Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Aκόμα περιμένουμε μία προαγωγή''


Σχόλιο αστυνομικού-αναγνώστη του bloko.gr

Από 12 Ιανουαρίου 2021 έχουμε κλείσει 25ετια. 7 Απριλίου 2021 και ακόμα περιμένουμε μια προαγωγή. Αν είμασταν αξιωματικοί κε Kαραϊβάζ θα είχε βγει αμέσως. 

Αυτή είναι η αστυνομία κε Kαραϊβάζ μόνο για τους αξιωματικούς.








Δημοσίευση σχολίου

34 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ μονο για τους αξιωματικούς..αχ ολα τα ξερεις εσυ μελλοντικε προϊστάμενε..
Άσε συνάδελφε...Απαραδεκτοι είναι..Καλά που υπαρχουν site σαν το bloko και δημοσιεύονται οι αλήθειες!Αν είμασταν Αξιωματικοί η ειδικοί φρουροί η Συνοριοφυλακες να λες καλύτερα!Κρίμα για όλα τα παιδιά των πανελληνίων εδώ και 25 πλέον χρόνια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ηταν για αξιωματικους σε 15 μερες θα ειχε τελιωσει...για Συνοριακους κ ειδικους φρουρους σε 1 μηνα...Κατσε εσυ Αστυφυ πανελληνιων ...περιμενε μορια...κανε ολες τις δουλειες...Να περασουν κ 25 χρονια κ να σε γραφουν οι κηφηνες στα γραφεια του αρχηγειου γιατι εχουν να ασχοληθουν με τον Φουρθιωτη κ οχι με εσενα.Αντι οι συνδικαλιστες να ανεβουν πανω...κανουν οπως παντα την παπια...Τελος
Ο χρήστης Unknown είπε…
ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ.ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να δωσετε εξετασεις αν θελετε να προαχθειτε σε αρχ/κες-ανθ/μους κτλ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι Συνδικαλιστές αντί να ανέβουν επάνω κ να φωναξουν για άλλη μια φορά είναι απων!!!Κρίμα για τα παιδιά των πανελληνίων...μια ζωή περιμένουν μόρια προαγωγές...Αν το γνώριζαν θα πριν μπουν αυτοί με τα 25 χρόνια θα περίμεναν 3 χρόνια να γίνουν Συνοριακοι..Ούτε μεταθέσεις ούτε τίποτα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Απόλυτο δίκιο με γελοία τοποθέτηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος θέλει μεγαλεία να δώσει εξετάσεις
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι θελετε να σας κανουνε οι συνδικαλιστες?αυτοι ειναι μοχλος πιεσης...αλλοι αποφασιζουνε..
Σιγά τις εξετάσεις σου ρε Μεγάλε...Εσύ πως έγινες δεν μας είπες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εξετασεις για αρχ/κας και μετα σε 5 χρονια ανθ/μος...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστος
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσα δεν φτάνει η αλεπού......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσύ φίλε να πεις του ΡΑΓΚΟΥΣΗ να κάνει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα των 25ετιας ανακριτική υπαλλήλων οι οποίοι έχουν δίκαιο για το θέμα τους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσες φορές εξετάσεις έχει δώσει ένας υπαστυνόμος β' μέχρι να φτάσει στο βαθμό του ταξιάρχου,εξυπνε; Κανονικά θα έπρεπε 6 φορές.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί ως γνωστόν αν είσαι καλός στη φυσική και στα μαθηματικά είσαι έτοιμος για αστυνομικός. Σταματήστε πια να διχαζετε. Ούτε οι πανελλήνιες ούτε το σύστημα εισαγωγής ειδικών φρουρών είναι σωστό. Μια αστυνομική Ακαδημία όπου μπορούν να μπουν όσοι θέλουν αλλά θα μένουν οι καλύτεροι είναι το πιο σωστό. Θα εκπαιδεύονται σε ποινικο- ποινική, νόμους, οπλοτεχνικη- σκοποβολή, αθλήματα-αυτοαμυνα.
Το μόνο που σας νοιάζει είναι οι μεταθέσεις και το γραφείο για τις γυναίκες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φτάνει ρε φελλε με την κλαψα , τόσο μεγάλο μένος έχεις να γίνεις ανθυπαστυνομος τι νομίζεις ότι θα αλλάξει στην καθημερινότητα σου στην υπηρεσία; θα γίνουμε όταν έρθει η ώρα έτσι καί αλλιώς οποίες διάφορες μισθολογικές θα τις πάρουμε αναδρομικά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
13 χρόνια στο σώμα και είμαι υπό του αρχιφύλακα... Έλεος. Ένας Υπαρχιφυλακας Π.Σ.
Σοβαρές εξετάσεις...εδωσες...Αλεπού θα ήσουν αν είχες κανένα πτυχίο κ όχι συμμετοχή σε εσωτερικές εξετάσεις...Κάτσε κ προσκύνησε κανέναν αξιωματικό τώρα κ άσε τους Συναδέρφους που έκλεισαν 25χρόνια...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδερφε εξιλαστήρια θύματα για την κάθε πολιτική ηγεσία είμαστε..Δεν ξέρω τι θα έλεγε ο Ραγκουσης η αντίστοιχοι του εγώ ξέρω ότι κανένας δεν κοιτάζει τους χαμηλοβαθμους...
Ο χρήστης Tigrhs1979 είπε…
Ρε φίλε. Δεν ζήτησε αξιώματα. Αν ήθελε θα είχε γίνει κ αρχκας νωρίτερα κ ανθυπαστυνομος. Αλλά από την στιγμή που η ίδια η πολιτεία το έχει ψηφίσει στα 25 χρόνια γιατί να μην παραπονιέται;; δεν πρόκειται να σου φάει την θέση. Μην ανησυχείς. Κ μην τρωγομαστε μεταξύ μας. Το διαιρεί κ βασίλευε είναι η καλύτερη τακτική πάντα. Όσο για τον συνάδελφο που ανυπομονεί να προαχθεί μέχρι 15 Απριλίου θα έχει έρθει η διαταγή. Ήταν ένα θέμα με τους επιλαχοντες γι αυτό κ αργησε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας ρωτησω και εγω με το βαθμολογιο που επηρεαζει ολες τις κατηγορίες συναδελφων εχουμε καποια ενημερωση;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αχ τους δουλευταραδες τους αστυφύλακες
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εγώ λέω να ασκούν χρέη διοικητή οι αστυφύλακες αρε κομλπεγ μια ζωή οι αστυφύλακες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας πηγαινες Σ.Α.Ε.Α.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδωσε 8 φορες μεσα στην σχολη Αξιωματικων στα 4 χρονια που εκανε .
Οι γιατροι , οι δικαστες , οι Στρατιωτικοι Αξιωματικοι ξαναδινουν παλι;; Τι κολλημα ειναι αυτο με τους Αξιωματικους της Αστυνομιας. Δεν μπηκαν με βυσμα ουτε βγηκαν με βυσμα άπο την σχολη . Δεν μπηκαν με χαμηλη βαθμολογια , ουτε ειχαν ευκολα μαθηματα 4 χρονια , ουτε και λιγα.
Λιγο σεβασμος δεν βλαπτει .
Ολοι γνωριζουν τον τροπο ανελιξης στην Αστυνομια αν εσυ προκρινεις την χορηγια βαθμων , λυπαμαι ανηκεις σε αλλη εποχη . Αν ηθελες Αρχιφυλακας οκ διαγωνησου, ηθελες Αξιωματικος διαγωνησου , ποιο ειναι το θεμα σου , μπηκαμε μηπως με γλυψιμο ; Οχι διαλεξαμε , ζοριστήκαμε και πετυχαμε . Τιποτα αλλο .
Αν δεν σου αρεσει ο βαθμος , η θεση , ο μισθος , παλεψε δωσε και πετυχε για κατι αλλο .
Ειναι αλλοι που σου λενε εγω μια χαρα ειμαι , ευθυνες δεν θελω , καλο μισθο παιρνω και τελος.
Έπιλογες κανουμε ολοι .

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλα ρε παιδες , μεταξυ μας θα τσακωθουμε τωρα , διαιρεμενοι και στην διχονοια μιζερια μια ζωη για να χαιρονται και να κανουν οι απο πανω την δουλεια τους , αντι να ειμαστε ενωμενοι και ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ εμεις κοιταμε να σκαψουμε ο ενας τον λακκο του αλλου.
Μια ερωτηση εκανε ο συναδελφος με 25 χρονια και πεσατε να τον φατε καποιοι, δεν εχουμε κατι να χωρισουμε καταλαβετε το επιτελους."Εργατες" ειμαστε ολοι και ολοι εχουμε "αναγκη" ο ενας τον αλλον , και την καθαριστρια (που λεει ο λογος) στην υπηρεσια μου την θεωρω συναδελφο τοσο καιρο που "φροντιζει" απληρωτη απο τον εργολαβο για να ειναι καθαρο το τμημα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Βγήκε σήμερα η απόφαση και αναρτήθηκε στο POL
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδωσα εξετασεις και ειμαι ανθυπας , αλλα δεν το θεωρω μεγαλειο ουτε και οτι ειμαι κατι σπουδαιο και στην τελικη δεν εχω αποθημενο να το παιξω ανωτερος , χαιρομαι να εχω μαζι μου στη βαρδια συναδελφους επαγγελματιες πανω απ ολα ανεξαρτητου βαθμου , γιατι με ωθουν και εμενα να ειμαι σωστος επαγγελματιας , να νοιωθω ασφαλεια και να γινομαι καλυτερος.
Καποτε που πρωτοβγηκα απ τη σχολη και εκανα αξυπ απ την πρωτη υπηρεσια εξω, ειδικος φρουρος της 1ης σειρας μου εδειξε αυτοφωρο απο καταστημα για διαταραξη , η διοικητικη απελαση δικογραφια , αποτυπωματα , σηματικες αναφορες στον παλιο τηλετυπο κτλ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οταν καποια στιγμη κανουμε λογαριασμο μεταξυ μας , πιο πολυ μετραει ο ανθρωπος και επεται ο βαθμος.
Χαλαρωστε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δόκιμοι θα έπρεπε να γίνεται πάλι και μας βάλουν ξανά σχολή για εκπαίδευση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Με πρώτους τους κ.κ αποφοίτους ΣΑΕΑ που για να γίνουν αρχηγοί περιμένουν τα χρόνια...
Ο χρήστης Nick Bal είπε…
Κ εγώ 20 κάτω από τον Υ/Β...άτιμη κοινωνία
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ενώ οι καημενοι οι Αξιωματικοί λιώνουν στο πεζοδρόμιο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγχαρητήρια σε όλους τους προαγχθεντες συναδέλφους.Ο θεός να τους δίνει υγεία και εύχομαι σε 5χρονακια να βγουν εθελουσιες να κόψουμε πέρα ούλοι..