Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θωμάς Μπόζιαρης: 23 ώρες υπηρεσία με αποζημίωση εκτός έδρας 25 ευρώ


Ανάρτηση του Θωμά Μπόζιαρη, προέδρου των Συνοριακών Αττικής: Κοινή Ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής Αλλοδαπών Υπηκόων στην χώρα τους.

Αθήνα - Ισλαμαμπάντ (Πακιστάν) - Αθήνα

Επιστρέψαμε στη βάση μας μετά από 23 ώρες, τόση ήταν η συνολική διάρκεια υπηρεσίας - επιχείρησης (αυτή τη φορά), με 13,5 ώρες πτήσης.

Ημερήσια Αποζημίωση του Έλληνα Αστυνομικού για εκτός έδρας υπηρεσία 25€.

Δεν θέλω να αναφερθώ στις αποζημιώσεις των Ευρωπαίων συναδέλφων μας ούτε εαν δικαιούνται υπερωρίες.

Θέλω να πω μόνο τούτο, ο Έλληνας Αστυνομικός φέρνει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή.

Δεν παρακαλεί , Δεν Επαιτεί, Ούτε και Απαιτεί....

.. .Απλά Γνωστοποιεί.., τα όποια ζητήματα προκύπτουν και χρήζουν επίλυσης, στην Φυσική και Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας.

ΜΙΑ Ηγεσία, που αν κρίνουμε από τα δείγματα γραφής μέχρι τώρα , ΕΙΜΑΙ σίγουρος ότι και αυτή τη φορά το εν λόγω ζήτημα των αποζημιώσεων εκτός έδρας όταν το προσωπικό μεταβαίνει για αποστολή στο εξωτερικό αλλά και συνολικά, η έλλειψη κανονιστικού πλαισίου για μετάγωγες στο εξωτερικό, θα τύχει της δέουσας Προσοχής.

Μια επιχείρηση , στην οποία συμμετείχε η χώρα μας με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΏΝ ΑΤΤΙΚΉΣ και έφερε εις πέρας, επιτυχώς, όπως πάντα , με επαγγελματισμό, συνέπεια και σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν εκτός της χώρας μας, άλλες τρεις ευρωπαϊκές χώρες.

Συγχαρητήρια

σε όλους!!!!!

 









Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλιστα
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι αλλα αν εισαι στους πανθηρες στην πρωτευουσα;
Αν εισαι στην λημνο , την Χιο , την Κω το κσλοκαιρι ;;; Ποσα παιρνεις .... α ξεχασα εκει πανε οι κοπριτες με την μεγαλη γλωσσα . Εσυ παραεισαι αξιοπρεπεις για να παρεις παραπανω μισθο.
Γνωστα τραγελαφικα εν Ελλαδι , ιδιο μισθο ο γραφιας με αυτον της Διωξης ναρκωτικων , ιδιο μισθο ο υπηρεσια γραφειου με αυτος της ΔΙΑΣ Αθηνων ( και δεν εννοω τους λιγους αληθινα τραυματιες της υπηρεσιας γραφειου) . Δωστε επιδομα ειδικων υπηρεσιων επιτελους , δωστε κινητρο !!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ολα ανάγονται στο χρήμα το ξέρατε τον μισθό του αστυνομικού κυριοι η όχι ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο αξιαγάπητος κύριος που διαμαρτύρεται διαδικτυακώς,μπορεί αν θέλει να παραιτηθεί και να πάει στο χωριό του να βόσκει πρόβατα.Αν δεν θέλει πάλι,μπορεί να εργαστεί μαζί με τους υπόλοιπους συναδέλφους του και να ενισχύσει το συνδικαλιστικό όργανο που καλώς ή κακώς υπάρχει και να πιέσει πιο αποτελεσματικά αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις.Οι αναρτήσεις για να διαβάζει ο απλός πολίτης ή ο απλός αστυφύλακας είναι άχρηστες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα μου εξηγήσει κανείς γιατί η Αθήνα έχει συνοριακους;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διάβασες το άρθρο και δεν κατάλαβες? Αλλοδαποί υπάρχουν σε όλη την επικράτεια και όχι μόνο στα σύνορα. Η διαχείρισή τους πραγματοποιείται κατά βάση από τα Τμήματα αλλοδαπών και τμήματα διαχείρισης μετανάστευσης, τα οποία στελεχώνονται από αστυνομικούς-ανακριτικους υπαλλήλους και συνοριοφύλακες.
Ο χρήστης Unknown είπε…
Για να πηγαίνουν στο Πακιστάν και στα κρατητήρια της Π. Ραλλη