Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα Θεσμικά Αιτήματα της ΠΟΑΣΥ στους Αρχηγούς των Πολιτικών Κομμάτων - Μέτρα για τους αστυνομικούς με τον αστυνομικό στο προσκήνιο


Επιτέλους, μια ουσιαστική συνδικαλιστική πρωτοβουλία, που φέρνει στο προσκήνιο τον αστυνομικό, για τον αστυνομικό και για τις όποιες αποφάσεις ληφθούν χωρίς αυτόν. Η πρωτοβουλία συνίσταται στο να φέρει τον αστυνομικό μπροστά στα χαρακώματα της ευθύνης που απορρέουν από υποχρεώσεις, αλλά και δικαιώματα.
 
Η Ομοσπονδία απέστειλε υπόμνημα με τα διαχρονικά της αιτήματα στους Αρχηγούς των κομμάτων με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή


Η ανακοίνωση:

Με αφορμή τη σημερινή συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων, με αντικείμενο τα τρέχοντα ζητήματα της δημόσιας τάξης, η Ομοσπονδία μας, συμμετέχοντας ενεργά στο δημόσιο διάλογο, απέστειλε υπόμνημα με τα διαχρονικά αιτήματά της, όπως αυτά προκύπτουν από τα ετήσια συνέδρια μας με σκοπό τη θωράκιση της Ελληνίδας και του Έλληνα Αστυνομικού, καθώς και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Σώματος προς την Ελληνική Κοινωνία.

 

Ευελπιστούμε να είναι ουσιαστική και όχι επιδερμική η συζήτηση όπως τα προηγούμενα χρόνια, με τη συμμετοχή όλων των κομμάτων.

 

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

 

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

poasy.gr







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κύριοι είστε συνυπεύθυνοι αυτής της κατάστασης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκεί στην ένωση δεν ξέρετε τι σας γίνετε, έχετε χάσει τη μπάλα . Τώρα, θυμηθηκατε να κάνετε προτάσεις τόσο καιρό μας λέγατε θα μας φροντίσει ο πρωθυπουργός.