Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΔΑΒΑΑ: Μέτρα.. Φυλάξεις.. Ελλειπή μέτρα ασφαλείας κατά περίπτωση - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού – αναγνώστη του bloko.gr: Δύσκολη η κατάσταση στη ΔΑΒΑΑ! Μέτρα.. Φυλάξεις.. Ελλειπή μέτρα ασφαλείας κατά περίπτωση!! Το παράδοξο οι ελάχιστες περιπολίες που βγάζουν τα Α.Τ να μην μένουν στον τομέα τους!Καθώς και να μετακινούνται αστυνομικοί ακόμη και αξιωματικοι από την μία υπηρεσία για ενίσχυση σε διπλανή και ύστερα για να καλυφθεί το κενό να διατάσσει η διεύθυνση προσωρινές μετακινήσεις άλλων ώστε να καλύψουν το προηγούμενο κενό! Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να πλανάται ένα αίσθημα αδικίας στον αέρα!! Άρα μόνη λύση στο προσωπικό να ψάχνει διέξοδο σε άλλες διευθύνσεις! Απορίας άξιο έν τω μεταξύ πως υπάρχουν τμήματα στην περιφέρεια της με διοικητές υπαστυνόμους που καλούνται να σηκώσουν βάρος αστυνόμων και υποδιευθυντών! Λες και οι τελευταίοι είναι είδος προς εξαφάνιση! Θεωρείται επιβεβλημένο από την ηγεσία της διεύθυνσης να ψάξει ουσιαστικές λύσεις...Εκτός από δημόσιες σχέσεις και φιλικα χτυπήματα στην πλάτη..Τα οποία προσομοίαζουν περισοτερο με συνδικαλιστικές τακτικές και με καθρεφτάκια σε ιθαγενείς!!









Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πριν από 30 χρόνια συνάδελφε που πήγα στην ΕΛ.ΑΣ τα ίδια προβλήματα είχαμε σήμερα τα ίδια λέμε.Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.Κανε υπομονή όμως καμία βδομάδα οι εργατοπατέρες μας πήγαν στο ΓΑΔΑ και θα λυθούν όλα τα κακώς κείμενα.... Το 2040 οι συναδελφοι τα ίδια θα λέμε κουράγιο.

...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να φύγει τωρα ο ταξίαρχος της πλάκας... Και αν δεν φύγει μονος του να τον διώξουν. 50 μετακινήσεις κάθε μήνα απο τμημα σε τμημα της βορειοανατολικης. Και παντου αφήνει κενα. Δεν το ξέρει το αντικείμενο... Καρεκλοκενταυροι αυτος και οι υπόλοιποι που απαρτίζουν την δ-νση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάντε ταξίαρχο τον Σάκη. Ξέρει αυτός...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ελάτε στην αθηνών, έχουμε καλύτερα κουπιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
👍 Μόνο Σάκης ρε!!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Βρε συνάδελφε πως ήταν τα ίδια πριν 30 χρόνια, εγώ έχω τα μισά και πρόλαβα στη δάβα που λέει ο συνάδελφος τα τμήματα γεμάτα από κόσμο( οχήματα τραπεζών μαζί με περιπολία συν πεζές πολλές φορές) και οι σκοποί στις θέσεις τους και οι μεταγωγές περαιωνονταν κανονικά κτλ.
Αν και τότε που αναφέρεις υπήρχαν κοινά προβλήματα με τώρα αλλά τη στιγμή που μιλάμε να έχεις υπόψιν πως η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε λογική και μιλάμε για μιζέρια που δε πάει πιο κάτω.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Στην Αθηνών έπρεπε να δίνεται επίδομα. Το λέω εγώ που υπηρέτησα 12 χρόνια βορειανατολική κ ερχόμουν μόνον για μέτρα κ μεταγωγές κέντρο.
Μόνο του Συντάγματος θυμάμαι ήταν κάπως καλύτερα ( απ' όσο μου έλεγαν οι συνάδελφοι). Ομόνοια κτλ( τότε μας έστελναν συχνά πυκνά για να κάνουμε τις μεταγωγές του τμήματος) έπρεπε να δοθεί μεγαλύτερη προσοχή..αλλά είπαμε.. Κανένας σεβασμός κ ενδιαφέρον
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ξέρει ο Σάκης το αντικείμενο!!!