Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλείνει ... επ' αόριστον η ΕΥΠ λόγω covid - Υπουργείο και αρχηγείο της ΕΛΑΣ σε πολιορκία


Τα ύστερα του κόσμου στο ευαγές ίδρυμα της ΕΥΠ λόγω covid με τις πληροφορίες του bloko.gr να κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 κρούσματα, ίσως και διπλάσιου μεγέθους! Το ερώτημα βέβαια που ανακύπτει πως οι διοικητικές υπηρεσίες του προσωπικού, δεν κατάλαβαν τίποτα από την επέλαση της θύελλας.
 
Απόρροια της ανεξέλεγκτης πλέον κατάστασης σε ότι αφορά στη μεταδοτικότητα, είναι ν' αναστέλλονται σωρηδόν υπηρεσίες και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικές, για μια ΕΥΠ θυμίζουμε που υπάγεται απευθείας στον πρωθυπουργό.
 
Το άλλο μεγάλο ζητήματα, εξαιτίας της εγγενούς συστέγασης, είναι πως απειλείται τόσο το υπουργείο δημόσιας τάξης, όσο και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή- ασφαλή λειτουργία του σώματος.
 
Η κατάσταση ως εκ τούτου, πέραν από τις πολύ σοβαρές πανδημικές συνέπειες, παρουσιάζει στοιχεία τραγέλαφου, καθώς αφοπλίζεται μια τόσο νευραλγική υπηρεσία του βαθέος κράτους, εξαιτίας της αδυναμίας διαχείρισης της κατάστασης και της προστασίας του προσωπικού.   



του Γιώργου Καραϊβάζ




Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σίγουρα είναι δουλειά της MİT για να μείνουμε χωρίς Υπηρεσίες Πληροφοριών.!! Επίσης θεωρώ
ανεπίτρεπτοο να νοσήσουν αρκετοί ειδικοί πράκτορες από Covid 19 . Σε μια εποχή που η επιθετικότητα της Τουρκίας έχει απογειωθεί.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωρα να ενεργοποιηθει ο μυστικος πρακτωρ ΘΟΥ - ΒΟΥ , να ξετρυπωσει την υπουλη ΜΙΤ η οποια μετεδωσε τον κορονοιο στους πρακτορες μας.(ασφαλεις πληροφοριες αναφερουν οτι το σχεδιο της μιτ περιελαμβανε κοκορετσι ποτισμενο με κορωνοβιρουσι)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εσυ ξερεις πολλα , σαινη μου