Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Στα χέρια της «Αριάδνης» 34χρονος τσαντάκιας – Χτύπησε το θύμα του στο πρόσωπο


Ιδιαίτερα αποτελεσματικό φαίνεται πως είναι το σχέδιο «Αριάδνη», όπως ονομάζεται το Σχέδιο Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής της ΣΤΑ.ΣΥ, καθώς νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικοί με πολιτικά πέρασαν χειροπέδες σε έναν 34χρονο τσαντάκια, υπήκοο Πακιστάν.

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, στις 12 το μεσημέρι και ενώ οι αστυνομικοί επέβαιναν σε συρμό του ΗΣΑΠ, για την αποτροπή έκνομων ενεργειών, στο ύψος του σταθμού «Μοναστηράκι» άκουσαν φωνές από την αποβάθρα.

Με τον επαγγελματισμό, που τους διακρίνει, έτρεξαν εκτός του συρμού και είδαν μία γυναίκα αιμόφυρτη στο έδαφος να τους υποδεικνύει έναν άνδρα, λέγοντάς τους ότι επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα και, επειδή δεν τα κατάφερε, της έριξε τρεις μπουνιές στο πρόσωπο.

Χάρει στην άμεση αντίδρασή τους, οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, κάλεσαν περιπολικό για να τον αναλάβει, ενώ μετέφεραν τη 49χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία στον χώρος ανάπαυσης του σταθμού, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στο σχέδιο «Αριάδνη» έχουν τοποθετηθεί επικεφαλής από την Ασφάλεια, οι οποίοι καθημερινά καταστρώνουν τον σχεδιασμό με τα αποτελέσματα ήδη να είναι ορατά. 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τόσο λιβάνισμα επειδή έπιασαν έναν αποτυχημένο τσαντάκια; Για τέτοια μεγάλη επιτυχία μιλάμε. Ντροπή πια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Που να πρωτο πάνε οι αστυνομικοί έτσι που εξαπλώθηκε το έγκλημα? Διαλέξτε περιπολίες για πρόληψη και καταστολή, η φυλάξεις και το μισό προσωπικό κρυμμένο σε ανούσια γραφεία? 10 άτομα σε γραφεία 5 τετραγωνικά, και άλλοι τόσοι υπηρέτες σε πρόσωπα σημαντικά και καλά....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο συρμός έχει ειδική πόρτα για αυτούς να βγαίνουν εν κινήσει και να πετάνε το λασο...