Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τούρκος αναλυτής στο CNN Turk: «Μπορούμε να μπούμε σε 12 μέρες στην Αθήνα»


«Σε τέσσερις ημέρες θα μπούμε στην Θεσσαλονίκη και σε 12 στην Αθήνα», σχολίασε γεμάτο αυτοπεποίθηση ο Τούρκος αναλυτής Χακάν Μπαϊρακτσί, μιλώντας στο CNN TURK για τις στρατιωτικές δυνατότητες των δύο χωρών.

«Να πούμε πως σε περίπτωση που οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από οποιοδήποτε μέρος χερσαίο ή θαλάσσιο και για οποιοδήποτε λόγο κάνουν επίθεση στην τουρκική Δημοκρατία δεν θα μπορέσουν να ξεπεράσουν τα 6χλμ σε προέλαση αλλά θα καταστραφούν και θα εξαφανιστούν» δήλωσε, συνεχίζοντας προκλητικά: «Αλλά αν μας εκνευρίζουν και αυτό το λέω μόνο συγκριτικά, θα μπούμε σε 4 μέρες στην Θεσσαλονίκη και σε 12 μέρες στην Αθήνα. Κάνοντας την Ελλάδα άνω-κάτω».

Στην ενημερωτική εκπομπή συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο και στο Αιγαίο Πέλαγος, μετά το νέα παράνομη τουρκική Navtex και την έναρξη της μεγάλης στρατιωτικής άσκησης «Γαλάζια Πατρίδα».

Παναγιώτης Σαββίδης




Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι περιμένεις απο τους τρελούς ζούμε στη κοσμάρα τους πρωτευουσα μας η Κωσταντινουπολη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μολών Λαβε . Και οι Ιταλοί το 1940 ετσι έλεγαν αλλα η μποτα του ..τσολιά... θα έφτανε στη Ρώμη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προφανώς και μας έχουν για πλάκα...Αφήστε τα μολών λαβέ τις μαγκιές και το δημοσιουπαλληλικι γιατί με πορ@#ες δδεν βάφονται αυγά...Η τελευταία και μοναδική αναπτυσσόμενη χώρα της ΕΕ είμαστε και δεν έχουμε σάλιο ούτε για τα βασικά..Μηδέν παραγωγή,μηδεν λεφτά άρα μηδεν δύναμη σε όλα. Ρουφήξτε τ' αυγό σας γιατί ο Τούρκος είναι έτη φωτός μπροστά..Και εμείς εδώ ασχολούμαστε με τον αναρχοδολοφόνο και τον τσίπρα... Βλέπει ο ταγίπαρος τον κυριάκο, τον τσίπρα, τον βελοπουλο,τη φωφη, τον μπαρουφ και τον κουτσούμπα και βάζει τα γέλια...Γιατί όταν αυτοί είναι οι αρχηγοί σου δε χρειάζεται να σε μετρήσουν...σε ξέρουν..καραγκιόζηδες είμαστε
Ο χρήστης Antalyalı είπε…
Σε πέντε ώρες θα είστε στο πάτο της θάλασσας του Αιγαίου και σε δώδεκα ώρες θα περνάτε το κατώφλι του Αγίου Πέτρου. Θα πάθετε τέτοια πανωλεθρία , που θα το θυμάστε για πολλά πολλά χρόνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δυστυχώς ο Τούρκος έχει δίκιο. Ξεχνάει η πολιτική ηγεσία ότι έχω ήδη μέσα στην Ελλάδα κάποια εκατομμύρια λάθρο τους οποίους δεν τους ξέρει το σύστημα αν και τους χρηματοδοτεί μέσω το κρατικού προϋπολογισμού. Είναι φραδυφλεγης βόμβα. Βαθιά θρησκευόμενοι πολεμικά έτοιμοι μουσουλμάνοι. Έχουν αφοπλίσει ουσιαστικά στρατού αστυνομία. Και κυρίως δεν βλέπουν σοβαρές χώρες όπως είναι η Γαλλία πως εκπαιδεύονται ταυτόχρονα μαζί με τον στρατό για την αντιμετώπιση του θρησκευτικού μίσους τους τζιχαντιστες κ.τ.λ Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε από σε στενό σε στενό τι θα κάνουμε; Ειδικά η αστυνομία που από τις σχολές εκπαιδεύεται ως αμυνόμενη κ όχι το αντίθετο. Κανένας σχεδιασμός καμμία εκπαίδευση κ αλλαγή νοοτροπίας.....72 δομές *μεταναστων* στην επικράτεια με αναρίθμητες εξεγέρσεις και αντιδράσεις αλλά κανείς δεν προβληματίζεται όταν δωθεί από απέναντι το σύστημα *σφάξτε τους* τι θα γίνει.......