Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΤΑΠΑΣΑ επεισόδιο 384 - κείμενο αστυνομικού


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Για ακόμα μία φορά ο αξιαγάπητος υπαστυνόμος "χτύπησε" υπό την ανάθεση των νέων του καθηκόντων ως συνδικαλιστής και μέλος πλέον  του Δ.Σ. του Τ.Α.Π.Α.Σ.Α.   Με δική του παρέμβαση κυρίως και δευτερευόντος  ετέρου συνδικαλιστή , το διοικητικό συμβούλιο όρισε -άκουσον  άκουσον - προϊσταμένη στο τμήμα προμηθειών , υπό αίρεση!!!!  Μια Αξιωματικό με εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα επί σειρά ετών και με σωρεία πτυχίων στα Οικονομικά. Μία Αξιωματικό  με ήθος , πέραν των γνώσεων της.  Πρωτάκουστα και πρωτόγνωρα  γεγονότα θα ζήσουμε και αυτή τη χρονιά. Ο  συνδικαλιστής υπαστυνόμος κάνει κουμάντο επί των ανωτέρων του!!! Εύγε. Το μόνο που απομένει είναι να ορίσει και Πρόεδρο στην υπηρεσία . 
Και μιλάμε για αυτόν ο  οποίος στη θητεία του τέως Προέδρου  εκλήθη σε απολογία γιατί όπως πάντα άγεται και φέρεται κατά πως αυτός επιθυμεί. Πλην όμως εκεί τα βρήκε σκούρα και έστειλε τον κύριο Πάκο της Ένωσης Αθηνών να παρακαλέσει ώστε να μην προχωρήσει η Ε.Δ.Ε. , όπως και έγινε.  Κύριε πρόεδρε  της Ένωσης σας παρακαλούμε να μαζέψετε το συνδικαλιστή σας . Εκθέτει και εσάς,  εκθέτει και το συνδικαλισμό!!!Το  bulling  και τις επιθέσεις του προς οποιονδήποτε δεν  συμπαθεί , ας τα κρατήσει για την παρέα του, για την κλίκα του εκεί μέσα. Και τελειώνοντας , ο αστυνόμος που είναι επιστήθιος φίλος του και ουρά του , καλά θα κάνει να ακολουθεί το ωράριο που επέλεξε και όχι να προσέρχεται στις 10:30 και να αναχωρεί στις 15:30. Υπάρχει και το Εσωτερικών Υποθέσεων αν έχει υπ' όψιν του! 









Δημοσίευση σχολίου

22 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο δεν ειναι κειμενο αναγνωστη..ειναι οχετος και χρηζει ποινικης διευρευνησης..θα σας παρει στον λαιμο του ο σταυρολεξακιας εκει στο μπλοκο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σοβαρές καταγγελίες σταμάτησε ΕΔΕ με παρέμβαση ωράριο εκτος κανονισμού. Θα ερευνηθούν η θα κάνουν κάποιοι ότι δεν διάβασαν ; Άντε να δουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Ταξίαρχος του ταμείου πως επιτρέπει να γίνονται αυτά?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο καλέ μας συνάδερφε. Εμείς που σε ξέρουμε και ξέρουμε τι γράφεις και γιατί, γελάμε και το διασκεδάζουμε. Οι εμμονές είναι μόνιμες και σε ακολουθούν στην καθημερινότητα σου, είναι φανερό και γνωστό. Μακάρι να αφιερώνετε τόσο χρόνο και τόσο ζήλο και στη δουλειά, θα ήσασταν πολύ καλύτεροι. Απλά πρόσεχε γιατί όσα γράφεις εκτός από αστεία είναι και μηνυσιμα!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Οι συνάδελφοι είναι υποχρεωτικά και όχι προαιρετικά γραμμένοι στο Ταμείο και έχουν απαιτήσεις από αυτό. Εσύ βέβαια δεν ξέρεις τι σημαίνει συνάδερφος, αφού δεν υπήρξες ούτε θα υπάρξεις ένας από αυτούς.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Προς 11:21 πμ
Και ποιος σε εμποδίζει να κάνεις τις μηνυσεις;
Είναι αλήθεια όσα καταγγέλλονται; ΝΑΙ ή 0ΧΙ
Εάν όχι ας υποβληθούν μηνυσεις από όσους θίγονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην αφήνεις κενά πριν τα κόμματα διότι το κάνεις και στα υπηρεσιακά έγγραφα υποδεικνύοντας μας ποιος είσαι!
ΤΑ.Π.Α.Σ.Α είναι το σωστό και όχι Τ.Α.Π.Α.Σ.Α., ούτε αυτό δεν πέτυχες!;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ξαφνικα σημερα το πρωι σηκωθηκες και ειπες να γραψεις τις αερολογιες σου. Ποιος αραγε ειναι ο υποβολεας σου που σου υπαγορευει τον ρολο σου? Αναπαντητα ερωτηματα κυριε συναδελφε..Και γιατι δεν ασχοληθηκε η δικαιοσυνη με οσα λες αφου στεκουν? Μηπως απλα να χαμε να λεγαμε να χαμε να πουμε που χε πει και ενας αλεπουδιαρης?
Ο χρήστης Μικρομέτοχος είπε…
Ειναι δεοντολογικά ορθό κατωτερος υπαλληλος που υπηρετεί στο ΤΑΠΑΣΑ να ειναι μελος του ΔΣ και με την ιδιότητα αυτή να κρινει και να αξιολογει τους ανωτερους του?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά δεν ντρέπεστε ρε ξεφτιλες...
Περιμένω ύστερα από τρία χρόνια με προσωρινή την απόδοση του εφαπαξ με κατάργηση της 30ετιας που πέρυσι 21/05/20..την ανακοινώσατε και ακόμα είστε σε αναλογιστικές μελέτες..
Ε βέβαια που να μείνει χρόνος για εργασία αφού λόγω κάποιων ιδιοτελών συμφερόντων βγάζετε τα μάτια σας ...ντροπή σας ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρεζιληδες.......
Αλλά δεν φταίτε εσείς ο νέος πρόεδρος που δε σας ξεριζώνει....
ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΝΤΡΟΠΗ...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτος που τα γράφει προφανως δουλευει
κ αυτος στο τεαπασα..δεν ερχεται να δουλεψει σε κανα Αστυνομικο Τμημα που χρειάζομαστε ενισχυση να δουμε αν θα εχει χρονο για αμπελοφιλοσοφιες στο μπλοκο
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας εξηγήσει κάποιος πως ¨φαγώθηκαν¨ απο το Τ.Α.Π.Α.Σ.Α., τόσοι Αστυν. Δ/ντές από το 2018 έως σήμερα, που δεν ήταν...αρεστοί στον αναφερόμενο στο θέμα...
Υ.Γ. - Τ.Α.Π.Α.Σ.Α. είναι το σωστό και οι...τελείες. Ταμείο Ασφάλισης Πρόνοιας Απασχολουμένων στα Σώματα Ασφαλείας.
Αυτό για τον άσχετο που είπε ότι δεν μπαίνει τελεία μετά το πρώτο Τ.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εδω ο αλλοςκανει καταγγελια και εσυ ασχολεισαι με τριχες και το κενο στις λεξεις για να μας πεις οτι ξερεις τον γραφοντα.Μαζεεψου και εσυ και οι υπολοιποι και καντε καμια δουλεια γιατι στο ΤΑΠΑΣΑ περιμενω δυο χρονια βοηθημα και αργειτε λογω φ ο ρ τ ο εργασιας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό συμβαίνει αρκετά χρόνια στο Ταμείο. Απλά υπάρχουν και κάποιοι που νοιάζονται πραγματικά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ δεν ξέρεις τον τίτλο, θα έχεις και δίκαιο άποψη;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καθένας με τον πονο του.. κανά σοβαρό θεμα θα αναδειξετε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
-Ισχύει γενικώς για τους κατέχοντες την εξουσία:
θέλεις να σε επαινούν μάθε πρώτα να επαινείς και αφού μάθεις να επαινείς , προσπάθησε να ενεργείς σωστά κι έτσι θα κερδίσεις το να σε επαινούν!
- Ισχύει για τους αυλικούς και γ’ αυτούς που τους κατηγορούν:
Οι κόρακες και οι κόλακες επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα τελικά. Οι πρώτοι σε τρώνε νεκρό, οι δεύτεροι ζωντανό!

-Ισχύει για τους ηγήτορες:
Το χάος είναι επακόλουθο της πολυαρχίας. Εάν το συνειδητοποιήσουν συντόμως οι ηγέτες, θα εξασφαλίσουν την μακροβιότητά τους!

-Ισχύει για τους ισχυρούς:
Ο ισχυρός πρέπει να είναι πράος, ώστε περισσότερο να τον σέβονται παρά να τον φοβούνται!

-Ισχύει για τους ανίσχυρους αντιπάλους:
Μη πατάς το φίδι στην ουρά θα γυρίσει να σε δαγκώσει!

Εύχομαι σε όλους καλό βράδυ, καλά ξεμπερδέματα και βίο ανθόσπαρτο!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ρε μ εκείνα τα δάνεια τα οποία έχουν εγκριθεί έχετε σκοπό να δώσετε εντολή να εκταμιευθούν?ημαρτον δλδ πέρασαν 5 μήνες δλδ δεν λογοδοτείτε πουθενά εσείς? Λίγο Τσίπα σεβαστείτε τα πρόβληματα μας ,το Μάιο θ ανακοινώσετε κ πάλι δάνεια χωρίς καν να έχετε δώσει αυτά του 2021
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συνάδελφε αν έχετε θέμα εκεί μέσα,πάρε τον συνδικαλιστή τον αστυνόμο την κυρά αθανασία την καθαρίστρια και ελατε σε τμήμα θα πάω εγώ να δουλέψω εκεί μέσα που είμαι αντικοινωνικός,δεν θα έχω θέμα με το 08:00-15:00.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΜΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 30ετιας ΑΠΟ 21-5-2020 ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΩΘΕΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΠΑΣΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια χαρά τα λέει ο υπαστυνόμος για την συγκεκριμένη αλλά δυστυχώς μιλάει μόνο αυτός. Όλοι οι άλλοι κοιτάνε πως να την καλύψουν.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αγαπητέ συνάδελφε που διαμαρτύρεσαι ότι ακόμα περιμένεις το δάνειο, θα πρέπει να μην έχεις φορολογική ενημερότητα είτε να έχεις "επαναλάβει" τη διαδικασία, γιατί όλοι οι άλλοι το έχουν πάρει στον πλανήτη ΓΗ...