Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με καθυστέρηση ενός χρόνου ομολόγησε την επίθεση με το βιτριόλι η 36χρονη κατηγορούμενη


Ομολόγησε την επίθεση με βιτριόλι που συντάραξε όλη την Ελλάδα η 36χρονη  κατηγορούμενη. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα παραδέχτηκε όλα όσα έχει κάνει, ζήτησε συγγνώμη, ενώ επέμενε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα. 

Η διαδικασία έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα καθώς η ίδια από την αρχή ήταν αρνητική και δεν είχε δώσει καν προανακριτική κατάθεση στην αστυνομία επικαλούμενη το δικαίωμα της σιωπής. 

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της γυναίκας έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ από την αρχή ο συνήγορός της είχε εκφράσει τη διαφωνία του με τη συγκεκριμένη δίωξη σημειώνοντας ότι το αδίκημα θα έπρεπε να είχε χαρακτηρισθεί ως προς την ποινική του απαξία ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 35χρονη μετέβη με τον δικηγόρο της νωρίς το πρωί στην ανακρίτρια και απολογήθηκε για όλα όσα την κατηγορούν.

Αμέσως μετά την συμπληρωματική της απολογία η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια