Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κυψέλη: Ποινική δίωξη στον 25χρονο που έριξε καυστικό υγρό στην νεαρή έγκυο - "Χρησιμοποίησα αμμωνία", ισχυρίστηκε


Κατηγορία κακουργηματικού βαθμού απήγγειλε ο Εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου που κατηγορείται ότι επιτέθηκε με καυστικό υγρό στην πρώην σύντροφό του που είναι στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, την περασμένη Κυριακή στην Κυψέλη.

Σε βάρος του συλληφθέντα ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και διαβίβασε την δικογραφία στον ανακριτή από τον οποίο ο κατηγορούμενος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες. Ο κατηγορούμενος που φέρεται να επιτέθηκε με πανί εμπλουτισμένο με καυστικό υγρό κατά της νεαρής, μεταφέρθηκε πριν από λίγο στον εισαγγελέα, έδωσε εξηγήσεις για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ισχυρίστηκε ότι είχε βάλει αμμωνία από το φαρμακείο του αυτοκινήτου του, στο πανί με το οποίο επιτέθηκε στην 25χρονη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο νεαρός συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διαμένει στην Αθήνα το βράδυ της Παρασκευής. Ο δράστης, όπως αποκαλύφθηκε από τις έρευνες της ΕΛΑΣ είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

 

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον "Ευαγγελισμό".

 

Τις τελευταίες μέρες, οι Αρχές είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον συγκεκριμένο άνδρα. ενώ όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας το ο 25χρονος δεν είχε προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τον τόπο κατοικίας του, ούτε είχεπροσπαθήσει να αλλάξει την καθημερινότητά του. Οι αξιωματικοί που ερευνούσαν την υπόθεση εκτίμησαν ότι ο ύποπτος επεδίωκε με αυτό τον τρόπο να μην στρέψει πάνω του το βλέμμα της αστυνομίας.

"Ηθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου"

Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε την Παρασκευή ο ΑΝΤ1, η 25χρονη φαίνεται να ανακάλεσε τα όσα είχε πει αρχικά στην αστυνομία και να αποκάλυψε ότι γνώριζε τον δράστη. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι πρόκειται για παιδικό της φίλο.

 

Το βράδυ της Κυριακής, όπως κατέθεσε η κοπέλα, είχε πάει με μια φίλη της σε φαρμακείο της περιοχής. Ο δράστης την είδε εκεί και της ζήτησε να πάνε λίγο κάπου να μιλήσουν. Φτάνοντας στην εκκλησία της Αγίας Κυριακής στην οδό Ηπείρου, ο άνδρας φέρεται να της έβαλε στο πρόσωπο ένα πανί, εμποτισμένο με καυστικό υγρό, προκαλώντας της εγκαύματα γύρω από το στόμα και στο πρόσωπο.

''Πήγα στο φαρμακείο με μια φίλη μου. Με είδε και μου ζήτησε να πάμε πιο πέρα να μιλήσουμε. Με τον δράστη είμαστε παιδικοί φίλοι. Ήθελε να καταστρέψει εμένα και την οικογένειά μου. Προσπάθησε να με σκοτώσει. Επιθυμώ την ποινική του δίωξη'', ανέφερε η 25χρονη στην κατάθεσή της.

Υπενθυμίζεται ότι η 25χρονη μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στον "Ευαγγελισμό" ευτυχώς όμως τα τραύματα δεν ήταν σοβαρά και δεν κινδύνεψε η ίδια, ούτε και το έμβρυο.

 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια