Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Αλωνίζουν» οι διαρρήκτες! Έσπασαν μίνι – μάρκετ στη Χαλέπα δύο φορές σε 15 μέρες (Βίντεο)


Στόχος διαρρηκτών έχει γίνει μίνι μάρκετ στην περιοχή της Χαλέπας στα Χανιά. Όπως καταγγέλλει η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, σε διάστημα 15 μόλις ημερών, διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο φορές το μαγαζί της, αφαιρώντας στη  μια περίπτωση χρήματα καθώς και πακέτα καπνών και τσιγάρων αξίας 800 ευρώ και στην άλλη ότι έκλεψαν είναι αξίας 600 ευρώ αντίστοιχα.

Όπως φαίνεται και στο video της μίας από τις δύο περιπτώσεις διάρρηξης του καταστήματος, το οποίο δημοσιεύει το zarpanews.gr, οι δράστες φορώντας κουκούλες, σπάνε την τζαμαρία – είσοδο του μίνι μάρκετ, και σε διάστημα λίγων δευτερόλεπτων παίρνουν ότι μπορούν και γίνονται «καπνός».

Προφανώς τα δύο περιστατικά σε διάστημα μάλιστα λίγων ημερών,  έχουν προκαλέσει την αγανάκτηση της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, που δικαίως ζητάει από τις αστυνομικές αρχές την προστασία της περιουσίας της αλλά και την προστασίας της σωματικής της ακεραιότητας, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι θα μπορούσε να συμβεί αν τη στιγμή της διάρρηξης  ήταν σε λειτουργία του κατάστημα και σε αυτό βρίσκονταν πελάτες και προσωπικό.

Προφανώς φαίνεται πως για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει μεγαλύτερη αξία η προστασία των γραφείων των βουλευτών και των οργανώσεων του κυβερνώντος κόμματος, από την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.







Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εεεεμ αφού στα Χανιά επικρατεί και υπερέχει της Αστυνομίας το σάπιο πολιτικό σύστημα του τόπου. Απασχολούν μέσα σε ένα ολόκληρο - γεμάτο 24ωρο 83 συναδέλφους (με τα αδιάθετα - χωρίς τα ρεπό) για τις φυλάξεις των πολιτικών γραφείων και των οικιών των 3 βουλευτών της νδ (Μπακογιάννη, Διγαλάκη και Βολουδάκη), των τοπικών γραφείων της νδ, της βίλας του Μητσοτάκη στην οποία "υπάρχει και υπηρετεί σε μόνιμη βάση αποσπασμένο ένα μέσο Αστυνομικό Τμήμα 25 ατόμων", της Εβραικής Συναγωγής, της οικίας ενός "πολύ πρώην" υπουργού βιρβιδάκη (που τυγχάνει να είναι όμως κουμπάρος του μητσοτάκη) και της πανελληνίως γνωστής κατάληψης που εκκένωσαν (ρόζα νέρα). Για τον απλό πολίτη για ποιο λόγο να ενδιαφερθούν? Έχουν κάποια ιδιαίτερη νομική υποχρέωση να φυλάξουν την περιουσία του? Απλά αδιαφορούν. Τι όφελος θα αποκομίσουν από αυτόν οι αξιωματικάρες μας? Από τον κούλη μπορεί να τσιμπήσουν και κανένα βαθμό, από τον πολίτη τίποτα.