Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρεις μήνες χωρίς έξοδο οι Δόκιμοι της Σχολής Αστυφυλάκων της Κομοτηνής – Καταγγελία στο bloko.gr


Παραθέτουμε κείμενο που εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr

Καλημέρα σας. Είμαι μητέρα δοκίμου αστυφύλακα που βρίσκεται στην σχολή αστυφυλάκων στην Κομοτηνή. Θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω πως οι δόκιμοι αστυφύλακες έχουν να πάρουν έξοδο από την σχολή τους εδώ και περίπου 3 μήνες, συγκεκριμένα από τις 6 Ιανουαρίου 2021,με πρόσχημα τον covid.

Σε αντίθεση με τους δόκιμους αξιωματικούς που βρίσκονται στην σχολή της Αθήνας, και με τις άλλες στρατιωτικές σχολές, οι οποίοι παίρνουν κανονικά τις εξόδους τους, παρόλο που η Αττική βρίσκεται πάντα στον υψηλότερο βαθμό κινδύνου λόγω covid. Η ψυχολογία των παιδιών είναι χάλια!! Οι παραιτήσεις πολλές!!!

 Την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχαν 2 ακόμα παραιτήσεις!!  Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Τα παιδιά έχουν φτάσει στα όρια τους και τα περισσότερα τα έχουν ξεπεράσει!! Έχει σκεφτεί κανείς, από τους υπεύθυνους που έχουν δώσει αυτήν την διαταγή του ατελείωτου εγκλεισμού, εάν μπορούσε να αντέξει αυτός εκεί μέσα τόσους μήνες;;;

Ας δούνε το πρόβλημα λοιπόν με περισσότερη σοβαρότητα και σεβασμό σε αυτά τα παιδιά, οι υπεύθυνοι και ας πράξουν ανάλογα. Είναι κρίμα να βασανίζονται τα παιδιά.









Δημοσίευση σχολίου

70 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
18 χρονών παιδιά 3 μήνες χωρις έξοδο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αρχίσαμε πάλι
"Τα παιδιά έχουν ξεπεράσει τα όρια τους"
Η μάνα είναι μάνα αλλά και αυτοί πλέον δεν είναι παιδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχα, που να δείτε τι κουπί έχουν να τραβήξουν όταν βγουν από τη σχολή...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλά "παιδια" στην ηλικία του γιου σου πολεμαγανε παλαιοτερα. Εντάξει μια χαρά περνανε εκεί μέσα καβλάντα κάνουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εξω απο το χορο ολοι τραγουδανε.επειδη τοχω περασει και λογω εορτων μας εκοψαν την βασικη και πηραμε αδεια ειναι ανασα,ας φυγουν δυο μερες μετα πιστευω θα παρουν τα πανω τους.κακως παραιτηθηκαν παντως θα το μετανιωσουν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό με τις μάνες των δοκιμών που έχουν γνώμη ακόμη και το τι θα ταΐζουν τα παιδιά τους έχει καταντήσει γελοίο. Ας πάρουν και αυτή μαζί στη σχολή να τον προσέχει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι συμφωνώ με το σχόλιο του 4.40 δεν είναι παιδιά, είναι ενήλικες, όλοι οι άλλοι που παίρνουν τις εξόδους τους είναι Παιδιά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάποιοι μάλλον εκδικούνται αυτά τα παιδιά, που έχουν μπει με την αξία τους και που θα μπορούσαν να έχουν εισέλθει σε οποιαδήποτε άλλη Σχολή ΑΕΙ.
Πάρτε το απόφαση, ότι με το να είναι εσωκλειστα, χωρίς έξοδο, δεν είναι ασφαλές, εφόσον τα Σχολεία όλων των βαθμίδων είναι κλειστά.
Εκτός αν θέλετε να τα εξομοιωσετε με τα ειδικά Σχολεία που είναι ανοικτά.
Μια άλλη λύση θα ήταν ,να εξετασθεί το ενδεχόμενο, να βγουν για πρακτική στα Α.Τ., που έτσι κι αλλιώς έχουν έλλειψη.
Τα συνδικαλιστικά μας σωματεία, να πάρουν θέση και όχι μόνο όταν θέλουν τις ψήφους τους!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας κάτσουνεκεί που τα ξύνουν να ξεκουραστούν γιατί αν βγουν έξω θα βλέπουν το ρεπό με το κυάλι και η βάρδια θα πηγαίνει:απόγευμα-πρωί-κομένο αδιαθετο-βράδυ-βράδυ κι όχι απαραίτητα με αυτή την σειρά
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ότι και να λέμε είναι παρά πολύ τρεις μήνες χωρίς μια έξοδο εντάξει ελεος..... και οι άλλοι να βγαινουν από όλες τις σχολές κανονικά ....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όποιος μπορεί χωρις την μανούλα του κάθεται
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υπομονή μην ξεσηκωνετε τα παιδιά. Τα παιδιά θέλουν στήριξη και ενθάρρυνση.Μητέρα δόκιμου αστυφύλακα στην Κομοτηνή. Θα έχουν έξοδο υπομονή.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όμως όλοι να μπαινοβγαίνουν και οι Δόκιμοι μέσα, είναι κοροϊδία. Έτσι δεν κολλάει.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να πει κάποιος στην μαντάμ ότι οι Αστυνομικοί είχαν για κάμποσο διάστημα ανάκληση αδειών. Τι πάθαμε δηλαδή τα μπουμπούκια που για 3 ολάκερους μήνες, 90 μέρες, 2160 ωρες ή 129.600 δευτερόλεπτα δεν πήραν έξοδο;; Αν παραιτούνται για αυτό το λόγο ή νιώθουν πιεσμένοι μέχρι παραιτήσεως τότε σε λάθος επάγγελμα μπήκανε γιατί αύριο μεθαύριο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν πολύ πιο ψυχοφθορες καταστάσεις και τότε τι θα κάνουν; Θα αυτοπυροβοληθουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λέει η μάνα !!! ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΏΚΛΕΙΣΤΑ???? ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σε μια Ελλαδα οπου οι περισσοτεροι δρουν σαν να μην υπαρχει πανδημια και λειτουργουν επικινδυνα για το κοινο καλο (αποδειξη οτι μετα απο ενα χρονο καθημερινα εχουμε αρνητικα ρεκορ) καλουνται οι δοκιμοι αστυφυλακες να ζουν σαν να ειναι φυλακισμενοι.
Οι δοκιμοι νιωθουν πως οι παντες αδιαφορουν γι αυτους και πως ειναι παρατημενοι στο ελεος.
Περα απ τον covid υπαρχει και η ψυχικη υγεια. Καποιος αρμοδιος να δει το θεμα με αυαισθησια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι σημαινει που δεν ειναι παιδια ρε αδερφε? Πρεπει να τα εχουν κλεισμενα μεσα. Ολη η Ελλαδα κανει οτι γουσταρει, πορειες, καψανε τσαρο σε ξανθη και πατρα, τα καναλια με το προσχημα οτι κανουν τεστ γυριζουν σιριαλ, κανουν reality, εκπομπες με γλεντια και χορους, αλλα οι δοκιμοι μεσα. Αισχος και ονειδος....αστυνομια 100 χρονια πισω
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτο ακριβώς....αγαπητές και στοργικές μαμάδες, πάρτε το σιγα σιγά απόφαση (από τη μια πλευρά σας καταλαβαίνω ως γονιός και εγώ), πως πλέον τα ΄΄παιδια΄΄ εχουν μεγαλώσει και σε σύντομο διάστημα θα βρίσκονται σους δρόμους, να εφαρμόζουν τους Νόμους και να φροντίζουν για την Τάξη και την Ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.....Δεν είναι πια ΄΄παιδιά΄΄, αλλά ενεργά μέλη της κοινωνίας μας.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε παιδιά η γράψατε την βλακεια σας εκ του ασφαλούς?
Εξηγήστε μου λοιπόν γιατί μπορούν να βγαίνουν κανονικά η Σχολη Αξιωματικών στην Αθήνα που φλέγεται στα κρούσματα, και δεν μπορούν να βγαίνουν στην Κομοτηνή με ΜΗΔΕΝ κρούσματα?
Επειδή κάποια γιατρός στην Κομοτηνή κάνει του κεφαλιού της ,δεν ακούει τους ψυχολόγους και απλά ζει στον δικό της πλασματικό κόσμο,δεν θα την πληρώσουν τα παιδιά και οι οικογένειες τους.
Οι ειδικοί ανοίγουν τα πάντα γιατί λένε ότι ο εγκλεισμός είναι χειρότερος,στις σχολές με 350 άτομα δεν έγκλειστους δεν είναι επικίνδυνα?
Και σας ξαναπατάω εσάς τοτς έξυπνους, πως είναι δυνατόν να βγαίνει η Αξιωματικών στην Αθήνα που είναι στο κόκκινο με 1500 κρούσματα και όχι η σχολές αστυφυλακων Κομοτηνής και Διδυμότειχο με 0 κρούσματα?
Οποιος λοιπόν μου δώσει μια εξήγηση θα ήμουν υπόχρεος.
Υ.Γ Συμφωνω στην εκπαίδευση και ας είναι σκληρή,έτσι πρέπει,σοβαρότητα για να πάρουν εφόδια για τον δρόμο,όμως ΔΕΝ στείλαμε τα παιδιά μας για πειραματόζωα ούτε στις φυλακές για να τελειώνουμε με τορς εξυπνάκηδες εδώ μέσα.
Ο χρήστης Πατέρας είπε…
Την είπες την μαλάκια σου εσύ πάλι?εντάξει εκτονώθηκες ?
Τι είναι δηλαδή φυλακισμένοι κατ εσέ?δεν το κατάλαβα?αναφέρει πουθενά ότι θα μπούνε έγκλειστοι?μάλλον σου βγαίνει πολύ κόμπλεξ πιθανόν αποτυχών και λιγάκι ακατοίκητο το κεφάλι σου κόβω,άιντε με τον κάθε κομπλεξικό του πληκτρολογίου που θα τα βάζει με τα παιδιά μας,μαιμούνια.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλησπέρα σας. Είμαι δόκιμος στην σχολή αστυφυλάκων Κομοτηνής. Θα ήθελα να παραθέσω τις απόψεις ενός ατόμου από την ηγεσία της σχολής: "Επιλέξατε το επάγγελμα αυτό, όπως κι εγώ πριν κάποια χρόνια. Αν δεν σας αρέσει η κατάσταση εγκλεισμού της σχολής, είστε ελεύθεροι να παραιτηθείτε και μετά να μπορείτε να πάτε όπου θέλετε.". Τα σχόλια δικά σας, αν και η προσωπική μου άποψη είναι, πως διαλέξαμε ένα επάγγελμα ο καθένας για τους δικούς του προσωπικούς λόγους, αγωνιστήκαμε για να μπούμε σε αυτή τη σχολή, και δυστυχώς για τον κύριο αυτό, δεν θα παραιτηθούμε τόσο εύκολα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον μιλάμε για παιδιά κατώτερου θεού. Δεν είναι παράλογο να ζητήσεις το αυτονόητο που έχουν όλες οι ένστολες σχολές, δηλαδή τις εξόδους σου. Δεν έχει να κάνει με κάποιο σύνδρομο «μαμακια», αλλά με το ανθρώπινο κομμάτι.
Ο χρήστης Ο τιμωρος είπε…
Μια απο τα ιδια στην πυροσβεστικη...
Ελεος...
Αγαπαμε τα σωματα ασφαλειας αλλα το μετανιωσαμε...
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αχου τα καημένα τι παθανε
Ο χρήστης nekt7 είπε…
Πες του βουτορομπεμπε σου να παραιτηθεί κι αυτός και όλα καλά..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το χω ξαναδει το εργο και οχι απο δοκιμο , αλλα απο αστυφυλακα , να παιρνουν οι γονεις του τον διευθυντη της διευθυνσης του τμηματος που υπηρετουσε για να μην τον στελνει μετρα κτλ.
18 χρονια μακρια απ τους δικους μου (επιλογη μου ηταν) στην αττικαρα και ποτε δεν μιλησα στους γονεις μου για τα υπηρεσιακα προβληματα. Οι δοκιμοι και αυριανοι αστυφυλακες που παιρνουν τη μαμα απο τωρα ,καλυτερα να το ξανασκεφτουν για τον επαγγελματικο τους προσανατολισμο γιατι τα πραγματα εξω πλεον εχουν γινει πολυ δυσκολα και δεν θα περασουν καλα ασε που θα δημιουργουν και προβλημα στην υπηρεσια και τους συναδελφους με την κλαψα τους.
8 εβδομαδες βασικη εκπαιδευση καναμε εμεις στη σχολη και πολλοι με το περας της βασικης δεν ηταν εξοδουχοι γιατι ειχαν στερηση εξοδου για πειθαρχικο παραπτωμα.
Αποφασισατε να μπειτε στην αστυνομια , μην απαταστε οτι γινατε δημοσιοι υπαλληλοι και ο μισθος μπαινει καθε μηνα και αυτο ηταν , οι δυσκολιες εξω ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες της σχολης κολλεγιο που ειστε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χάος οι μισοί εναντίον των άλλων μισών συναδελφικότητα μηδέν για άλλες μαλ .....ες όμως κάνετε τους πονεμένους. Για αυτό δεν μας. γουστάρει κανεις
Ο χρήστης Τι λες τωρα! είπε…
Και που να δεις μανάδες Αστυφυλάκων πλέον να περνούν τηλέφωνο στον διοικητή για ναπατει ο γιος τους ρεπό ή για να του αλλάξει την Υπηρεσία!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Δυστυχώς αγαπητη κυρία είναι κοινή διαπίστωση πως από την είσοδο στο σώμα οι περισσότεροι των υπηρετούντων αποκτούν την αίσθηση και τη ψυχολογία του αναλώσιμου. Κυνικό μεν αληθινό δε. Θυμάμαι τη στιγμή της αποφοίτησης μου από τη σχολή να λέγει ο ταξίαρχος στο στρατηγό δια μικροφώνου παρουσία απάντων γονέων και υπηρετούνων " κύριε στρατηγέ σας παραδίδω έτοιμους αστυφύλακες να ριχτούν στη μάχη και να τους χρησιμοποιήσετε όπως κρίνει η πολιτεία".. Σαν να λέμε σας παραδίδω τα τάδε είδη ( αυτοκίνητα ανταλλακτικά εξοπλισμό) τα οποία δίχως δυνατότητα αντιρρήσεων θα χρησιμοποιηθούν..ε κ αν χαλάσουν μερικά... Είχαν παγώσει όλοι βέβαια με τα λόγια του, τα οποία όμως ήταν αληθή όπως απεδείχθη!
Επίσης καλώς ή κακώς ο συνδικαλισμός βρίσκεται σε εμβρυϊκά επίπεδα και το ενδιαφέρον της πολιτείας για το Σώμα που υπηρετεί ο υιός σας είναι ανύπαρκτο στη καλύτερη περίπτωση. Υπάρχουν δε πάμπολλες περιπτώσεις τυφλού μισούς απέναντι μας για ιδεολογικής και ψυχικής φύσεως λόγους. Τα συναισθήματα που βιώνει ο δόκιμος στη σχολή είναι απλά ένα μικρό trailer εκείνων που θα βιώσει στον έξω κόσμο από άποψη πειθαρχίας( τη πίστη τήρηση στη προκειμένη στον παράλογο ουσιαστικά εγκλεισμό).
Να είστε περήφανη για τον υιό σας, μάλλον δε θα σας πει ποτέ τίποτα από αυτά που θα βιώσει και θα πράξει στην υπηρεσίακη του πορεία ( όπως κάνω κ εγώ κ οι συνάδελφοι μου για πολλούς λόγους),αλλά να γνωρίζετε πως θα συμμετέχει σε έναν οργανισμό που θα κρατάει αθόρυβα τον ουρανό να μη πέσει στα κεφάλια της κοινωνίας.
Εύχομαι να εισακούστουν τα δικαιολογημένα παράπονα σας. Καλή τύχη
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον εσείς Κύριε ήσασταν κλεισμένος και μετά το πέρας του οχταώρου στο τμήμα σας Όταν υπηρετούσατε και το θεωρείτε εύκολο να είσαι 3 μήνες κλεισμένος σε ένα στρατόπεδο. Όσο αναφορά αυτό που γράψατε για το μισθό μάλλον εσείς δουλεύατε αφιλοκερδώς και ανταμειβόσασταν ηθικά και μόνο με περηφάνεια φορώντας τη στολή. Είμαστε και εμείς που μπήκαμε εδώ γιατί ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΑΝ ΆΜΕΣΑ εργασία για να ζήσουμε και έπρεπε να αγωνιστούμε γι αυτό τα προηγούμενα χρόνια διαβάζοντας και όχι να γλειψουμε το βουλευτή του χωριού μας.
Τα χαιρετίσματα μας οι φυλακισμένοι του ΤΔΑ Κομοτηνής
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά κουράγιο, αυτός που τα λέει αυτά , είναι για λύπηση ο ίδιος, μάλλον έχει απωθημένα, που του βγαίνουν , ίσως επειδή δεν κατάφεραν τα παιδιά του να μπουν στην Αστυνομία.
Αυτό πρέπει να σας δίνει δύναμη και πείσμα για να συνεχίσετε και όχι ούτε να το σκέφτεστε για παραιτήσεις.
Όπου να ναι θα σας βγάλουν για πρακτική, Τι θα κάνουν;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΗΡΕΜΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΔΩ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και, άλλοι πριν εκατομμύρια χρόνια ήταν στα δένδρα αλλά πήγαν ένα βήμα παραπέρα και κατέβηκαν.Ορισμενοι, πάρτε το χαμπάρι ο κόσμος αλλάζει εξελίσσεται εσείς εάν θέλετε μείνετε στα δένδρα και κρατηθειτε από τα κλαδιά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σιγά, σκληρέ άνδρα. Φαντάζομαι εσύ είσαι τόσο ηθικός που ποτε δεν ζήτησες βοήθεια ούτε κάποια εξυπηρέτηση.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δώστε στα παιδιά κάποιες εξόδους, που δικαιούνται, είναι πιο σημαντική η ψυχική τους υγεία, από τη σωματική τους υγεία.
Να δουν το θέμα η Αστυνομική Ακαδημία , αλλά ακόμα και Δ/νση Εκπαίδευσης του Αρχηγείου !!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
1:22 που έκανες 8 εβδομάδες βασική εκπαίδευση?πότε και που?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπραβο σε εσάς παλικάρι μου έτσι να σκέφτεστε.
Ο αξιωματικός μάλλον πηγαίνει στο σπίτι του σφυριζοντας πριν μπει ,μη τον παρεξηγείς έχεις τέτοιους..δύσκολο να είσαι ο Ρούντολφ το ελαφάκι,κομπλεξαρες.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Tο να καθομαστε κ να μαλωνουμε σε μια σελιδα που φιλοξενει αστυνομικα θεματα τα οποια τα βλεπουν πολλα ματια δεν ειναι κ οτι καλυτερο.το μεγαλυτερο οπλο του αστυνομικου ειναι η πενα.θα συστηνα εκτος απο μια καταγγελια σε μια ιστοσελιδα στους γονεις αν θελουν να δουν ασπρη μερα για τα παιδια τους να κινηθουν νομικα κατα παντος υπευθυνου.την καλημερα μου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή οι διοικήσεις ΟΛΩΝ των υπολοίπων παραγωγικών σχολών στην Ελλάδα(συμπεριλαμβανομένης και της ΣΑΕΑ) που κατάλαβαν ότι οι σπουδαστές πρέπει να βγουν έστω και για λίγες ώρες,δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή δεν τους ενδιαφέρει να βγάλουν «ψημένους» επαγγελματίες;Καλώς ή κακώς η ψυχική υγεία των δοκίμων θα πληρώσει το γεγονός ότι κάποιοι εκ της διοικήσεως είναι ευθυνόφοβοι...Που στο κάτω κάτω,όπως το λέει και η λέξη,είναι δόκιμοι,υπό δοκιμή,ούτε αστυνομικοί έχουν γίνει ακόμα,ούτε μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ό,τι κατάσταση τους προκύψει...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
To pio akiro sxolio.an einai etsi mono oi astifilakes eimaste oi "antres".auto ennoeis;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
An einai etsi mono oi astifilakes eimaste oi "antres".auto ennoeis;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Ara mono oi astifilakes eimaste oi antres
Ο χρήστης Γιωργος είπε…
Μανούλες καλές 9 μήνες στην κοιλιά χωρίς έξοδο ήταν χαχα παιδιά υπομονή κοντεύει το Πάσχα να ανοίξει και κάνα μαγαζί να το ευχαριστήθειτε υπομονή γενικά δύσκολα και έξω αλλά πολύ πιο δύσκολο και το μέσα υπομονή
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτοί κάποιων Σχολών, δεν είναι ευθυνοφοβοι, απλά λυπάμαι που το λέω, ειναι κακοί, ζηλιαρηδες κλπ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εμεις μπορει να μην παίρναμε άδειες, παίρναμε όμως τα ρεπουδακια μας και μετά το 8ωρο πηγαίναμε σπίτια μας.
Το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Παιδιά υπομονή το καλοκαίρι θα τα έχετε ξεχάσει όλα αυτά και θα βλέπετε τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία!
Ο χρήστης elent είπε…
Τα παιδιά μας πριν μπουν στην σχολή αυτό που γνώριζαν εκ των προτέρων ήταν ότι μετά την βασική θα είχαν ως επί το πλείστον έξοδο τα σαββατοκύριακα. Και να το καταλάβω ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά λόγω covid. Το πρόβλημα όμως είναι ότι είναι διαφορετικά μόνο για τους αστυφύλακες.... Την περσινή χρονιά τα παιδιά βγήκαν λόγω covid από την σχολή και έκαναν την πρακτική τους στα αστυνομικά τμήματα του τόπου καταγωγής τους.... φέτος δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποβάλλονται σε τόσο δύσκολες καταστάσεις. Ας κινητοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να κάνουν κάτι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
8 εβδομαδες βασικη χωρις εξοδο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΏΝ, ΟΙ ΔΟΚΙΜΟΙ ΜΕΝΟΥΝ 1 Ή 2 ΑΝΑ ΘΑΛΑΜΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΊΝΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΌΤΕΡΕΣ ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΚΡΟΎΣΜΑΤΟΣ.
ΤΟΣΗ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 18+ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΕΣ ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΈΝΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΕ 4 ΤΟΙΧΟΥΣ; ΧΩΡΙΣ ΦΊΛΟΥΣ .... ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ .... ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.
ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΥΠΟΜΟΝΉ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
http://www.bloko.gr/2021/03/blokogr_55.html

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο αρχικά θυμωσα αλλά μετά αποφάσισα να απαντήσω στην καταγγέλουσα μητέρα ... όπως ισχυρίζεται το άρθρο , γιατί πολλά γίνονται.
Αγαπητή ανώνυμη μητέρα, καταρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για την εισαγωγή τουπαιδιού σας στην οικογενεια της Ελληνικής Αστυνομίας. Κατανοώ εν μέρη την ανησυχία σας αλλά κι εσείς πρέπει να κατανοήσετε την ανησυχία και τις ευθύνες όλων εμάς που υπηρετούμε στις Αστυνομικές Σχολές. Εσείς ανησυχείτε για το παιδί σας, όμως εμείς έχουμε να ανησυχούμε για τα δεκάδες παιδιά που βρίσκονται σε κάθε Σχολή ..... θέλουμε να μην χρειαστεί κανένας Δόκιμος να ενημερώσει την οικογένειά του ότι είναι θετικός στον ιό, ή ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα. Σας δημιουργεί απορίες το ότι κάπποιες Σχολές βγαίνουν όμως πρέπει να ξέρετε ότιτι οι συνθήκες διαμονής, τα άτομα ανά θάλαμο ας πούμε, είναι διαφορετικά ανά Σχολή, οπότε οι ανάγκες και τα μέτρα τροποποιούνται.
Μέσα από την καρδιά μου, σας λέω πως και για εμάς δεν είναι εύκολο και πως μαζί με τα βιολογικά μας παιδιά που επίσης τον τελευταίο χρόνο ζουν απερίγραπτες καταστάσεις, έχουμε και τα υπηρεσιακά ..... τα δικά σας παιδιά ..... που πρέπει να τα κρατάμε ήρεμα και ασφαλή. Να είστε σίγουρη κι εσείς και όλοι οι γονείς των Δοκίμων, πως οι παρατήσεις που αναφέρατε δεν εχουν να κανουν με την παρούσα κατάσταση και πως ο covid σε καμμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία.
Είναι μία δύσκολη κατάσταση για όλους ..... κάνουμε υπομονή και μένουμε ασφαλής.

Ευχαριστώ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δίποδο ζώο (ΠΑΤΕΡΑΣ 9:27) Είμαι πατέρας, έχω περί τα 24 χρόνια υπηρεσίας,(μέσω Πανελληνίων), έχω περάσει από αυτή τη Σχολή, συγκεκριμένα ανήκω στην πρώτη φουρνιά αυτής και έχω φάει πολλα υπηρεσιακα σκ@τ@... Απλά καταλάβετε ότι η δουλειά που επέλεξαν τα παιδιά σας έχει πολλές απαιτήσεις και ιδιαίτεροτητες, μήπως αύριο μεθαύριο, στα Τμήματα που θα υπηρετούν και τους κόβουν τα ρεπω, τι θα κάνετε, θα παίρνετε τον Δ/τη τους και θα κλαιγεστε;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι σχέση έχει αυτό ρε μεγάλε με τον εγκλεισμό στην σχολη για κορωνοιο;μόνο εσυ είσαι αστυνομικός.... και ξέρεις. Θα αντέχεις εσυ αυτήν την κατάσταση 3 μήνες κλειδωμένος!!!!! Ίδιο είναι με το κομμένο ρεπό και την ανάκληση άδειας . Όλο να μην πω τι ακούμε εδώ....
Ο χρήστης Unknown είπε…
Μήπως γνωριζετε τουλάχιστον για Πάσχα πόσες μέρες θα είναι; Γιατί έχουν 3ημερη άδεια από την ορκομωσια και 4 από την αιμοδοσία που θα δώσουν.συνολικα θα είναι πόσες . μήπως γίνεται να μας πείτε;
Ο χρήστης Unknown είπε…
Εσείς πόσες μέρες πιστεύετε ότι θα μας δώσουν για το Πάσχα?αν βγούμε δηλαδή με το καλό...
Ο χρήστης Unknown είπε…
δηλαδή μόνο η δικιά μας σχολή έχει διαφορές στα παιδιά που είναι ανά θάλαμο και τα γενικά μέτρα που είπατε;δε μπορώ να το χωνέψω αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δηλαδή μόνο η δικιά μας σχολή έχει διαφορές στα παιδιά που είναι ανά θάλαμο και τα γενικά μέτρα που είπατε;δε μπορώ να το χωνέψω αυτό.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλημέρα.... στην αρχή θύμωσα που θύμωσες αλλά το άφησα και γω στην άκρη κύριε εκπαιδευτα...αν όντως είσαι.και μεις στην αστυνομία υπηρετούμε και μας ακολούθησαν και τα παιδιά μας και είμαστε περήφανοι για αυτό.Ξέρανε από πριν για όλα όσα θα βρουν μπροστά τους ήταν ενημερωμένοι για όλα εκτός από αυτήν την φυλάκιση.από το 1996 που οι αστυφύλακες μπήκαν με πανελλήνιες καταφέρατε να πετύχετε πανελλήνιο ρεκόρ εγκλεισμού! 3 μήνες!!!!δεν ξέρω τι κάνετε με τα βιολογικά σας παιδιά (τα οποία εύχομαι να ναι πάντα ευτυχισμένα)τα δικά μας καταφέρατε να τα κάνετε δυστυχισμένα.τους κόψατε το χαμόγελο....στο όνομα τις ασφαλείας τους.Και ναι μόνο η σχολη αστυφυλακων το σκέφτηκε αυτό καμία άλλη σχολη.Όλοι οι άλλοι ανεγκέφαλοι εκθέτουν τα παιδιά στον κίνδυνο δίνοντας τους εξόδους!φαινεται πως στις εξοδους τους δεν έρχονται σε επαφή με ανθρωπους απλά κάθονται στο δωματιο τους και διαβάζουν!Βγειτε και μιλήστε τα κοιτάξτε τα στα μάτια και πέστε στα παιδιά ότι γίνεται για το καλό τους.Κοιτάξτε να δείτε αν χαμογελάει κανένα παιδί .... αν απλά είναι καλά ψυχολογικά.Πέστε τα πως για το καλό τους αν δεν τελειώσει αυτό με την πανδημία θα μείνουν άλλο τόσο μέσα φυλάκισμενα.Το να βγουν για καμία βδομάδα και να μπουν με τεστ όλα το σκεφτήκατε ποτέ;Ευχαριστώ για την υπομονή σας συγνώμη για τον τόνο μου αλλά όταν μιλάμε στα παιδιά μας από το τηλέφωνο αν εισασταν δίπλα και τα ακούγατε θα καταλαβαίνατε ίσως.Και τέλος σε όλους αυτούς τους...
άντρες που μιλάνε για βουτηρομπεμπεδες και μιλάνε για τα δικά τους κατωρθωματα ο εγκλεισμός των παιδιών δεν αποτελεί μέρος της εκπαίδευσης ούτε έχει σχέση με τα κομμένα ρεπό που θα συναντήσουν έξω ούτε με το σύστημα μεταθέσεων .... αυτά τα γνώριζαν όλα από πριν! Καλή σας μερα
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
18+ σημαίνει ενήλικοι με πολλές επιθυμίες που είχαν προγραμματίσει για την ενηλικίωση τους... Αντίθετα έχουν κληθεί να δώσουν πανελλήνιες με κοβιντ και διαδικτυακά έπειτα σχολή με εγκλεισμό... Ενήλικοι είναι ναι που θα έπρεπε να είναι ελεύθεροι στην κοινωνία εστω και με τα μέτρα και όχι περιορισμένοι στη γυάλα της σχολής!!
Υ.Γ έχουν να δουν κοπέλα μήνες..όλοι εκτός Τ.Δ.Α Διδ (#κοκκινεςμυτεςκλοουν)
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμη είπε…
Συμφωνώ απόλυτα με την παραπάνω δημοσίευση. Φυσικά και πρέπει να υπάρχει σκληραγώγηση σε τέτοιους είδους σχολές αλλά μέχρι ένα όριο. Αυτό είναι στέρηση ελευθερίας. Θα θεωρούσα αποτελεσματική την στέρηση εξόδου αν όσοι μπαίνουν βγαίνουν στην Σχολη ελέγχονταν πιο συχνά. Δεν γίνεται τα παιδιά μας να στερούνται τόσο καιρό την έξοδο και στον Διδυμότειχο να έχει κολλήσει COVID το μεγαλύτερο από τον μισό αριθμό των δοκιμων από έναν εκπαιδευτή. Όπως συνέβη και στην Κομοτηνή στην αρχή της εκπαίδευση πριν τα Χριστούγεννα, όπου τα παιδιά δεν είχαν και πάλι εξόδους αλλά όταν επέστρεψαν στα σπίτια τους τα Χριστούγεννα ένας μεγάλος αριθμός είχε ήδη κολλήσει COVID. Με βάση τα παραπάνω, όχι, δεν είναι καθόλου αποτελεσματική η μέθοδος τους. Επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ την ανοργανωσιά τους, άλλά λένε την μια και άλλα την άλλη. Σήμερα κιόλας το πρωι ανακοίνωσαν στους δόκιμους ότι αύριο ως αργία, θα έχουν μια δυωρη άδεια με προϋποθέσεις και το βράδυ τους ανακοίνωσαν ότι η έξοδος θα πραγματοποιηθεί κατόπιν δήλωσης επιθυμίας από τους δόκιμους, επιτρέποντας εν τελεί ένα συγκεκριμένο αριθμό δοκιμών. Είναι δυνατόν να μη δηλώσουν σχεδόν όλοι ότι θέλουν να βγουν; Όχι!! Και πως θα γίνει η επιλογή; Κατόπιν κλήρωσης; Και εν τελεί θα βγει η μισή Σχολη και η άλλη όχι; Δεν είναι πιόνια τα παιδιά μας, όποτε θέλετε να τους ενθαρρύνεται ότι θα βγουν και μετά να το παίρνετε πίσω!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΣΑΣ απαντώ σαν μια αγαπητή και στοργική μανούλα...οντας μητέρα ενός δόκιμου Αστυφύλακα της Ελληνικής Αστυνομίας και
πολύ υπερήφανη ΜΗΤΕΡΑ ενος νεαρού ο οποίος έχει να βγει από την σχολή σχεδόν 4 μήνες....δεν σας επιτρέπω σε καμία περίπτωση να προσβάλετε εμένα και τις υπόλοιπες ΜΗΤΕΡΕΣ και όχι μανούλες...κάνουμε υπομονή και εμείς με τα παιδιά μας..σεβόμενη παντα τις αποφάσεις του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας..αλλα ο εγκλεισμός αυτός είναι πανω απο κάθε λογική. Και το λέω αξιότιμε Κύριε Οχι μονο ως ΜΗΤΕΡΑ..αλλα και σύζυγος Αστυνομικού .Ο οποίος με μεγάλη υπερηφάνεια υπηρετεί το Σώμα σχεδόν 30 χρόνια..δεν σας επιτρέπω να προσβάλλεται εμένα λοιπόν και το παιδί Μου ο οποίος έμαθε από την γέννηση του τι εστί Αστυνομία..διότι ο μπαμπάς του έλειπε νύχτες και γιορτές και σε γενέθλια και σε σχολικές Εκδηλώσεις και γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνουν κομμένα ρεπό και άδειες. Ήταν και είναι προετοιμασμένος για τις οποίος δυσκολίες θα βρεθούν στον δύσκολο δρόμο που διάλεξε να υπηρετήσει το ΣΩΜΑ της Ελληνικής Αστυνομίας....μην ανησυχείτε..τον προετοίμασε πολύ καλά η μανούλα Του...τον προετοίμασε να αγαπήσει το ΣΩΜΑ της Ελληνικής Αστυνομίας και να το σέβεται τις αποφάσεις των ανώτερων του...αυτό διδάχθηκε Κύριε ο γιός μου απο τον πατέρα Του και από την μανουλα του.Δεν επιτρέπω σε κανένα λοιπον να προσβάλει τον γιό μου λέγοντας ότι είναι μπουμπούκι ..ενας έφηβος που διαβαζε μερα νύχτα να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Είναι ντροπή να αναφέρεστε σε αυτά τα παιδιά με αυτον τον τρόπο ..Και εαν είστε συναδέλφοι του συζύγου μου ειναι διπλή ντροπή...αλλο Η ανάκληση των αδειών και άλλο η στέρηση εξόδου επί τέσσερις μήνες.. Και πάλι σε αυτήν την περίπτωση ο γιός μου Κύριοι ακολουθεί της εντολές των ανωτέρων του...γιατί η μαντάμ η μανουλα οπως μας λέτε.. του εμαθε οτι θα Θα σέβεται της αποφάσεις των ανώτερων Του και τον εμαθε να αγαπάει το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομιας!!!