Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέα Σμύρνη: Mαθητές δέθηκαν συμβολικά με χειροπέδες


Διαμαρτύρονται για την άδικη σύλληψη και κράτηση του συμμαθητή τους στα πρόσφατα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη...



Μια πολύ όμορφη και σημαντική κίνηση αλληλεγγύης πραγματοποίηση η Ομάδα Τέχνης και Εθελοντισμού του 7ου ΓΕΛ Νέας Σμύρνης, στην κεντρική πλατεία της πόλης τους.


Όπως αναφέρει η σελίδα «Mένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη», διαμαρτυρόμενοι/ες για την άδικη σύλληψη και κράτηση του συμμαθητή τους για τα γεγονότα των προηγούμενων εβδομάδων στη Νέα Σμύρνη, έστησαν μαθητικές καρέκλες και θρανία και δέθηκαν με χειροπέδες, μοιράζοντας το τροποποιημένο πρόγραμμα του κρατούμενου συμμαθητή τους.

Είναι πραγματικά συγκινητικό το κύμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Νέας Σμύρνης αλλά η πρωτοβουλία των συμμαθητών των ανήλικων συλληφθέντων είναι δυο φορές σημαντικότερη.

Στη Νέα Σμύρνη όλο και περισσότεροι κάτοικοι συμφωνούν στην ανάγκη να αυξηθούν οι πιέσεις ώστε να αφεθούν ελεύθεροι και να απαλλαγούν από τις κατηγορίες τους οι αδίκως συλληφθέντες και συλληφθείσες της πόλης τους.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο ακτιβισμός της βλακείας.Την επόμενη φορά πάρτε και από ένα λαστιχένιο γκλομπ και ξεκινήστε να κοπανάτε τα χέρια και τα πόδια σας,ίσως αυτό να δώσει καλύτερα αποτελέσματα.Αλλά και να μην δώσει θα έχετε προσφέρει ένα παιδαγωγικό μάθημα στην καλομαθημένη αφεντιά σας που διαμαρτύρεται για την κρατική βία και αποδέχεται αδιαμαρτύρητα κάθε άλλη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλληλεγγυοι του κ@λου.μολις απογαλακτιστουν κ πανε φανταροι αν πανε κιολας θα παιρνουν τη μαμακα τους κλαιγοντας για τα κρατικα καψωνια.γελοιοι το ελαχιστο