Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Σερρών: Ο δικός μας Γιώργος


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών μέσω της παρούσας επιστολής εκφράζει τη βαθιά θλίψη, οδύνη καθώς και τον αποτροπιασμό της για τον άδικο και αδόκητο θάνατο του δημοσιογράφου Γιώργου ΚΑΡΑΙΒΑΖ από χέρια αιμοσταγών και άνανδρων δολοφόνων.

     Ο Γιώργος ΚΑΡΑΙΒΑΖ ήταν ο ‘’δικός μας Γιώργος’’, ο Γιώργος του bloko, μια από τις πλέον προσφιλείς ιστοσελίδες στα μέλη της μεγάλης Αστυνομικής οικογένειας και έγκυρη πηγή ενημέρωσης μας. Για εμάς τους συνδικαλιστές η ιστοσελίδα του bloko ήταν και είναι το δικό μας βήμα και ένας ενεργός μοχλός πίεσης, καθώς γνωρίζαμε ότι τα κείμενα μας, οι ανακοινώσεις και οι καταγγελίες μας θα έφταναν ‘’εκεί που έπρεπε, όπως έπρεπε’’.  

       Πιστός στις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της ακηδεμόνευτης δημοσιογραφίας, ο Γιώργος ΚΑΡΑΙΒΑΖ αποτελούσε άοκνο σύμμαχο και αρωγό μας καθώς με τη δηκτική γλαφυρότητα του λόγου του μετέφερε, αναδείκνυε και επεσήμανε χρόνια αιτήματα, προβλήματα και ζητήματα του κλάδου μας, συμβάλλοντας σημαντικά για την άμεση διευθέτηση τους καθώς επίσης νουθετούσε και στηλίτευε ορθώς λάθη και στραβοπατήματα του συνδικαλιστικού μας κινήματος.

    Έχοντας αμέριστη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους των αρμόδιων υπηρεσιών, ευχόμαστε και ευελπιστούμε για την ταυτοποίηση, σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη των ηθικών και φυσικών αυτουργών αυτής της ειδεχθούς δολοφονίας.

   Στους συγγενείς και οικείους του, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

                           ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΩΡΓΟ & ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ….











Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια