Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρνούνται τις κατηγορίες οι τρεις φερόμενοι δράστες της άγριας κακοποίησης 27χρονης στη Νέα Σμύρνη


Προθεσμία για την Παρασκευή έλαβαν οι τρεις κατηγορούμενοι -δύο άνδρες και μία γυναίκα- που συνελήφθησαν μετά από καταγγελία μίας 27χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού και άγριου ξυλοδαρμού στη Νέα Σμύρνη την περασμένη εβδομάδα.

Οι κατηγορούμενοι έλαβαν νέα προθεσμία, καθώς δεν έχει ενσωματωθεί στη δικογραφία η ιατροδικαστική εξέταση της καταγγέλλουσας, ενώ εκκρεμεί και η ανάλυση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας που είχε εγκαταστήσει ο βασικός κατηγορούμενος στο σπίτι του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι τρεις αρνούνται τις κατηγορίες. Μάλιστα, ο 40χρονος κεντρικός πρωταγωνιστής ισχυρίζεται ότι δεν βίασε την 27χρονη, αλλά φέρεται να παραδέχεται ότι την χτύπησε και της έκοψε τα μαλλιά, επειδή επιχείρησε να τον κλέψει. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το διαμέρισμα έχει κλειστό κύκλωμα τηλεόραση το οποίο έχει καταγράψει όσα συνέβησαν και σύμφωνα με την πλευρά του κατηγορουμένου όταν το υλικό αυτό θα φτάσει στις ανακριτικές αρχές θα φανεί ότι ο κατηγορούμενος ουδέποτε βίασε την καταγγέλλουσα. Επιπλέον, φαίνεται πως υπάρχει ισχυρισμός ότι ο ένας φίλος του φερόμενου ως δράστη που σύμφωνα με την καταγγέλλουσα παρακολουθούσε τη σκηνή του βιασμού, είναι τυφλός.

https://www.dikastiko.gr


 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια