Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΓΑΔΑ αδειάζει τμήματα και νευραλγικές υπηρεσίες για τις περιπολίες


Το bloko.gr παρουσίαζει το έγγραφο, με το οποίο δόθηκε εντολή μέσα σε μία μέρα κλήθηκαν νευραλγικές υπηρεσίες και τμήματα να δώσουν κόσμο για τη στελέχωση των περιπολιών. Προκαλεί εντύπωση ότι από τους 103 οι 33 προέρχονται από την Ασφάλεια Αττικής.
Δείτε το έγγραφο:





Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο Κος ΓΑΔΑ έχει χάσει την μπάλα αλλά μάλλον έχει υψηλούς προστάτες εκέι στην Κανελλοπούλου.....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μια ζωή τα ίδια . Και τα γραφεία σε επιτελεία ανέγγιχτα είναι δε τόσοι πολλοί που ούτε οι συνδικαλιστές τους αγγίζουν για τα ψηφαλακια .
Εδώ βέβαια αποδείχθηκαν τόσο θρασεισ οι επιτελικοι που ακόμα και όταν ο χρυσοχοιδησ έδωσε εντολή να βγει συγκεκριμένο ποσοστό έξω, τον κορόιδεψαν κατάμουτρα και τελικά όλοι μέσα έμειναν κ ο ύπνος συνεχίζεται.
Σκάνδαλο όταν πλέον τα επιτελεία κ τα γραφεία μπορούν να δουλέψουν μόνο με τους υπηρεσία γραφείου κ τόυσ πολιτικούς υπαλλήλους .
Προκαλώ οποιονδήποτε με αριθμούς να μασ πει πόσοι υπηρετούν σε κάθε Διεύθυνση σε γραφείο , πόσοι έξω και πόσοι πολιτικοί υπάλληλοι κ υπηρεσία γραφείου υπάρχουν ...θα βγει μεγάλο σκάνδαλο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αλλου η αστυνομία εκσυγχρονίζεται και εμείς εδώ πεζά περίπολα ζήτω το 1890
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Για να βγει για περιπολια και εξωτερικες υπηρεσίες το προσωπικό το οποίο πλέον εχει ξενερωσει με την γενικότερη κατάσταση (οχι μονο του κορωνοιου) θα πρέπει να εχει κίνητρο. Τα χασατε όλα πλέον. Δεν ξερετε τι σας γίνεται και ψάχνεστε. Οταν σοβαρευτουν εκει στο Αεα και στην γαδα τοτε το συζητάμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος είσαι εσύ που θα κρίνεις έναν Στρατηγό ; Δεν ντρέπεσαι λιγάκι;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καποιος επιτελους να ενημερωσει τον κ Υπουργο γιατι μαλλον δεν τον συμβουλευουν και ενημερωνουν σωστα , πως το κυτταρο της αστυνομιας τα τμηματα ασφαλειας ταξης και τροχαιας με τα οποια ερχεται σε αμεση επαφη ο πολιτης για το προβλημα του , και τα οποια ειναι επιφορτισμενα ειδικα τα ταξης με ενα σωρο παρεργα και μεγαλο ευρος υποχρεωσεων και τα οποια καλουνται να διαχειριστουν πρπσαγωγες , συλληψεις αυτοφωρα μεταγωγες κτλ αλλων υπηρεσιων , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΩΣΑΝΕ . ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΤΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ , ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΛΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΕΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΩΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ , ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΠΥ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ , ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ , ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ , ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΜΟΝΚ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΙ ΔΙΑΣ Κ ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ site ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΛΙ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Σωστοί, πρέπει να ικανοποιήσουμε το κομματικό ακροατήριο ας πάρουμε άλλους δύο χιλιάδες φρουρούς για περιπολίες. Όμως, δεν πρέπει επουδενί να σκεφτούμε να κόψουμε σκοπιές ανύπαρκτες, να αφαιρέσουμε άτομα από βουλευτές και υπουργούς, και τέλος να γίνει κατασπατάληση δύναμης σε ανούσια μέτρα.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εδώ έστειλαν ένα σωρό από γραφεία - επιτελεία να επανδρωσουν ασφάλεια και Αμ. Δράση κ τελικά πόσοι απ αυτούς παρέμειναν;Μόλις ελειξε η απόσπαση γύρισαν όλοι κ άλλοι με βύσμα δεν ενοχληθηκαν καθόλου. Άσε πουστειλαν βηταδες 55 έως 60 χρόνων (μη αρεστούς δηλαδή) να "ενισχύσουν" μαχιμες υπηρεσίες. Ο υπουργός μπορεί να μην το πήρε χαμπάρι καν... Γι αυτό υπάρχει πιο απλή λύση... Καταργήσετε τα τμήματα έτσι κι αλλιώς για το "θεαθήναι" υπάρχουν... Αλοίμονο.