Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Σμύρνη: Θέμα τιμής η αποφυλάκιση του 30χρονου για τον δικηγόρο του




Θέμα τιμής θεωρεί για το δικηγορικό του γραφείο ο κ. Παύλος Σαράκης να πετύχουν το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση του εντολέα του, του 30χρονου δηλαδή που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, και παράλληλα τη βαριά ποινική καταδίκη του "ψυχικά ασταθή καταγγέλλοντα", όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο δικηγόρος υπεράσπισης του επονομαζόμενου "Ινδιάνου".


Όπως υπογραμμίζει ο κ. Σαράκης στη δήλωσή του, ο εντολέας του "είναι θύμα ενός μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ αυτόκλητου υπερασπιστή της κατά φαντασίας του έννομης τάξης".

Συγκεκριμένα η δήλωση του κ. Σαράκη:

"Από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ρητά και κατηγορηματικά ότι ο εντολέας μας είναι αθώος, άδικα κατηγορήθηκε και προφυλακίστηκε. Είναι θύμα ενός μυθομανή και σεσημασμένου φαρσέρ της ΕΛ.ΑΣ αυτόκλητου υπερασπιστή της κατά φαντασίας του έννομης τάξης. Αυτή τη φορά πέτυχε με το μύθευμά του να κλείσει φυλακή τον αθώο κουνιάδο του. Δεν θα το πετύχαινε όμως, εάν οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές ακολουθούσαν τους κανόνες Δικαίου αλλά και αυτούς της κοινής λογικής.

Είναι όμως θέμα τιμής για το Δικηγορικό μου Γραφείο να πετύχουμε το συντομότερο δυνατό την αποφυλάκιση του εντολέα μας, αλλά και τη βαριά ποινική καταδίκη του ψυχικά ασταθή καταγγέλλοντα".









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σαράκη πληρώνεσαι και καλά κάνεις για να κάνεις τη δουλειά σου. Αλλά τα θέματα τιμής άφησε τα καλύτερα.