμα και μάλιστα τον είχαν απειλήσει με ένα κατσαβίδι. 
Ξεκίνησαν τις αναζητήσεις και στην οδό Καλύμνου εντόπισαν δύο άνδρες, που έμοιαζαν με την περιγραφή.
Και οι δύο επιχείρησαν να διαφύγουν και να πετάξουν τα διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά δεν πρόλαβαν και έπεσαν στα χέρια της ΔΙ.ΑΣ Αγίου Παντελεήμονα.
Στο τμήμα αποκαλύφθηκε ότι ο 36χρονος από τη Γεωργία είναι δραπέτης από το 2011. Είχε καταδικαστεί το 2009 σε έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά είχε παραβιάσει την άδειά του από το σωφρονιστικό κατάστημα τού Δομοκού το 2011 και κυκλοφορούσε με πλαστά στοιχεία. Και ο συνεργός του, 41 ετών, ερευνάται εάν έχει ποινικό παρελθόν.








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Jim είπε…
Είναι γνωστό σε όλους μας ότι αυτή η ομάδα η 105-2 της Γ αλλαγής της Δίας Αθηνών εδώ και μία δεκαετία έχει γίνει ένας θρύλος για την άμεση δράση. Συγχαρητήρια που υπάρχουν ακόμα πληρώματα που παίζουν για τη φανέλα και μας αποδυκνειουν κάθε μέρα με τις επιτυχίες τους ότι ταβάνι τους είναι μόνο ο ουρανός!!!