Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

58χρονος δικηγόρος βρέθηκε δολοφονημένος στην Τροιζηνία


Στη βεράντα του πρώτου ορόφου της κατοικίας του, στον οικισμό Ψήφτα της Τροιζηνίας, εντόπισαν μέσα σε μία λίμνη αίματος τον 58χρονο δικηγόρο το πρωί της Κυριακής, 25 Απριλίου. Το θύμα είχε συνομιλήσει τελευταία φορά την Παρασκευή με τον αδελφό του τηλεφωνικά και, επειδή τον αναζητούσε όλο το Σάββατο χωρίς να τον εντοπίσει, ζήτησε από έναν κοινό φίλο τους να πάει μέχρι το διώροφο σπίτι. Όταν ανέβηκε τις σκάλες, τον είδε στη βεράντα πεσμένο μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφυγε τρέχοντας από τον φόβο του. Στο σημείο έφθασαν αστυνομικοί και αμέσως ειδοποίησαν ιατροδικαστή, αλλά και το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο 58χρονος δικηγόρος φέρει ένα τραύμα στο επάνω μέρος της κεφαλής, το οποίο δεν δικαιολογείται να προήλθε από πτώση. Φαίνεται, μάλιστα, ότι δέχθηκε επίθεση με κάποιο όργανο μέσα στο υπνοδωμάτιό του και στη συνέχεια το θύμα κατάφερε να φθάσει μέχρι τη βεράντα είτε αναζητώντας βοήθεια είτε κυνηγώντας τον δράστη, αλλά εκεί κατέρρευσε.

Ο 58χρονος φορούσε μία φόρμα και μία φανέλα, η πόρτα του σπιτιού ήταν μισάνοιχτη, ενώ στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη έρευνας.

Το θύμα ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα και το ασκούσε στην Αθήνα, αλλά έμενε μεγάλα διαστήματα στον τόπο καταγωγής του, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν είχε δουλειά. Στο ισόγειο μένει η υπερήλικη μητέρα του ή οποία δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό, ενώ η κατάστασή της δεν είναι τέτοια, που να μπορεί να βοηθήσει την αστυνομική έρευνα.

Στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών παραμένουν στο σημείο, προκειμένου να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν για να φθάσουν στον δολοφόνο.

 


Μανώλης Ασαριώτης




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια